Озирніться навколо... Гаряче сонечко лагідно припікає носик, тепленька водичка ніжно лоскоче п*яточки, а в руці смачний коктейльчик, який ви посьорбуєте з високого бокалу, ліниво перебираючи пальчиками соломинку, а он там, біля засмаглого рятувальника видніється стовбець з табличкою "Мальдіви"..... Ні? Як то ні ? Хех, якщо ні, тоді гайда до нас З нами весело, смішно, цікаво і креативно! Розпочинаємо Сонячний обмін 2 Умови гри : 1.Участь в грі можуть приймати учасники форуму, які зробили понад 350 дописів. 2.Щоб стати учасником гри, необхідно надіслати свої дані на електронну скриньку sonobmin@gmail.com до 31 липня 2015 року, в такому форматі 1. Домашня адреса (місто, вулиця, №будинку, квартири, індекс) 2. Прізвище, ім"я. 3. Форумний нік 4. Лінк на профіль 5. Номер контактного телефону 3. 1 серпня 2015 року, Ви отримаєте адресу того, кому даруватимете подаруночок. Вашу ж адресу отримає третя людина. Ніхто, крім Вас та кураторів не повинен знати кому ви даруєте! 4. Подаруночок потрібно відправити до 17 серпня. Найважливішою умовою участі в обміні є анонімність Ніхто нікому не робить жодних натяків чи підказок Подаруночок, який ви будете дарувати повинен відповідати кільком вимогам : 1. Купуватись або виготовлятись від щирого серця і з хорошим настроєм. 2. В подаруночку повинно бути щось м*якеньке. 3. Кількість предметів необмежена. 4. Солоденьку частину класти обов*язково. 5. Обов*язково повинна бути, підписана хорошими словами, листівка. Якщо у вас були штрафи чи зауваження в попередніх забавках - участь вам заборонена. Куратори гри - @terezka, @Nitriotka
Та вже більшість отримали подаруночки або, принаймні, відправили. Давайте галерейку, як раз у святковий день буде чим милуватися!
Урая забрала свій пакуночок з пошти,так мені підняло все настрій і посмішку від вуха до вуха)))) дякую!!!
Прийшло мені сьогодні 3 повідомлення з НП про те, що вони до мене приїдуть. Я так тішилась, аж підстрибувала. І що? І фіг вам. Привезли мені щойно 3 пакети документів. Уууу. Замість радості, підкинули мені роботу.
Ура-ура-ура. 4 НП була з пакуночком. Тішуся, пританцьовую і напихаюся солодким. ПиСи, в нас однаковий розмір взуття
Я сьогодні ніби передачу з дому від мами отримала, аж слів нема,як приємно, кожна річ зігріває мені душу п.с. маю наувазі,що всього дуже багато і справді щиро, і з любов'ю))
то капєц...привалила нині на пошту спеціально відпросилася з роботи а там закрито!! закрито!!!!! всьо, завтра після роботи відвезу все особисто форумляночці..Яка я злюча!)
Хотіла я позитивних емоцій і їх отримала. Я щаслива, моя форумляночка просто золотко, і знаєте, цей "рендом" щось знає, бо вона така моя-моя ♥ Дякую організаторам за цю чудову можливість зробити когось, а як виявилось і себе, хот трішечки щасливішим
Доброго всім ранку і сонячного свята! а в мене воно буде мега соняним, бо вже йду збиратися і йти на НП))) там чекає мене ше зі вчора посилочка... вчора не змогла забрати бо в чоловіка було ДН! от він вчора відсяткував, а сьогодні святкувати буду я)))))) Куратори, а може дійсно вже відкривати галерейку?...
Ні. Галерейка буде після 24.08) І тепер останнє кураторське попередження: якщо ви ще досі не надіслали подарунок, і перед цим не попереджали нас про затримки, нюанси, і обставини - ОБОВ'ЯЗКОВО напишіть нам що, як і чому. Ігнорувати наші звернення не варто. Не відповідати на ПП та листи також. Те саме стосується і тих, в кого ми запитуємо чи вже отримано подарунок. Давайте жити дружно і позитивно! Надіслано від мого Lenovo S580, використовуючи Tapatalk
"Палковніку нікто нє пішет ууууууууу" Нема нічого на пошті для мене, але я ждю. Модератори, потіште, що недовго ще чекати.
А я вже з пошти. Дууже дякую своїй форумляночці за сонячний настрій і купу позитиву! Я оце від дзеркала не відповзу
Так так, я знаю.. Моя дарувальниця дуже чемна, вже знаю . Я чемна, так так, чекаю і знаю, що вже зовсім скоро буду тут вам писати.