Сонячний обмін 2

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем Nitriotka, 8 Липень 2015.

1. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Озирніться навколо...
    Гаряче сонечко лагідно припікає носик, тепленька водичка ніжно лоскоче п*яточки, а в руці смачний коктейльчик, який ви посьорбуєте з високого бокалу, ліниво перебираючи пальчиками соломинку, а он там, біля засмаглого рятувальника видніється стовбець з табличкою "Мальдіви".....
    Ні? Як то ні ?
    Хех, якщо ні, тоді гайда до нас :welcome:

З нами весело, смішно, цікаво і креативно!

Розпочинаємо Сонячний обмін 2 :girl_flag_of_truce:

Умови гри :

1.Участь в грі можуть приймати учасники форуму, які зробили понад 350 дописів.

2.Щоб стати учасником гри, необхідно надіслати свої дані на електронну скриньку sonobmin@gmail.com до 31 липня 2015 року, в такому форматі

3. 1 серпня 2015 року, Ви отримаєте адресу того, кому даруватимете подаруночок. Вашу ж адресу отримає третя людина. Ніхто, крім Вас та кураторів не повинен знати кому ви даруєте!
    4. Подаруночок потрібно відправити до 17 серпня.

Найважливішою умовою участі в обміні є анонімність :dirol:
    Ніхто нікому не робить жодних натяків чи підказок :acute:

Подаруночок, який ви будете дарувати повинен відповідати кільком вимогам :

1. Купуватись або виготовлятись від щирого серця і з хорошим настроєм.
    2. В подаруночку повинно бути щось м*якеньке.
    3. Кількість предметів необмежена.
    4. Солоденьку частину класти обов*язково.
    5. Обов*язково повинна бути, підписана хорошими словами, листівка.

Якщо у вас були штрафи чи зауваження в попередніх забавках - участь вам заборонена.

Куратори гри - @terezka, @Nitriotka

Останнє редагування: 8 Липень 2015
    • Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  2. Raven

Raven Мама малятка

Відкритий

3. terezka

terezka котяка-вишивака

ні:sad:

певно всім таки тре буде про себе ессе писати

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. SweetMira

SweetMira Well-Known Member

5. Raven

Raven Мама малятка

Ух, я всюди все навітт для незареєстрованих користувачів повідзначала і пише, що зміни збережено. Певне тре ессе. Як то має виглядати?

6. terezka

terezka котяка-вишивака

2015-08-02_140010.png

ось таке, щойно

та коротка розповідь, так щоб незнайомі могли познайомитись (колір очей, ріст, колір волосся можна не писати)

• Подобається Подобається x 1
  7. Raven

Raven Мама малятка

Я вже і з ноута чоловіка вигнала, а ніц не виходить. Ессе закидати на електронку?

8. Nitriotka

Ессе сюди пишіть, щоб ваша дарувальниця могла прочитати про ваші вподобання і приблизно знати що вам дарувати.

Я вже з тими профілями :wacko:
    Щойно кажу до малого "Відкрий профіль!", замість того, щоб сказати "Відкрий холодильник!" :laugh1:
    Ну ви зрозуміли, так? :mocking:

• Смішно Смішно x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  9. terezka

terezka котяка-вишивака

та ні, можна і тут писати

наприклад:

Я, Терезка, люблю бедриків, сонце, весну, каву і дощ.
    Часом я вишиваю і скраплю, рукоділлля - то можливість надихнутись і набратись позитиву і натхнення..

Страшенно люблю лаванду, ромашки і намагаюсь бути позитивно налаштованою. Ще читаю книги, а місто, у якому живе моя часточка душі - це Львів.
    Про домашній зоопарк писати не буду, всі і так наче знають: пес і дві кицьки:)

• Подобається Подобається x 12
    • мімімі мімімі x 1
  10. Raven

Raven Мама малятка

Занчить я, Рейвен, активна і весела цьоця, люблю свою малявку весело і спортивно відпочивати.

В'яжу крючком, як маю час, а його тепер катастрофічно бракує з моєю активною дитиною, люблю пекти-куховарити, часом заховатися з читалкою від всіх, але, холєра, за парканайдцять хвилин все - одно знайдуть. Не люблю ізюму і ірисок. Маю песика.
    Оце тільки подумала, що сидячи в декреті, навіть не маю особливо чого про себе написати.

