Озирніться навколо... Гаряче сонечко лагідно припікає носик, тепленька водичка ніжно лоскоче п*яточки, а в руці смачний коктейльчик, який ви посьорбуєте з високого бокалу, ліниво перебираючи пальчиками соломинку, а он там, біля засмаглого рятувальника видніється стовбець з табличкою "Мальдіви"..... Ні? Як то ні ? Хех, якщо ні, тоді гайда до нас З нами весело, смішно, цікаво і креативно! Розпочинаємо Сонячний обмін 2 Умови гри : 1.Участь в грі можуть приймати учасники форуму, які зробили понад 350 дописів. 2.Щоб стати учасником гри, необхідно надіслати свої дані на електронну скриньку sonobmin@gmail.com до 31 липня 2015 року, в такому форматі 1. Домашня адреса (місто, вулиця, №будинку, квартири, індекс) 2. Прізвище, ім"я. 3. Форумний нік 4. Лінк на профіль 5. Номер контактного телефону 3. 1 серпня 2015 року, Ви отримаєте адресу того, кому даруватимете подаруночок. Вашу ж адресу отримає третя людина. Ніхто, крім Вас та кураторів не повинен знати кому ви даруєте! 4. Подаруночок потрібно відправити до 17 серпня. Найважливішою умовою участі в обміні є анонімність Ніхто нікому не робить жодних натяків чи підказок Подаруночок, який ви будете дарувати повинен відповідати кільком вимогам : 1. Купуватись або виготовлятись від щирого серця і з хорошим настроєм. 2. В подаруночку повинно бути щось м*якеньке. 3. Кількість предметів необмежена. 4. Солоденьку частину класти обов*язково. 5. Обов*язково повинна бути, підписана хорошими словами, листівка. Якщо у вас були штрафи чи зауваження в попередніх забавках - участь вам заборонена. Куратори гри - @terezka, @Nitriotka
Ніхто нас не любить, бо не хочуть відкрити галерейку, щоб люди ділились найсвіжішими емоціями. Так-так, у мене такий настрій Хник. Одна з радостей цієї забавки - розглядати фото з подарунками.
я теж дуже люблю розглядати фото з подарунками) а цього разу я неймовірно хочу похвалитись своїм, бо він - надзвичайний і душевний! теж чекаю-недочекаюсь галерейку!
точно? чесно, "не хочу" і "не можна" різні речі. зовсім. 17.08 19.08 а те, що далеко не всі відправили подарунки ви читали? і отримали також не більшість рахували? і що обмін "анонімний", і до певного часу не можна називати від кого ви отримали подарунок? хочете показати свій подарунок - показуйте в цій темі, але не називайте від кого він прийшов, щоб ті, хто ще не отримав подарунок не втрачали інтригу та цікавість ми не будемо відкривати галерею раніше, ніж планували. Так завжди було в усіх-усіх обмінах. Але чомусь лише у цьому це викликає таку хвилю незадоволення та вимагань "вже".
Я фотки виставляти не буду до галерейки, але раз вже можна похвалитись -- похвалюсь. Отже, моя дарувальниця подарувала мені РОМАНТИЧНИЙ ВЕЧІР ІЗ ЧОЛОВІКОМ. Ні-ні, це не зарезервований столик. Облаштувати цей столик (я думаю зроблю це на підлозі) -- я маю сама, бо ж моя дарувальниця усе-усе для цього мені подарувала: вино, зефір, мармелад, цукерки (про них докладніше пізніше розповім), каву, шоколад, свічки, серветки (це, я так зрозуміла, із категорії "щось м"якеньке))) Але ідея моєї дарувальниці полягала не у банальному: "випийте вина заїжте солодощами під ароматичні свічки", а у більш глибшому пізнанні одне одного, саме тому я отримала книгу "П"ять мов любови у подружжі" і ще купу різних папірців із підказками, як провести цей вечір. Зізнаюсь, вечір ще не імел мєсто бить, бо, коли отримала посилочку, була ну в дуже поганому стані (після ДН однієї форумлянки) і вживати вино просто не могла. А сьогодні чоловік поїхав на празник на село. Повернеться -- влаштую. І якраз книгу осилю (правда ще не починала) І про цукерки. Пакуночок в якому лежали цукерки був