Сонячний обмін

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем Музик, 16 Травень 2014.

1. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Відповідь: Сонячний обмін

Тоді домовитись перед тим з нею, щоб вона була дома.
    А в мене вже є одна частинка подарунку, солодку частину має коханий привезти, ну і жовтеньке ще щось докупити і всьо - дєржитє мєня сємєро, бо я таки мушу сама подарунок віддати і познайомитись з своєю форумлянкою! Цьоми тобі, бо ти ж то потім читати будеш, я знаю :girl_cool:

2. irushka

irushka Well-Known Member

Я теж хочу передати цьом своїй форумлянці, вона тепер така моя-моя форумлянка :girl_in_love: А подаруночок десь у вівторок буде готовий, надіюсь...

3. smugastik

smugastik Well-Known Member

Отримувала на пошті переказ і при нагоді відіслала подаруночок форумлянці. Надіюсь що сподобаеться та приннесе гарний настрій.

4. Музик

Музик Мартуська

не забуваємо про фотозвітики перед надсиланням!

5. Gorda

Gorda Well-Known Member

Хочу також перепросити свою дорогеньку форумлянку, що може трохи пізно їй передам подаруночок, десь 13 числа. Але по-іншому не вийде.

6. Burberry

Burberry Well-Known Member

Так класно тут все перечитувати і думати, авось це мені адресовані такі приємні слова) Я вже в голові теж весь подаруночок склала, правда, в дечому ще вагаюсь. Залишилось все це купити і якось дошкандибати з малючком на пошту.Жила б моя форумчаночка ближче, то прийшли б запросили іі на здибанку:)

7. olegignatenko

olegignatenko Well-Known Member

Хочу попередити ,що я зможу передати своїй форумлянці подаруночок тільки 17 числа

8. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

До речі, я собі так подумала, що можливо моя дарувальниця трохи злякалась моєї адреси, тому напишу тут. Мені не проблема зустрітись у Львові, і я з радістю це зроблю, тому, якщо моя дарувальниця мала би таке бажання - номер телефону свій я залишала кураторам :)

9. Музик

Музик Мартуська

ей! без підказок! тут вже такі холмси сидять, що за кілька випадкових слів визначають хто кому і що дарує.

і нагадую - перед відсиланням клацнути, скинути фото кураторам чи на електронку, разом з номером поштового відправлення. якщо збираєтесь вручити особисто - теж пишіть кураторам.
    ще подумаємо про Сонячну форумівочку для обміну подарунками

10. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

То було б файно. Бо я дуууже переживаю коли відправляю поштою.

11. Gorgona

Gorgona Member

А давайте може проголосуємо, хто має бажання і настрій прийти на форумівку? І в який день це могло б бути. Бо я не знаю чи відправляти мій подарунок чи ще почекати.
    Якщо моя форумляночка скаже, що прийде - я із великим задоволенням приїду вручити подарунок їй особисто!!!

12. Gorda

Gorda Well-Known Member

З задоволенням, але я певно прийти не зможу, бо до центру мені далеко. Мене хіба чоловік підвезе і я передам подаруночок. По-іншому не зможу.

13. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Я над тим подумаю і завтра відпишуся:)

14. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

Подаруночок своїй форумлянці відішлю на прикінці терміну, тому перепрошую за це, бо знаю що таке цікавість , коли на щось чекаєш. На форумівку не прийду точно, бо часу не маю, це ж літо і є купа планів.

15. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Я форумлянці віддам подаруночок на форумівці, якщо вона буде, або вишлю одразу після форумівки)

16. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Мені шо літо, шо не літо- форумівки я люблю:girl_tender:.
    Хіба би десь виїждала подалі. А так- планую бути:girl_yes:.

17. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Я на жовто-сонячну форумівку прийду.
    Щодо подарунку, ще нічого до купи не зібрано, листівка не зроблена, але жовте вже куплене.
    я цієі гри трохи пасу задніх

18. Mammy

Mammy Well-Known Member

А я вже сьогодні все докупила, ще листівочка не готова лише. Мабуть, в середу мій кур'єр і завезе :)
    Дуже сподіваюсь, що подарунок сподобається :)
    А за форумівку- не знаю, можу і не попасти (((

Надіслано від мого LG-E425, використовуючи Tapatalk

19. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

на форумівку прийду!
    подаруночок вже придумала. завтра вирушаємо з донею втілювати задум в реальність :)

20. Люша

Люша Well-Known Member

Подарунок придумала, частина його вже готова - ще два предмети шукаю, 2-3 дні і пошлю маленького кур'єра, за вказаною адресою. На форумівку прийти скоріше за все не зможу.