• Подобається Подобається x 12
  11. Rapsodiya

Rapsodiya Well-Known Member

йой і моя форумляночка має закритий профіль)) дівчаточка, повідкривайте все, треба ж шпійонити за вподобаннями)))))

12. Gorda

Gorda Well-Known Member

Ок. Кажуть що у мене профіль тоже закритий. Нічого не можу зробити з тим. Буду писати про себе. Отже, мені подобається ліс, осінь, озера і то все з книгою і кавою у руках. Обожнюю польові квіти. Взагалі помішана на українській міфології, от чому я ще до того, як пише в моєму статусі "Gorda мавка". Люблю теплі, ніжні, пастельній кольори. Люблю свій мольберт, біле підготовлене для фантазій полотно, на ньому, і свій етюдник з олійними фарбами. З тим ділом сиділа би вічно ( я про живопис). З тваринок прооосто обожнюю овечок. Люблю Карпати. Взагалі би там поселилась, і заставила би чоловіка грати на трембіті :) :) :) ну от так коротенько

• Подобається Подобається x 11
    • мімімі мімімі x 1
  13. popelushka

popelushka Well-Known Member

Можна в пошук ввети нік і будете бачити останні дописи форумлянки, правда не надто багато. А ще, пошукати свою форумлянку у соцмережах, я вже так зробила:girl_cool:і дещо цікаве дізналась:)

• Корисно Корисно x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  14. Nitriotka

Я - Нітріотка, фея з сокирою.
    Люблю котів, дітей, куховарити, люблю вишивати бісером, люблю всілякі дрібнички для манікюру, люблю солодощі, люблю смачні напої, люблю спілкування з приємними людьми.

Не люблю метеликів (тобто панічно їх боюсь), статуетки, скарбнички, листівки (ті, що відкритки), вишиті серветки, всілякі сувеніри, магніти на холодильник.

Кольорова гамма - все, що душа моєї дарувальнички побажає :kisss:

• Подобається Подобається x 5
    • мімімі мімімі x 1
  15. svoybox

svoybox Well-Known Member

Та ж можна дописи форумлянки переглянути і все буде ясно, "Тищу раз так дєлал"

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. Nitriotka

Яким чином, якщо профіль закритий?

@нталька, пишу тобі тут, бо в темі вже всі твої дописи "повідгукувала".
    Так, в тебе далі закритий, тому, бляха-муха пиши ессе :girl_haha:

Учасниці, якщо ви все повідкривали, галочки всюди стоять, а профіль і далі закритий, тоді відсилаю вас до @MARTINI :good2:

• Смішно Смішно x 2
  17. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

В пошуку на горі вибрати знайти дописи користувача ;)
    Я вже всі галки переставила, фіг його знає що ще треба зробити.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. KUSJ

KUSJ мрійлива

Отже, я люблю: чай каву і все що з ними пов"язане, люблю різні штучки для волосся , ті що аксесуари(резинки , заколки, обручі та ін) , мені просто завжди хочеться щось нове... Займаюсь рукоділлям, наразі бісероплетінням, для рідних печу кекси.
    Солодкого їм мало, бо треба схуднути...
    Ще люблю різні штучки -пахнючки для релаксування у ванній . Якщо моя дарувальниця зі Львова, радо зустрінусь за горнятком кавусі:give_rose: :kisss:

• Подобається Подобається x 4
  19. нталька

нталька Well-Known Member

чекай, чекай, шось то пригадую, що якогось кольору ти не любила. :girl_nea:

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

О, прикольно і я напишу
    Я маю доцю, кицю і чоловіка гггг. Граю на скрипці ( ну доообре, грала, в декреті я, ну а шо... Грати надіюсь ще вмію). Я люблю воду, люблю її бірюзово блакитно-синій колір. Люблю всякі бряскальця, типу кульчики, браслетики, особливо отого кольору, що води. І взагалі, я все люблю! То ж не конче вгадувати вподобання, головне з душею, тоді це відчується і буде мегаприємно!

• Подобається Подобається x 6
  21. svoybox

svoybox Well-Known Member

Натискаєте нік форумлянки, з'являється віконечко з різми даними, тиснете на циферку біля слова "Дописи" і вуа ля

• Інформативно Інформативно x 1