Відповідь: Сонячний обмін ого ото Ви швидка! я маю наразі хіба ідею, але, до виконання ще не приступала навіть
Відповідь: Сонячний обмін І я отримала . Тішуся- така файна форумчанка! Знаю, у нас на форумі усі мега класні). Тепер думаю щоб це придумати, так хочеться вгадати з подарунком. Надіслано від мого GT-S7272, використовуючи Tapatalk
Відповідь: Сонячний обмін А буде сонячна зустріч сонячного обміну? Просто думаю чи то посилку відправляти чи на зустріч пакуночок приберегти?
Відповідь: Сонячний обмін Хто моя форумлянка вже знаю, але не знайома мені Дуже люблю гру-обмін. Одна проблема - завжди важко вигадати файний подарунок. Тепер сиджу і голову ламаю
Відповідь: Сонячний обмін А мені дісталась класна форумлянка, трошки вже дізналась про її вподобання, тепер головне знайти те що хочу. Але маю питання, в подарок вкладати свій нік , щоб адресат знала хто прислав чи ні?
Відповідь: Сонячний обмін Музик, я як тільки відправила листа зі своєю адресою, вже почала думати що би то подарувати. Так що майже готова .....класна забавка!
Відповідь: Сонячний обмін І я вже майже придумала, сподіваюсь моєму адресату подаруночок сподобається
Відповідь: Сонячний обмін А може бути більше, ніж 3 предмети? Бо маю один подарунок, він складається з трьох частин, я його замотую-обмотую і опля 1 предмет, а потім ще 2. Я ж не порушую правила, так?
Відповідь: Сонячний обмін Не чесно! Я може теж хотіла би і три в одному, і опля, і ше два, а отримаю тільки три. Буду з образою дивитись галерейку, бо може теж би хотіла подарувати більше ніж три, а не порушуючи правил подарувала три. Карочє, ну ви зрозуміли, правда?
Відповідь: Сонячний обмін Настрій паскудний, то буду мріяти, що то я Нітріотці попалась - скільки щастя В мене завтик щодо подарунку... Варіантів мало, але є. Буду братися за подаруночок з четверга. Ще маю час обдумати
Відповідь: Сонячний обмін Куратори! Дорогенькі! Хелп! SOS! Я вже писала в ПП, але відповіді немає і в мене вже паніка, бо не знаю, що тепер робити. Поки я збігала на кухню - дитина випадково видалила повідомлення, в якому була вказана адреса моєї форумляночки ! Допоможіть, будь ласка!!! Якщо можна - надішліть адерсу повторно! Нік моє форумляночки знаю, якщо потрібно напишу ще раз в пп. Вибачте, що морочу голову. Мені дуже шкода . Але я не навмисно . Допоможіть!
Відповідь: Сонячний обмін Ти вже п*ята, хто так думає А я шо, а я мовчу )) Нє дівки, майте совість, п*ять подарунків я не потягну, в мене двоє дітей ше є