Відповідь: Сонячний обмін Отримала свій подаруночок, ну, що тут скажеш - я в захваті. Величезне дякую моїй дарувальниці Наталі(Miss Sixty). Йду в галерейку)
Відповідь: Сонячний обмін і я вже з подарунком дуже дякую Олі за такий чудовий подарунок, тішусь , Васько стоптав половину цукерків, до знимки дожили декілька . Якщо хтось бачив біля пошти дуже кричущу дитину в колясці, а її мамаша розбиралароздивлялась пакунок, то була я
Відповідь: Сонячний обмін ех, а мій сонячний промінчик щось затримується Шановне сонечко, якщо будеш дарувати особисто, то я завтра їду додому і повернусь аж у вівторок.
Відповідь: Сонячний обмін А я буду просити мою формуляночку-дарувальницю Mammy, щоб не ображалась, що досі не виставила фото з подаруночком в галерейку. Мені останнім часом катастрофічно бракує на все часу((((, вчора зібралась, а нє тут то било муж фотік мій чомусь забрав з собою, малий в садочок частину подарунку)))). Обіцяю сьогодні виправитись. Вкладу найменшогонюньчика спати і похвалюсь. п.с. зато можу похвалитись, що всім активно користуємось. старший зі своїм подаруночком кожен день в садочок ходить))))
Відповідь: Сонячний обмін Я чекала свого промінчика з пошти, а він приїхав до мене на велосипеді Роксоланко, дякую дуже за подаруночки! Вони надзвичайно теплі, потрібні і пасують до моєї кухні, яку я якраз запланувала трохи підремонтувати. ЙДу в галерейку.
Відповідь: Сонячний обмін АААААА! А я свій пакуночок вже розпакувала, а там ТАКЕ!!! Таке все чудесно-фантастично-прекрасне!!!! Але нікому ніц не розкажу, а покажу ввечері в галерейці:p:p:p. Величезне дякую чарівній сонячній дівчинці Юлі за чудовий, теплий і життєрадісний презент і кураторам за файну забавку.
Відповідь: Сонячний обмін О, я отримала літній презентик. Моїм промінчиком бла Олеся-Sechat. Так все гарнесенко поєднала: і рукоділля, і патріотизм, і літнє тепло, і величезні "очка" моєї меншої донечки, коли побачила, що й їй перепало. Веееееееееееееелизне дякую за гарний настрій і купу емоцій.
Відповідь: Сонячний обмін і мій подарунок сьогодні приїхав. як сказала Катруся, коли почала все витягати - мам, тут стільки всього можна з"їсти!!! не знаю, звідки мій Промінчик знав, що давно хочу побавитись в квілінг, а руки не доходять тепер мусять дійти ))) дуже класні презенти, і побажання в листівці такі теплі, ммм! olegignatenko, дякую величезне!!! ---------- Додано в 19:06 ---------- Попередній допис був написаний в 18:57 ---------- тішуся, що сподобалося
Відповідь: Сонячний обмін І я вчора отримала свій чудовий сонячний подарунок від Олі(Holly). Все таке яскраве та позитивне! Велике дякую!!! Фото трохи згодом А мій подаруночок вже 2 дні лежить на відділенні отримувача...
Відповідь: Сонячний обмін Кожного дня на сайті укрпошти перевіряю де мій промінчик Сьогодні вже надійшов на мою пошту, певно ввечері піду забирати Мені ж віддадуть його без сповіщення на пошту, якщо я знаю номер посилки?
Відповідь: Сонячний обмін І я вже забрала з пошти свою посилочку в жовто-синіх кольорах Дякую форумляночці за позитив! І від синулі дякую, що такий його "улюблений" нудний похід на пошту раптом приніс і йому сюрпризик!
Відповідь: Сонячний обмін А я все ще ждю на свій сонячний промінчик... До вчора заглядала кожного дня - ніц. А сьогодні ми в батьків і аж завтра будемо вдома. Так що, форумляночко моя, якщо твій подаруночок вже на пошті, не ображайся, що не забираю його.
Я сьогодні забрала свій подарунок. дууже сподобався, а як пахне...словами не описати. ще й збіг такий-якраз сьогодні в мене дн. так що подаруночок подвійне задоволення приніс. дякую madchen. йду в галерейку.
Відповідь: Сонячний обмін Такс, я вже також з подарунком Зараз піду в галерейку. Дякую тобі форумляночко за подарунок і гарний настрій І окреме дякую Мартусі-Музик, що написала мені номер моєї посилки і я могла прослідкувати, коли прибув пакунок Повідомлення з пошти, як ви здогадались, ще немає
Відповідь: Сонячний обмін Я була сама нечемна цієї гри.... щойно забрала свій подарунок і надіслала теж щойно.... вибачайте, на мене щось забагато навалилося цього разу. Пішла в галерейку хвалитися
Відповідь: Сонячний обмін халепа. чоловік стер з картки фотки, в тому числі ту, яка мала бути в галерейці. завтра спробую позбирати докупи і зробити фото-дубль-2. *позбирати докупи все що не з"їли
Відповідь: Сонячний обмін Отримала чудовий подаруночок Мусіла в донечки відбирати все ,що мало мені належати - вона чомусь собі вирішила ,що то добра тьотя все для неї прислала Пізнійше виставлю фото в галерейці