Сонячний обмін

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем Музик, 16 Травень 2014.

1. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Відповідь: Сонячний обмін

аааааааа! і я вже обдарована! і так моя дарувальниця вгадала, ну просто на всі 100% ! хвалитимусь в галерейці трохи пізніше, коли малий дасть таку можливість))

2. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Подарунок отримала:girl_tender:.
    Дякую, Іспаночко:kiss:.
    Звіт в галереї.

3. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Maksli, я теж в шоці від УП, але в приємному-через ніч доставили!
    Мій пакуночок чекає мене вдома, я ще в "предвкушении" :)

4. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

а мій Промінчик шось мовчить. якщо надсилали укрпоштою - повідомте, будь ласка, бо наше відділення жахливо працює.

5. нталька

нталька Well-Known Member

І я думала, що сьогодні вже промінчик досягне й до мене, а то щось похмуро ...

6. AilataN

AilataN жива

Звітую : сьогодні отримала подарунки, не тільки у вигляді матеріальному, а ще й подарунок у вигляді спілкування з чудовою дарувальницею-сонячною феєю :)
    Дяк, Нітріоточко!
    ( пси. Фотозвіту на матиму, нажаль, з тф фото не дуже)

7. Maksli

Maksli Well-Known Member

я як побачила дату, якою ви підписали листівку, то тоже була приємно вражена
    то виходить, що їм вже лінь чи то важко, чи то не було часу, останніх 100-200 метрів пройтись від відділення до нашого будинку, але то таке...
    я от переживаю:dntknw:, чи моя форумляночка отримала свій промінчик сонця, відправила ще в п*ятницю досі нічого не чути від отримувача

8. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Прикол, і я не зробила, бо вийшло не дуже. Я аж сьогодні побачила якість фотки і стерла.

А я теж сьогодні отримала свій подаруночок! І не один. Тому сонячного настрою в мене багато.
    Фотозвіт завтра. Наталі -Аілатан окреме бальшоє чєловєчєскоє спасіба за подарунок для мене.

9. AilataN

AilataN жива

ляляляляляляляля

10. Hermi

Hermi Well-Known Member

ну так! Всім нам бан:sad:

11. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Муж казав, "ти видно на тих своїх посиденьках стільки пишеш, що тобі вже подарунки дають, щоб ти ними користувалась і менше людей діставала".
    Ну а шо. Дають, користуюсь, пишу, користуюсь, дають, пишу, користуюсь :connie_pull-pigtail

12. AilataN

AilataN жива

доробилассі:xaxa:

13. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

А я ще чекаю-виглядаю-перевіряю пошту)))

14. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Знала б ти Оксанко, як я вагалась з чаєм, мене до тієї баночки тягнуло прямо)) Так, що тут точно якась жіноча інтуїція/солідарність.
    Класно, що в цій гру часто дівчатам вдається вгадати якісь уподобання форумлянки, про які вони не могли б знати з дописів:)

15. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Я отримала і розпакувала))
    За останні два дня отримала позитивний чарівний підсрачникволшєбний пєндаль
    Дякую тобі чарівна форумляночка! Ось він вихід з тунелю буднів))):girl_cool:

16. kraplynka

kraplynka реалістка

Дівчата, дякую за організацію гарної забавки. Кожен хотів зробити іншому приємність - це головне. Те, що хтось щось не зрозумів чи не так зрозумів - давайте зробимо поправку - адже учасників багато, хтось недочитав чи перестарався. Всі мають право на помилку. Пропоную нікому ні на кого не ображатися, а потішитися з того, яку приємність Ви особисто зробили, адже головне в цьому дійстві сам процес - придумати що приємного подарувати практично незнайомій тобі людині (в тому числі посмішку, гарний настрій).

17. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Я отримала подаруночок!:girl_dance:
    Дуже дякую Каріні-Карінчик! Подарунки такі мо-мої-мої!!!!:girl_in_love: І найважливіще - відкриточка з такими теплими і потрібними словами, що сиджу тепер плачу. Каріночка, дякую!!!!!!!!!
    Ввечері доберусь до фотоапарата і все покажу.

18. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

Я дуже рада що вгадала з подаруночком!

19. madchen

madchen Member

Щойно розпакувала "сонячний" подарунок з сонячного Закарпаття))) Настільки приємно, що аж виступили сльози))) Хельго, ДЯКУЮ за такий чудовий настрій, все надзвичайно красиве і таке "душевно" моє))) Так хочеться те все зразу пофоткати, а не можу, бо віддала свій фотоапарат(( Тому попрошу дівчат-організаторів, якщо Хельга скидала фото на пошту якимось чином мені допомогти:girl_curtsey:
    Дівчата, всім вам "сонячної зарядки" і позитиву!!!

20. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

йой, а я так вже хочу повихвалятия своїм подаркночком в галерейці, але мушу дочекатися поки муж принесе фотоапарат. бо з телефона якісь знимки неальо виходять останнім часом.
    а в подаруночку все таке-таке файнезне. і цуцьки помаленьку зникають в невідомому напрявку...:girl_haha: