Озирніться навколо... Гаряче сонечко лагідно припікає носик, тепленька водичка ніжно лоскоче п*яточки, а в руці смачний коктейльчик, який ви посьорбуєте з високого бокалу, ліниво перебираючи пальчиками соломинку, а он там, біля засмаглого рятувальника видніється стовбець з табличкою "Мальдіви"..... Ні? Як то ні ? Хех, якщо ні, тоді гайда до нас З нами весело, смішно, цікаво і креативно! Розпочинаємо Сонячний обмін 2 Умови гри : 1.Участь в грі можуть приймати учасники форуму, які зробили понад 350 дописів. 2.Щоб стати учасником гри, необхідно надіслати свої дані на електронну скриньку sonobmin@gmail.com до 31 липня 2015 року, в такому форматі 1. Домашня адреса (місто, вулиця, №будинку, квартири, індекс) 2. Прізвище, ім"я. 3. Форумний нік 4. Лінк на профіль 5. Номер контактного телефону 3. 1 серпня 2015 року, Ви отримаєте адресу того, кому даруватимете подаруночок. Вашу ж адресу отримає третя людина. Ніхто, крім Вас та кураторів не повинен знати кому ви даруєте! 4. Подаруночок потрібно відправити до 17 серпня. Найважливішою умовою участі в обміні є анонімність Ніхто нікому не робить жодних натяків чи підказок Подаруночок, який ви будете дарувати повинен відповідати кільком вимогам : 1. Купуватись або виготовлятись від щирого серця і з хорошим настроєм. 2. В подаруночку повинно бути щось м*якеньке. 3. Кількість предметів необмежена. 4. Солоденьку частину класти обов*язково. 5. Обов*язково повинна бути, підписана хорошими словами, листівка. Якщо у вас були штрафи чи зауваження в попередніх забавках - участь вам заборонена. Куратори гри - @terezka, @Nitriotka
Ух, я всюди все навітт для незареєстрованих користувачів повідзначала і пише, що зміни збережено. Певне тре ессе. Як то має виглядати?
ось таке, щойно та коротка розповідь, так щоб незнайомі могли познайомитись (колір очей, ріст, колір волосся можна не писати)
Ессе сюди пишіть, щоб ваша дарувальниця могла прочитати про ваші вподобання і приблизно знати що вам дарувати. Я вже з тими профілями Щойно кажу до малого "Відкрий профіль!", замість того, щоб сказати "Відкрий холодильник!" Ну ви зрозуміли, так?
та ні, можна і тут писати наприклад: Я, Терезка, люблю бедриків, сонце, весну, каву і дощ. Часом я вишиваю і скраплю, рукоділлля - то можливість надихнутись і набратись позитиву і натхнення.. Страшенно люблю лаванду, ромашки і намагаюсь бути позитивно налаштованою. Ще читаю книги, а місто, у якому живе моя часточка душі - це Львів. Про домашній зоопарк писати не буду, всі і так наче знають: пес і дві кицьки
Занчить я, Рейвен, активна і весела цьоця, люблю свою малявку весело і спортивно відпочивати. В'яжу крючком, як маю час, а його тепер катастрофічно бракує з моєю активною дитиною, люблю пекти-куховарити, часом заховатися з читалкою від всіх, але, холєра, за парканайдцять хвилин все - одно знайдуть. Не люблю ізюму і ірисок. Маю песика. Оце тільки подумала, що сидячи в декреті, навіть не маю особливо чого про себе написати.
йой і моя форумляночка має закритий профіль)) дівчаточка, повідкривайте все, треба ж шпійонити за вподобаннями)))))
Ок. Кажуть що у мене профіль тоже закритий. Нічого не можу зробити з тим. Буду писати про себе. Отже, мені подобається ліс, осінь, озера і то все з книгою і кавою у руках. Обожнюю польові квіти. Взагалі помішана на українській міфології, от чому я ще до того, як пише в моєму статусі "Gorda мавка". Люблю теплі, ніжні, пастельній кольори. Люблю свій мольберт, біле підготовлене для фантазій полотно, на ньому, і свій етюдник з олійними фарбами. З тим ділом сиділа би вічно ( я про живопис). З тваринок прооосто обожнюю овечок. Люблю Карпати. Взагалі би там поселилась, і заставила би чоловіка грати на трембіті ну от так коротенько
Можна в пошук ввети нік і будете бачити останні дописи форумлянки, правда не надто багато. А ще, пошукати свою форумлянку у соцмережах, я вже так зробилаі дещо цікаве дізналась
Як в клубі анонімних алкоголіків Нє-нє, я там не була, по телевізору бачила Я - Нітріотка, фея з сокирою. Люблю котів, дітей, куховарити, люблю вишивати бісером, люблю всілякі дрібнички для манікюру, люблю солодощі, люблю смачні напої, люблю спілкування з приємними людьми. Не люблю метеликів (тобто панічно їх боюсь), статуетки, скарбнички, листівки (ті, що відкритки), вишиті серветки, всілякі сувеніри, магніти на холодильник. Кольорова гамма - все, що душа моєї дарувальнички побажає
Яким чином, якщо профіль закритий? @нталька, пишу тобі тут, бо в темі вже всі твої дописи "повідгукувала". Так, в тебе далі закритий, тому, бляха-муха пиши ессе Учасниці, якщо ви все повідкривали, галочки всюди стоять, а профіль і далі закритий, тоді відсилаю вас до @MARTINI
В пошуку на горі вибрати знайти дописи користувача Я вже всі галки переставила, фіг його знає що ще треба зробити.
Отже, я люблю: чай каву і все що з ними пов"язане, люблю різні штучки для волосся , ті що аксесуари(резинки , заколки, обручі та ін) , мені просто завжди хочеться щось нове... Займаюсь рукоділлям, наразі бісероплетінням, для рідних печу кекси. Солодкого їм мало, бо треба схуднути... Ще люблю різні штучки -пахнючки для релаксування у ванній . Якщо моя дарувальниця зі Львова, радо зустрінусь за горнятком кавусі
О, прикольно і я напишу Я маю доцю, кицю і чоловіка гггг. Граю на скрипці ( ну доообре, грала, в декреті я, ну а шо... Грати надіюсь ще вмію). Я люблю воду, люблю її бірюзово блакитно-синій колір. Люблю всякі бряскальця, типу кульчики, браслетики, особливо отого кольору, що води. І взагалі, я все люблю! То ж не конче вгадувати вподобання, головне з душею, тоді це відчується і буде мегаприємно!
Натискаєте нік форумлянки, з'являється віконечко з різми даними, тиснете на циферку біля слова "Дописи" і вуа ля