Озирніться навколо... Гаряче сонечко лагідно припікає носик, тепленька водичка ніжно лоскоче п*яточки, а в руці смачний коктейльчик, який ви посьорбуєте з високого бокалу, ліниво перебираючи пальчиками соломинку, а он там, біля засмаглого рятувальника видніється стовбець з табличкою "Мальдіви"..... Ні? Як то ні ? Хех, якщо ні, тоді гайда до нас З нами весело, смішно, цікаво і креативно! Розпочинаємо Сонячний обмін 2 Умови гри : 1.Участь в грі можуть приймати учасники форуму, які зробили понад 350 дописів. 2.Щоб стати учасником гри, необхідно надіслати свої дані на електронну скриньку sonobmin@gmail.com до 31 липня 2015 року, в такому форматі 1. Домашня адреса (місто, вулиця, №будинку, квартири, індекс) 2. Прізвище, ім"я. 3. Форумний нік 4. Лінк на профіль 5. Номер контактного телефону 3. 1 серпня 2015 року, Ви отримаєте адресу того, кому даруватимете подаруночок. Вашу ж адресу отримає третя людина. Ніхто, крім Вас та кураторів не повинен знати кому ви даруєте! 4. Подаруночок потрібно відправити до 17 серпня. Найважливішою умовою участі в обміні є анонімність Ніхто нікому не робить жодних натяків чи підказок Подаруночок, який ви будете дарувати повинен відповідати кільком вимогам : 1. Купуватись або виготовлятись від щирого серця і з хорошим настроєм. 2. В подаруночку повинно бути щось м*якеньке. 3. Кількість предметів необмежена. 4. Солоденьку частину класти обов*язково. 5. Обов*язково повинна бути, підписана хорошими словами, листівка. Якщо у вас були штрафи чи зауваження в попередніх забавках - участь вам заборонена. Куратори гри - @terezka, @Nitriotka
В цьому обміні якось дуже багато добігаючих, опоздавших (українські варіанти не дуєже елегантно звучать якось) Та мене вже завидки беруть, що всі хваляться, що отримали, що вже йдуть за посилочкою. А про мну, ніби й забули
Де ті падаючі миші????? в мене нереально красивезний подарунок. Моя дарувльниця правжній літній Миколай. А яка крута листівка ммммм
А я тільки що з пошти...отримала свій супер-пупер подаруночокКупа позитивних емоцій, все таке гарненьке, а м"якенький подарунок мега крутийВже не можу дочекатись галарейки щоб похвалитись. Дякую тобі моя форумляночко дуже-дуже
Ой, дівчата! А що я маю!!! Від вчора, якийсь депресняк напав, ніц не помагало Сьогодні на пошту по справах забігла і зразу на подаруночок натрапила Я не можу передати цей стан ейфорії, усмішка на всі "32" додому була!!! Реально круті відчуття! А в посилочці все акуратненько з любов'ю поскладано все дуже-предуже сподобалось! Чекаю галерейки, щоб похвалитися Дякую Тобі моя люба форумляночко!!! Ти найкраща П.с. в наступних обмінах обов'язково братиму участь Надіслано з мого tapatalk
а я нинька з потягу прямо на пошту, якби не модератори - то певно нігадяї на пошті зажали би мій презент, бо бумажку про надходження посилки в скриньку поштову мені ніхто не клав і не збирався певно поштарі відчували,що там щось нєпрімєнно цінне. ну й впріла я, поки від скотчу(не думайте,що я п"яна була, то просто клейка стрічка дуже якісна ) звільнила коробку....а там.......... ооооооо, я тащюсь!!!!!!!!!яке все ПРиКОльНЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!все таке моє-моє ващє-ващє!!!!!!!!всім трохи добра перепало дякую!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
І до мене посилочка дійшла, а от мою форумлянку вже повторно запрошують на пошту, а вона все не йде...
Забрала нині свій подарунок. Вчора мав забрати муж, та вирішив, що йому і одної посилки вистарчить на раз. Таємнича форумляночко- ану признавайся хто ти). Ні ніку на коробці, ні відкриточки)). Кому маю дякувать?
Дякую за підказки. Рецептник чемно відкрила, побачила що там є і ще чемніше відклала на поличку до вересня. Пункт "Галя- готує" вже в планах стоїть. На вересень. Мо якраз))). Відкриточка при тому щось сама не показалася. Так що довелося йти на форум. Пішла дякувати дарувальниці.
А моя дарувальниця далі мовчить про те хто вона!може модератори мені допоможуть з підказкою!?)))) Sent from my ST27i using Tapatalk 2
Ось уже і тема з галерейкою з"явилась, хваліться хто, що і від кого отримав. Обмін враженнями і фото тут
А я! а я! А я їду зараз на зустріч з форумляночкою, щоб забрати (нуу, не забрати, а легенько взяти і поцьомати форумляночку) свій подаруночок! Лечу на крилах!