зав"язаний такою гарною квіткою (взагалі, дякую тобі, моя дарувальнице, за таке красиве оформлення: кожен подарунок в окремому мішечку, квіточками перев"язаний... Бо я так не вмію. Я навіть їсти, хоч і смачно готую, але гарно подати не вмію) до якої прикріплений папірець із написом "Якою є ваша любов". І от кожна цукерочка загорнута у красивий папірець на якому троянди намальовані і пере"язана золотою стрічкою, а всередині, в тій обгортці лежить ще й папірець із словами, якою є Любов. Ото романтік! Осьо! я все ж таки цей вечір трошки іспошлю і додам до нього трошки олії для тіла)
я також приєднююсь до обдарованих дівчат)))) подарунок супер, солодкої чпстини звичайно вже нема...бо мала як побачила тих ведмедиків то аж підскочила і сказала: який касьний подарунок... доречі вони мої улюблені. Решту покажу і розкажу в галерейці..але є одне АЛЕ... я незнаю хто моя дарувальниця...тобто її ніку не знаю... тому таємнича форумлянка відгукнися)))))
ооо, і я отримала свій))) таке гарне))) і якраз роздумувала над новим рушничком)))))) і солодка частинка така як я люблю) фото буде в галерейці))))) дякую))))
І я так чекаю... Не було мене у Львові кілька днів, сьогодні приїхала і першим ділом полетіла до поштової скриньки, а там пустоооо А я вже думала що завтра на пошту піду
Ура !!!Нарешті після двох днів вихідних в мене на пошті , я таки забрала свій подарунок ))) Точнійше не я , а моя донечка -вона вже давно вирішила ,що це вона бавиться в обмін ))) Звичайно,що вона страшенно задоволена ,бо дарувальниця все для неї так гарно підібрала ))) Печиво -просто смакота , тому зразу і зникло(все решта виставлю в галерейці ) Сьогодні також вдалося відіслати посилочку для моєї адресатки (в нас в Дубляндії пошта живе своїм життям і в понеділок в них завжди вихідний , який ,з невідомих причин чомусь перенісся ще й на вівторок ), ну сьогодні я вже не витримала і пішла нарешті відправляти пакунок -і диво , там мене чекали працівниці,які заявили ,що оскільки сьогодні свято-то вони хоч на роботі і є, але теж не працюють -це вже був верх наглості Далі було трохи ............... і форумляночко , будьте спокійна -сьогодні посилочка таки до Вас поїхала Вибачайте , якщо щось не так(доступ до профілю закритий ,тому нічого про ВАс не дізналась ) -все вибирала донечка (вона чомусь вирішила ,що все в пакуночку має бути жовтим , як сонечко )))-тож чекайте сонячного сюрпризу)))
Ну, раз вже всі всю інфу зливають, то я теж трохи хвастанусь Моя дарувальниця так подбала про мене, що я отримала заморські смаколики "таліювбиваючі", які вбили її за парочку хвилин. Ше була міні драка з мужом за них. А ще, вона вичислила, що мені гіперактивній особині ніззя каву і спрезентувала суперзаспокійливий чай. Ну, так, щоб я тут на форумі не піднімала градус накалу. Решта в галерейці. П"єм заспокійливе, спокійно чекаємо.
Я отримала-отримала! Я мала чуйку, після допису ,коли роздавали форумлянок. Ахаха, але подарунок мене вразив! Тааак оринально, тааак цікаво і душевно! І саме головне, що я все думала, що якось треба то роздрукувати, щоб мати згадку і от, маю!!! всьо, більше не кажу нічо, іду дякувати.
О, вже приїхав? Думаю і форумлянка втішила, що вгодила, і ми, куратори, теж тішимось, бо знаємо що там було Надіслано від мого Lenovo S580, використовуючи Tapatalk
Я сьогодні отримала подарунок, тішуся страшенно. Дуже якую моїй дарувальниці (якесь таке дивне слово). мені все-все сподобалося. свій подарунок відправила 17 числа, сьогодні-завтра мав би прийти.
"Полковнику никто не пишет... Полковнику никто не шлет..." І в моє форумлянки подарунок вже другі сутки на Укрпошті лежить. Я по треку перевіряла...