Озирніться навколо... Гаряче сонечко лагідно припікає носик, тепленька водичка ніжно лоскоче п*яточки, а в руці смачний коктейльчик, який ви посьорбуєте з високого бокалу, ліниво перебираючи пальчиками соломинку, а он там, біля засмаглого рятувальника видніється стовбець з табличкою "Мальдіви"..... Ні? Як то ні ? Хех, якщо ні, тоді гайда до нас З нами весело, смішно, цікаво і креативно! Розпочинаємо Сонячний обмін 2 Умови гри : 1.Участь в грі можуть приймати учасники форуму, які зробили понад 350 дописів. 2.Щоб стати учасником гри, необхідно надіслати свої дані на електронну скриньку sonobmin@gmail.com до 31 липня 2015 року, в такому форматі 1. Домашня адреса (місто, вулиця, №будинку, квартири, індекс) 2. Прізвище, ім"я. 3. Форумний нік 4. Лінк на профіль 5. Номер контактного телефону 3. 1 серпня 2015 року, Ви отримаєте адресу того, кому даруватимете подаруночок. Вашу ж адресу отримає третя людина. Ніхто, крім Вас та кураторів не повинен знати кому ви даруєте! 4. Подаруночок потрібно відправити до 17 серпня. Найважливішою умовою участі в обміні є анонімність Ніхто нікому не робить жодних натяків чи підказок Подаруночок, який ви будете дарувати повинен відповідати кільком вимогам : 1. Купуватись або виготовлятись від щирого серця і з хорошим настроєм. 2. В подаруночку повинно бути щось м*якеньке. 3. Кількість предметів необмежена. 4. Солоденьку частину класти обов*язково. 5. Обов*язково повинна бути, підписана хорошими словами, листівка. Якщо у вас були штрафи чи зауваження в попередніх забавках - участь вам заборонена. Куратори гри - @terezka, @Nitriotka
можна, але доставка вам вийдедорожчною. Я беру свою коробку, або відриваю картон від великої коробки, і обгортаю з усіх сторін ним свою посилку.
Може бути любе, і коробка і пакет (і паперовий, і целофановий). Дивіться тільки щоб були без написів, на мене колись "наїхали" що коробка з-під пасти блндамед не підходить, бо то реклама, заставили загорнути зверху в папір чи однотонний кульок.
В мене накінець-то справи зрухнулись з мертвої точки. І гарно так рухнулись, що майже все є. Лишилось ще одне знайти і одне доробити....
А я вже склала весь подаруночок, залишилося підписати листівочку і відправити. Тож чекай моя форумляночка промінчика.
А в мене вже дуже-дуже сонячний настрій! Дякую тобі, моя дарувальнице, все дуже сподобалось: і м*якеньке, і тверденьке
Ааа, знайшла щось м'якеньке...Але хто б міг сумніватися - це онлайн знахідка) Йду замовляти, щоб встигло прийти НП...Подаруночок є, солодке не проблема, "м'якеньке" замовляю і ще залишилася листівка. З нею до речі теж такий складний вибір...Точніше його просто немає (або з ювілеєм "50 тільки початок" або все золото і квіти для вас - Басков би позаздрив). Але ж листівку онлайн замовляти не будуТому як то кажуть: "shopping must go on"...
В мене майже все готово, сьогодні думала вже докупити основну честину, та захворіла дитина. Надіюсь завтра буде кращий день, все куплю і в четвер-п'ятницю відправлю подаруночок
ох, завтра основні закупи для подарунка! і потім ще лишиться трохи хенд-мейду для оформлення того всього докупи. Шось я довго виношувала всякі ідеї, перебирала. Не знаю чи сподобається моїй форумлянці, але муж каже, що то принаймі не шось банальне. ну але яке вже воно буде для неї то ми will see. Наразі з готового маю хіба листівку, бо попалася мені така прикольняцка У всякому разі до 17го встигаю по любе ))
Все глобально переміняла Вже готова моя коробочка, але бракує мені листівочки і найближча вилазка до міста планується в суботу. Якщо куратори дадуть мені добро на мою їдею, то завтра-післязавтра чекай моя форумляночко "лічьно" в руки доставку.
Урааа, знайшла я м'який подаруночок для своєї форумляночки, правда онлайн, але тішусь * танцюючий смайлик ☺
А я маю поштове повідомлення. Чує моє серце, що саме від моєї дарувальниці біжу на пошту...цьом-цьом па-па
"Обрадував" мене вранці чоловік новиною - завтра їдем в гості на тиждень. Тому алярмово мусила їхати за рештою подаруночків і вже сьогодні відправила. Тільки, хай пробачать мені куратори, з того всього забула сфотографувати вміст коробочки. П.с. те, що швиденько сьогодні докупляла, не означає, що як-небудь,всі покупки були заплановані
Відправила сьогодні. Сподіваюсь коробка з написом "обережно" не викличе на пошті протилежного бажання. З листівочкою цього разу справді халепа - у всіх канцтоварах і сувенірах поблизу лиш вітання і конвертики. Довелось писати на чомусь іншому. А м"якеньке в посилочці є, і не одне. Тільки в твердому обрамленні. Сонячного настрою всім!
Ну нарешті я добралась сюди, щоб сказати який в мене БОМБЕЗНИЙ подарунок!!! Все настільки гарно продумано і все настільки класне. В мене просто нема слів. Справді, все просто пречудове. Вже так хочеться вам показати фото. Буду кожну річ фотографувати окремо, щоб було краще роздивитись. Дякую тобі дарувальнице, дуже-дуже велике.
а мені все чоловік запоров... приніс... вимазав шоколадом все, що я просила (те, що не повинно було бути солодким) тому, почекай ще, моя форумляночко!