Сонячний обмін 2

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем Nitriotka, 8 Липень 2015.

1. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Озирніться навколо...
    Гаряче сонечко лагідно припікає носик, тепленька водичка ніжно лоскоче п*яточки, а в руці смачний коктейльчик, який ви посьорбуєте з високого бокалу, ліниво перебираючи пальчиками соломинку, а он там, біля засмаглого рятувальника видніється стовбець з табличкою "Мальдіви".....
    Ні? Як то ні ?
    Хех, якщо ні, тоді гайда до нас :welcome:

З нами весело, смішно, цікаво і креативно!

Розпочинаємо Сонячний обмін 2 :girl_flag_of_truce:

Умови гри :

1.Участь в грі можуть приймати учасники форуму, які зробили понад 350 дописів.

2.Щоб стати учасником гри, необхідно надіслати свої дані на електронну скриньку sonobmin@gmail.com до 31 липня 2015 року, в такому форматі

3. 1 серпня 2015 року, Ви отримаєте адресу того, кому даруватимете подаруночок. Вашу ж адресу отримає третя людина. Ніхто, крім Вас та кураторів не повинен знати кому ви даруєте!
    4. Подаруночок потрібно відправити до 17 серпня.

Найважливішою умовою участі в обміні є анонімність :dirol:
    Ніхто нікому не робить жодних натяків чи підказок :acute:

Подаруночок, який ви будете дарувати повинен відповідати кільком вимогам :

1. Купуватись або виготовлятись від щирого серця і з хорошим настроєм.
    2. В подаруночку повинно бути щось м*якеньке.
    3. Кількість предметів необмежена.
    4. Солоденьку частину класти обов*язково.
    5. Обов*язково повинна бути, підписана хорошими словами, листівка.

Якщо у вас були штрафи чи зауваження в попередніх забавках - участь вам заборонена.

Куратори гри - @terezka, @Nitriotka

Останнє редагування: 8 Липень 2015
    • Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  2. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Ніхто мене не любить, ніхто не приголубить, піду собі в садочок - наїмся черв"ячків...

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  3. нталька

нталька Well-Known Member

Ніхто нас не любить, бо не хочуть відкрити галерейку, щоб люди ділились найсвіжішими емоціями.
    Так-так, у мене такий настрій :girl_yes2: Хник.
    Одна з радостей цієї забавки - розглядати фото з подарунками. :connie_pull-pigtail:girl_yes::girl_tender:

• Подобається Подобається x 1
  4. terezka

terezka котяка-вишивака

Ніхто не читає, що пишуть куратори. Взагалі?

Надіслано від мого Lenovo S580, використовуючи Tapatalk

5. нталька

нталька Well-Known Member

Я прочитала, що ви не хочете ще відкривати галерейку. ((
    а так, звичайно

6. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

я теж дуже люблю розглядати фото з подарунками)
    а цього разу я неймовірно хочу похвалитись своїм, бо він - надзвичайний і душевний!
    теж чекаю-недочекаюсь галерейку! :girl_flag_of_truce:

• мімімі мімімі x 1
  7. terezka

terezka котяка-вишивака

точно? чесно, "не хочу" і "не можна" різні речі. зовсім.

8. Kandya

Kandya Well-Known Member

Я фотки виставляти не буду до галерейки, але раз вже можна похвалитись -- похвалюсь. Отже, моя дарувальниця подарувала мені РОМАНТИЧНИЙ ВЕЧІР ІЗ ЧОЛОВІКОМ. Ні-ні, це не зарезервований столик. Облаштувати цей столик (я думаю зроблю це на підлозі) -- я маю сама, бо ж моя дарувальниця усе-усе для цього мені подарувала: вино, зефір, мармелад, цукерки (про них докладніше пізніше розповім), каву, шоколад, свічки, серветки (це, я так зрозуміла, із категорії "щось м"якеньке))) Але ідея моєї дарувальниці полягала не у банальному: "випийте вина заїжте солодощами під ароматичні свічки", а у більш глибшому пізнанні одне одного, саме тому я отримала книгу "П"ять мов любови у подружжі" і ще купу різних папірців із підказками, як провести цей вечір. Зізнаюсь, вечір ще не імел мєсто бить, бо, коли отримала посилочку, була ну в дуже поганому стані (після ДН однієї форумлянки) і вживати вино просто не могла. А сьогодні чоловік поїхав на празник на село. Повернеться -- влаштую. І якраз книгу осилю (правда ще не починала)

І про цукерки. Пакуночок в якому лежали цукерки був зав"язаний такою гарною квіткою (взагалі, дякую тобі, моя дарувальнице, за таке красиве оформлення: кожен подарунок в окремому мішечку, квіточками перев"язаний... Бо я так не вмію. Я навіть їсти, хоч і смачно готую, але гарно подати не вмію) до якої прикріплений папірець із написом "Якою є ваша любов". І от кожна цукерочка загорнута у красивий папірець на якому троянди намальовані і пере"язана золотою стрічкою, а всередині, в тій обгортці лежить ще й папірець із словами, якою є Любов. Ото романтік! Осьо!

