Відповідь: Сонячний обмін давайте будемо намагатись дотримуватись правил? написано 3 предмети, значить даруємо не 5 і не 8, бо мені так хочеться, а 3. і так, коробка з цукерками - це не 20 цукерок, а 1 коробка. набір шампнунь+гель для душу - теж 1 штука. а стосовно того, щоби запакувати купу маленьких подарунків в 3 коробки - то вже не порушення правил, а хитрування одним словом - не старайтесь переплюнути когось. Наша мета - підняти настрій собі і іншим, а не потратити мілльон
Відповідь: Сонячний обмін Ну що за правила))). Ех... Надіюся, то не я втратила стільки ласощів. І взагалі- добре, що я зайшла. Бо явно не зрозуміла, що то має бути конкретна кількість. Тільки про жовте і листівку запам'ятала.
Відповідь: Сонячний обмін А правда цікавіше, коли є певні правила і обмеження, а не просто подарунки? Про жовте: перше, що мені спало на думку -це оберемок жовтих кульбабок. Класно, але непрактично =)
Відповідь: Сонячний обмін У мене кульбаби також багато Усьо, мій подаруночок готовий! Ще завтра відкриточку підпишу і вже спакую. Ще цікавить одне питання. Коли відсилати? Я розумію що до 16 числа, але ж того Львова два кроки. Зараз відіслав і вже подарунок отримали,може буде цікавіше якщо будемо відсилати більшою кількістю людей, а не по-одному, щоб фотозвітів було зразу більше. Чи то трохи непрактично буде?
Відповідь: Сонячний обмін Дівчата, підкажіть пліз - як ви плануєте відправляти поштою ті ж косметичні засоби - я не в курсі чи є можливість їх так спакувати, аби не тріснули при перевезенні? Бачила вже те запитання в теці - але відповідь не бачила - чи передбачена можливість "вручити особисто" чи обов'язково потрібно поштою надсилати?
Відповідь: Сонячний обмін Kraplynka, в укрпошти є кур'єрська доставка, тільки коштує дорожче, здається район 26 грн. Можна на їхньому сайті все почитати і навіть порахувати.
Відповідь: Сонячний обмін і я думала, коли ж то було б краще, але ще чекаю, думаю блище до кінця наступного тижня відправлю, а як буде гарна погода, то наші куратори організують нам літню форумівочку і вже там будемо вручати-отримувати. ідея в голові готова, лишилось все до купки зібрати...
Відповідь: Сонячний обмін Та я думаю десь числа 8 -10 швидше ні, треба щоб вже трохи людей мали готові подарунки.
Відповідь: Сонячний обмін Мій також готовий . Тепер ламаю голову як його надіслати/передати... Щось не дуже хочеться йти на пошту, заповнювати ту купу папірчиків, оплачувати упаковку-доставку... Може-то чоловіка кур"єром відправити?
Відповідь: Сонячний обмін Суперова ідея, тільки треба подивитись де людина мешкає, щоб потім пів дня не шукати.
Відповідь: Сонячний обмін І в мене вже готовий подарунок. Так вагалась з вибором. Дуже надіюсь, що форумянці сподобається) тепер тільки вирішити як і коли подарувати.
Відповідь: Сонячний обмін ой, які всі молодці. а я тільки придумала поки. буду віддавати особисто, скоріш за все, боюсь знищити пересиланням
Відповідь: Сонячний обмін А якщо віддавати особисто, то ж можна прийти до форумлянки і вдома нікого не буде. Як тоді?