Спільна молитва - молимося разом! - 2

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем natorella, 5 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. DIUJMYK

DIUJMYK Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 2

Прошу молитви за своє здоров'я ( Олеся), маю проблеми з зубами, набряк та сильний біль, маніпуляції лікарів наразі не допомагають. Дякую.

2. Ma Cherie

Ma Cherie Нонконформістка

Прошу молитви за себе (Марія), за мій душевний спокій та успішне вирішення матеріальних і житлових проблем. Нехай Господь дасть сили пережити весь цей негатив...
    Дякую всім небайдужим!

3. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Умирают мои старики...
    Мои боги, мои педагоги... (с)

Щиро прошу про молитву за упокій душі Нонни Хомівни Копистянської - людини, яка все своє життя віддала науці. Сьогодні зранку її не стало. Трошки жаль, що тільки 11 днів не дожила до свого 89-річчя, але відійшла від нас у таке прекрасне християнське свято...

4. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Прошу про молитву за свою бабцю Софію, має проблеми з очима. Щоб вибране лікарями лікування допомогло зберегти зір. Наперід дякую.

5. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

Дуже прошу молитви за моє здоров*я (Олександра), маю дуже високий тиск і нічим не збивається, другий раз вже визвали швидку і за здоровя моєї донечки Юлії бо ми на ГВ. Наперед дякую

6. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Прошу молитви за свого малого Віктора: вуха болять, горло, сопельки тому допомогли. Щоб не затяглось до поганого стану, а все пройшло якнайшвидше. Плакав бідний пів вечора. А я ще досі перелякана мама(Дякую, дівчата.

7. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Дівчата, прошу спільної молитви за мою донечку Яну-Анну. Сьогодні їй виповнилося 2 рочки, щоб вона була здоровою, щасливою і завжди усміхненою. Дякую усім небайдужим.

8. Iryna

Iryna Well-Known Member

надалі потребуємо спільної молитви (Ірина, Микола, Тарас, Надія, Михайло, Люба), маємо вирішити колективні проблеми, дійти до спільного консенсусу. Нехай Господь нам в цьому допоможе!

9. olerusya

olerusya sweet candy ;)

прошу спільної молитви за донечку Яну, знову захворіла, тільки недавно відійшли від пневмонії, а вже починається бронхіт, щоб не мучилась бідненька і швидше одужала.

10. VERO

VERO Well-Known Member

Дуже прошу молитви за батька Сергія. Сьогодні його чекає хірургічне втручання. Щоб все пройшло без ускладнень і принесло очікуватий результат. Дякую всім небайдужим.

11. Holly

Holly Moderator

Прошу молитву за здоров"я Яринки - температура 39,2 і інших симптомів нема. Дуже слабка(((. І за Оленку і Маркіянчика - щоб не заразились

12. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Про про молитиву за мою сестру Вікторію. Дякую

13. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Давайте сьогодні з 22.00 до 22.15 помолимось усі разом за здоров"я форумлянки Наталії -Natka75. Щоб Господь подарував їй здоров"я, віру та силу пережити та перемогти хворобу.

14. Talya

Talya Well-Known Member

прошу про молитву за маленького, але дуже мужнього хлопчика Ярему, який вже третій день перебуває в реанімації на Орлика. Дякую

15. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Прошу молитви за чоловіка (Владислав), щоб успішно і щасливо виступив на змаганнях (перші його змагання), дуже виснажений і втомлений тривалою підготовкою до них. Дякую

16. iriwa

iriwa Особлива мама

Прошу молитви за свекра (Валерій) Має пухлину в голові...Дякую всім небайдужим.

17. Hermi

Hermi Well-Known Member

Прошу молитву за здоровя моєї мами Галини.

18. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Прошу молитви за себе (Наталя), щоб проблеми зі здоров"ям щасливо закінчились. Дякую!

19. prolisok

prolisok Member

Ще раз хочу попросити , помоліться за мою донечку Кароліна - Марія , завтра ідемо на Хресну Дорогу і до сповіді і Вашими молитвами , я буду очікувати від Бога ласки , здоров'яка моїй донечці , дякую ..

20. VERO

VERO Well-Known Member

Величезне "Дякую" всім небайдужим. Тато вже вдома. Почувається добре. Казала йому, що ДП за нього молились... Бачили би Ви його здивовану-приємно-вражену-зацікавлену посмішку...
    Дай, Боже, здоров'я всім тим, хто потребує і тим, хто молиться!!!

Статус теми:
Закрита.