Сонячний обмін

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем Музик, 16 Травень 2014.

1. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Відповідь: Сонячний обмін

Ай, а я врозпачі(
    Всі ноги стоптала і виявилось, що такого, як я собі придумала жовтенького у Львові не реально знайти. Та я вперта "буду искать"
    Подарунок вручу особисто або "кур"єра" підішлю)

2. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

А в мене рапідографи і гуаш.
    На кольоровому картоні:girl_haha:.

---------- Додано в 23:25 ---------- Попередній допис був написаний в 23:21 ----------

Ото я так пакунок гарний шукала. Щоб без напису "з днем народження":connie_pull-pigtail.
    Навіть не кажіть))).

3. LuBimaya

LuBimaya New Member

Їду з міста до 17-го, відправлю подарунок теж 17-го, тож не ображайся моя форумляночка, що так пізно... в мене аврал!

4. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

розказую-листівка і жовтеньке вже є!
    ще дві частини подаруночка вже знаю , де є. завтра заберу, запакую і відправлю(якщо встигну) так хочу, щоб сподобалося!

5. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

і мені кур"єр вже доставив подарунок :girl_claping: сподіваюсь з адресою проблем не було :girl_blush2:
    мені дуже сподобалось все, бо то все таке моє....:girl_in_love:
    п.с. солоденьке змели мої так швидко, що насилу встигла вихопити кусочок собі на ранок до кавусі :girl_haha:
    дуже-дуже дякую своїй дарувальниці!!!!!!!!!!!!!

щодо мого подарунку, то він вже куплений, завтра дороблю листівку і відправляю!!!

6. irushka

irushka Well-Known Member

Хочеться плакати :sad:(( В мене все готове, тільки дещо треба докупити перед самим відправленням/врученням подарунка, але відправити не можу (на жаль і причину поки що сказати теж не можу). Мушу чекати до понеділка і якщо нічого не зміниться, то доведеться мені змінювати задум подарунка і відсилати :sad:.
    Форумляночко моя, мені вже так хочеться тебе потішити, ну що ж це таке...

7. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

Дівчата, маю питання
    то запаковані в обгортковий папір коробки можна відсилати
    чи строго в отих звичайних?

8. нталька

нталька Well-Known Member

А я так тихенько сподівалася, що буде форумівочка, ще й на вихідні :) Я хоть і не ходок на форумівки, але на тематичну хотіла прийти. :)
    Але порадію, що нарешті вирішила з подарунком всі деталі. Лишилось забрати найжовтіше )) і спакувати. З листівочкою проблем не мала - вона одразу відповідала моєму "сонячному баченню" )). І дуже сподіваюсь, що таки підібрала під форумляночку подарунки, і надіюсь, що подарунок не напрягатиме її (бо до цілковитої довершеності подарунка форумлянці треба буде докласти свого натхнення :) )

9. Khrystik

можна. я на Миколайка відправляла

10. napoleona

napoleona Well-Known Member

отримала я подарунок
    якщо чесно, то чекала щось ну дуже жовте, але основний подарунок не зовсім жовтий:)
    ну і форумлянка трошки помилилась, бо ми не п'єм з бутилочки з соскою
    але оце очікування повістки у поштовій скринці і черга на пошті це щось, і особливо нині коли поганий настрій у мене зранку,то трохи просвітлює життя
    дякую за гру!

11. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Дорога моя форумлянко, пакунок відправила щойно. Наперед перепрошую за одну частину подарунку: я трохи декупажувала :) Оскільки захоплення виникло недавно, то наперед скузі за якість. Але я старалася.
    Штамп знайшовся, листівку підписала.
    Ще трохи переживаю за жовту частину, щоб підійшло.
    Фотозвітик скину на вихідних. Ніби все.

12. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Пакуночок поїхав!
    Правда, життя внесло свої корективи і замість рукописної листівки в коробці поїхала поліграфічна :) Затамовую подих.

13. Maksli

Maksli Well-Known Member

хух, і я вже відправила!
    казала мені тьотя на пошті, що завтра вже буде на Твоєму відділенні форумляночко, але оскільки повідомлення про посилочки розносять зранку, то напевне отримаєш Ти його аж в понеділок...
    дуже і дуже хочу щоб все підійшло і підняло Тобі настрій і Ти щиро посміхнутись!

14. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Так, спакувала. Відправлю завтра скоріше за все. Хоч би сподобався подаруночок. Переживаю...

15. kraplynka

kraplynka реалістка

І я вже з подаруночком :) Дякую моїй форумляночці за персональну доставку, за дуже гарну листівочку ручної роботи, і за чудові подаруночки. І загалом - дякую організаторам і учасникам за масу позитиву від гри :)

16. Gorgona

Gorgona Member

Можете всі мені заздрити!!! Мені випав НАЙКРАЩИЙ "сонячний дарувальник" у світі:kiss::girl_in_love::radist:!!! Я в шоці! Я в захваті!!! Я тішусь, як дитина! Я такі подарунки отримала - просто ВАУ!!! Емоції насправді зашкалюють! Дякую всім-всім хто брав участь в організації цієї забавки і просто МЕГА-величезне дякую моїй форумляночці!!! А більше нічого вам не скажу і не покажу... поки що :).

17. Gorda

Gorda Well-Known Member

Все! і я також вже зі своїм завданням справилась :) Класна гра, вона дуже гарно об'єднує людей!!!

18. Khrystik

ой, а я щось гальмую:girl_blush2: мала сьогодні стільки планів, але день видався якийсь втомлено-сонний, тому ніц не зробила. переношу все на завтра. надсилати буду завтра, максимум - в понеділок. моя форумляночко, вибач, почекай ще трошки:)

19. magic

magic Well-Known Member

Аааа, я вже маю подаруночок теж!!!:girl_tender: Дууууже дякую своїй форумляночці за сонячний дарунок!! :kiss:
    Він такий мій, а точніше сказати наш, бо кожен з нашої сімейки знайшов в коробочці свій дарунок:) більше нічого не напишу - буду тримати інтригу до кінця)))

20. Люша

Люша Well-Known Member

Сьогодні передала пакет чоловіку форумлянки), бо її у місті немає... Дуже хочу щоб сподобався, я старалась)) хоч нічого не рукодільнічала - руки не звідти у мене))