Відповідь: Сонячний обмін А мені сьогодні дзвінок в двері, на питання "Хто?" - "З пошти". Я така вся щаслива відкриваю, думаю нічого собі аж під саму хату доставка, а тут опа повістка в суд для чоловіка. Облом. Напевно поштарка офігіла, коли моє радісне обличчя перетворилося в кисле((
Відповідь: Сонячний обмін Подарунок відправила, звіт надійшлю на днях (не можу шнур знайти до фотіка). Сподіваюсь хоч трішки подарунок сподобається.
Відповідь: Сонячний обмін Ну то я десь так і думала, але перепитала, бо може хто його знає, що могли нового придумати.
Відповідь: Сонячний обмін Збережу інтригу , але бачу наша львівська почта працює оперативно. І моя форумлянка вже в очікуванні!
Відповідь: Сонячний обмін Відправила, звіт надішлю завтра, на рахунок НП і номера телефона, одного разу як чекала посилку з одеси то смс мені не приходило я по ттн в них на сайті побачила що вже є посилка на відділенні... так що і таке буває P.s. до мене дійшло аж зараз що я забула написати в листі до форумляночки свій нік, на посилці є тільки ім'я і прізвище... що робити?
Відповідь: Сонячний обмін ня-ня-ня ня-ня-ня дзвонила мені моя форумляночка! завтра мабуть отримаю подаруночок. тішууууусь
Відповідь: Сонячний обмін І я завтра відправлятиму. Знаючи укрпошту, я б сама завезла, але номер форумлянка не залишила.. Не хочеться поцілувати клямку або налякати сусідів
Відповідь: Сонячний обмін Усе! Я нарешті справилась зі зборами подарунка. Листівочка готова, віршик написаний. Залишилось сфоткати(відправити звіт) і направити промінчики адресату. Чекайте, вже зовсім скоро І ще звітуюсь, що мій сонячний подаруночок мав прибути сьогодні, але мене нажаль незастане вдома, тому чекаю завтра (але попереджаю, що буду завтра вдома після 14:00) ---------- Додано в 14:53 ---------- Попередній допис був написаний в 14:40 ---------- Фотозвіт уже відправила. Дякую організаторам за таку цікаву гру.
Відповідь: Сонячний обмін Все, я віддала подаруночок і сподіваюсь, що хоч трішки сподобається, ну хоч чуть-чуть куратори простіть- забула вдома зфоткати, тому по дорозі і на телефон вже спаковане
Відповідь: Сонячний обмін куратори простіть- забула вдома зфоткати, тому по дорозі і на телефон вже спаковане[/QUOTE] Я напевне щось не так зрозуміла. Що мається на увазі під словом "фотозвіт"? Я фоткала посилку на пошті перед відправкою ( фото подарунку) та саму квитанцію. Це свідчить про те що посилка була справді відправлена. Навіщо фотографувати сам вміст посилки? Я думаю що це вже має робити отримувач подарунка!
Відповідь: Сонячний обмін Форумлянко-чарівнице, признайся хто ти? Подаруночки бомбезні, помічничок, який доставив це додому дуже милий, але хто ти? Називаєшся Наталя, маю здогадку, але невпевненна Пи.си. Я рада як слон! Настрій різко піднявся вгору.
Відповідь: Сонячний обмін Тому що: 1. такі правила забавки (і всіх решту подарункових обмінів також) 2. не всі отримувачі встигають сфотографувати подарунок поки їх рідні не бачать і не понавибирають собі різних красот 3. якщо у отримувача взагалі немає фотоапарату, або фото неякісне, завжди можна виставити чітке фото дарувальника, жеби всі інші не гадали "а шо то за жовта пляма?"
Відповідь: Сонячний обмін Так склались обставини(і це дуже добре), що я дочекалась сьогодні свого сонячного подарунка. Дуже-дуже дякую Від кого подарунок , ще не розкажу , потримаю інтригу. А коли вже можна буде фотозвід одержаного викладати ?
Відповідь: Сонячний обмін На скільки мені відомо і показує практика, що всі форумлянки встигали фотографувати свої подарунки. Фотозвіт це фото для підтвердження кураторам, а не для фотогалереї. І ситуація в п. 3 може бути як зі сторони отримувача, так і відправника. Проте дякую за інфо, буду на майбутнє знати.
Відповідь: Сонячний обмін є правила, озвучені у першому пості, їх і потрібно дотримуватись, все дуже просто і прозоро, і участь у забавці добровільна, і означає, що правила будуть виконані.
Відповідь: Сонячний обмін Ніхто ж не каже щоб їх не дотримуватись. Я, наприклад, це правило зрозуміла так як описала вище, тому і запитала в гілці що малось на увазі фотозвіт. Логічно обдумавши зробила такий висновок.