Відповідь: Сонячний обмін аааааааа! і я вже обдарована! і так моя дарувальниця вгадала, ну просто на всі 100% ! хвалитимусь в галерейці трохи пізніше, коли малий дасть таку можливість))
Відповідь: Сонячний обмін Maksli, я теж в шоці від УП, але в приємному-через ніч доставили! Мій пакуночок чекає мене вдома, я ще в "предвкушении"
Відповідь: Сонячний обмін а мій Промінчик шось мовчить. якщо надсилали укрпоштою - повідомте, будь ласка, бо наше відділення жахливо працює.
Відповідь: Сонячний обмін І я думала, що сьогодні вже промінчик досягне й до мене, а то щось похмуро ...
Відповідь: Сонячний обмін Звітую : сьогодні отримала подарунки, не тільки у вигляді матеріальному, а ще й подарунок у вигляді спілкування з чудовою дарувальницею-сонячною феєю Дяк, Нітріоточко! ( пси. Фотозвіту на матиму, нажаль, з тф фото не дуже)
Відповідь: Сонячний обмін я як побачила дату, якою ви підписали листівку, то тоже була приємно вражена то виходить, що їм вже лінь чи то важко, чи то не було часу, останніх 100-200 метрів пройтись від відділення до нашого будинку, але то таке... я от переживаю, чи моя форумляночка отримала свій промінчик сонця, відправила ще в п*ятницю досі нічого не чути від отримувача
Відповідь: Сонячний обмін Прикол, і я не зробила, бо вийшло не дуже. Я аж сьогодні побачила якість фотки і стерла. А я теж сьогодні отримала свій подаруночок! І не один. Тому сонячного настрою в мене багато. Фотозвіт завтра. Наталі -Аілатан окреме бальшоє чєловєчєскоє спасіба за подарунок для мене.
Відповідь: Сонячний обмін Муж казав, "ти видно на тих своїх посиденьках стільки пишеш, що тобі вже подарунки дають, щоб ти ними користувалась і менше людей діставала". Ну а шо. Дають, користуюсь, пишу, користуюсь, дають, пишу, користуюсь
Відповідь: Сонячний обмін Знала б ти Оксанко, як я вагалась з чаєм, мене до тієї баночки тягнуло прямо)) Так, що тут точно якась жіноча інтуїція/солідарність. Класно, що в цій гру часто дівчатам вдається вгадати якісь уподобання форумлянки, про які вони не могли б знати з дописів
Відповідь: Сонячний обмін Я отримала і розпакувала)) За останні два дня отримала позитивний чарівний підсрачникволшєбний пєндаль Дякую тобі чарівна форумляночка! Ось він вихід з тунелю буднів)))
Відповідь: Сонячний обмін Дівчата, дякую за організацію гарної забавки. Кожен хотів зробити іншому приємність - це головне. Те, що хтось щось не зрозумів чи не так зрозумів - давайте зробимо поправку - адже учасників багато, хтось недочитав чи перестарався. Всі мають право на помилку. Пропоную нікому ні на кого не ображатися, а потішитися з того, яку приємність Ви особисто зробили, адже головне в цьому дійстві сам процес - придумати що приємного подарувати практично незнайомій тобі людині (в тому числі посмішку, гарний настрій).
Відповідь: Сонячний обмін Я отримала подаруночок! Дуже дякую Каріні-Карінчик! Подарунки такі мо-мої-мої!!!! І найважливіще - відкриточка з такими теплими і потрібними словами, що сиджу тепер плачу. Каріночка, дякую!!!!!!!!! Ввечері доберусь до фотоапарата і все покажу.
Відповідь: Сонячний обмін Щойно розпакувала "сонячний" подарунок з сонячного Закарпаття))) Настільки приємно, що аж виступили сльози))) Хельго, ДЯКУЮ за такий чудовий настрій, все надзвичайно красиве і таке "душевно" моє))) Так хочеться те все зразу пофоткати, а не можу, бо віддала свій фотоапарат(( Тому попрошу дівчат-організаторів, якщо Хельга скидала фото на пошту якимось чином мені допомогти Дівчата, всім вам "сонячної зарядки" і позитиву!!!
Відповідь: Сонячний обмін йой, а я так вже хочу повихвалятия своїм подаркночком в галерейці, але мушу дочекатися поки муж принесе фотоапарат. бо з телефона якісь знимки неальо виходять останнім часом. а в подаруночку все таке-таке файнезне. і цуцьки помаленьку зникають в невідомому напрявку...