• мімімі мімімі x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 6
    • Подобається Подобається x 5
  9. Sluhachka

Sluhachka Well-Known Member

я також приєднююсь до обдарованих дівчат)))) подарунок супер, солодкої чпстини звичайно вже нема...бо мала як побачила тих ведмедиків то аж підскочила і сказала: який касьний подарунок...:connie_pull-pigtail доречі вони мої улюблені. Решту покажу і розкажу в галерейці..але є одне АЛЕ... я незнаю хто моя дарувальниця...тобто її ніку не знаю... тому таємнича форумлянка відгукнися))))):girl_blush2::girl_blush2::girl_blush2:

• Зе бест! Зе бест! x 1
  10. Rapsodiya

Rapsodiya Well-Known Member

ооо, і я отримала свій))) таке гарне))) і якраз роздумувала над новим рушничком)))))) і солодка частинка така як я люблю) фото буде в галерейці))))) дякую))))

11. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

після 18-00...я те ж чекаю

12. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

І я так чекаю... Не було мене у Львові кілька днів, сьогодні приїхала і першим ділом полетіла до поштової скриньки, а там пустоооо :cry: А я вже думала що завтра на пошту піду :girl_smile:

• Подобається Подобається x 3
  13. olegignatenko

olegignatenko Well-Known Member

Ура !!!Нарешті після двох днів вихідних в мене на пошті , я таки забрала свій подарунок )))
    Точнійше не я , а моя донечка -вона вже давно вирішила ,що це вона бавиться в обмін )))
    Звичайно,що вона страшенно задоволена ,бо дарувальниця все для неї так гарно підібрала )))
    Печиво -просто смакота , тому зразу і зникло(все решта виставлю в галерейці )
    Сьогодні також вдалося відіслати посилочку для моєї адресатки (в нас в Дубляндії пошта живе своїм життям і в понеділок в них завжди вихідний , який ,з невідомих причин чомусь перенісся ще й на вівторок ), ну сьогодні я вже не витримала і пішла нарешті відправляти пакунок -і диво , там мене чекали працівниці,які заявили ,що оскільки сьогодні свято-то вони хоч на роботі і є, але теж не працюють -це вже був верх наглості
    Далі було трохи ............... і форумляночко , будьте спокійна -сьогодні посилочка таки до Вас поїхала
    Вибачайте , якщо щось не так(доступ до профілю закритий ,тому нічого про ВАс не дізналась ) -все вибирала донечка (вона чомусь вирішила ,що все в пакуночку має бути жовтим , як сонечко )))-тож чекайте сонячного сюрпризу)))

Останнє редагування: 20 Серпень 2015
    • Подобається Подобається x 9
  14. flame

flame невгамовний експериментатор

Ну, раз вже всі всю інфу зливають, то я теж трохи хвастанусь:girl_blum: Моя дарувальниця так подбала про мене, що я отримала заморські смаколики "таліювбиваючі", які вбили її за парочку хвилин. Ше була міні драка з мужом за них. А ще, вона вичислила, що мені гіперактивній особині ніззя каву і спрезентувала суперзаспокійливий чай. Ну, так, щоб я тут на форумі не піднімала градус накалу:girl_haha:. Решта в галерейці. П"єм заспокійливе, спокійно чекаємо.:girl_yes:

• Подобається Подобається x 9
    • мімімі мімімі x 2
    • Смішно Смішно x 1
  15. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Я отримала-отримала! Я мала чуйку, після допису ,коли роздавали форумлянок. :) Ахаха, але подарунок мене вразив! Тааак оринально, тааак цікаво і душевно! І саме головне, що я все думала, що якось треба то роздрукувати, щоб мати згадку і от, маю!!! всьо, більше не кажу нічо, іду дякувати.

• Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  16. terezka

terezka котяка-вишивака

О, вже приїхав? Думаю і форумлянка втішила, що вгодила, і ми, куратори, теж тішимось, бо знаємо що там було:)))

Надіслано від мого Lenovo S580, використовуючи Tapatalk

• мімімі мімімі x 1
  17. svoybox

svoybox Well-Known Member

І мою посилочку вже забрали, тільки мене нема, тому "страсті накаляються", інтрига зберігається

18. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Емоції як варіант можна записати вже. А потім просто копіпастнути).

• Зе бест! Зе бест! x 1
  19. Vika

Vika Well-Known Member

Я сьогодні отримала подарунок, тішуся страшенно.
    Дуже якую моїй дарувальниці (якесь таке дивне слово). мені все-все сподобалося.
    свій подарунок відправила 17 числа, сьогодні-завтра мав би прийти.

• Подобається Подобається x 3
  20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

мій подарунок вже от от , скоро буде

21. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

"Полковнику никто не пишет... Полковнику никто не шлет..." :sad:
    І в моє форумлянки подарунок вже другі сутки на Укрпошті лежить. Я по треку перевіряла...

Останнє редагування: 20 Серпень 2015