Озирніться навколо... Гаряче сонечко лагідно припікає носик, тепленька водичка ніжно лоскоче п*яточки, а в руці смачний коктейльчик, який ви посьорбуєте з високого бокалу, ліниво перебираючи пальчиками соломинку, а он там, біля засмаглого рятувальника видніється стовбець з табличкою "Мальдіви"..... Ні? Як то ні ? Хех, якщо ні, тоді гайда до нас З нами весело, смішно, цікаво і креативно! Розпочинаємо Сонячний обмін 2 Умови гри : 1.Участь в грі можуть приймати учасники форуму, які зробили понад 350 дописів. 2.Щоб стати учасником гри, необхідно надіслати свої дані на електронну скриньку sonobmin@gmail.com до 31 липня 2015 року, в такому форматі 1. Домашня адреса (місто, вулиця, №будинку, квартири, індекс) 2. Прізвище, ім"я. 3. Форумний нік 4. Лінк на профіль 5. Номер контактного телефону 3. 1 серпня 2015 року, Ви отримаєте адресу того, кому даруватимете подаруночок. Вашу ж адресу отримає третя людина. Ніхто, крім Вас та кураторів не повинен знати кому ви даруєте! 4. Подаруночок потрібно відправити до 17 серпня. Найважливішою умовою участі в обміні є анонімність Ніхто нікому не робить жодних натяків чи підказок Подаруночок, який ви будете дарувати повинен відповідати кільком вимогам : 1. Купуватись або виготовлятись від щирого серця і з хорошим настроєм. 2. В подаруночку повинно бути щось м*якеньке. 3. Кількість предметів необмежена. 4. Солоденьку частину класти обов*язково. 5. Обов*язково повинна бути, підписана хорошими словами, листівка. Якщо у вас були штрафи чи зауваження в попередніх забавках - участь вам заборонена. Куратори гри - @terezka, @Nitriotka
А я вже дещо прикупила, навіть з м'якеньким розібралася. Якщо все добре складеться, то у вівторок вже відправлю.
М'якеньке, то ж не мусить бути плюшевй ведмідь, пра? Бо в цьому пункті мене ідеї покинули, попитаю кураторів ще
Ой, я тут подумала, а раптом і мені вже відправили посилочку... Голова дірява... Моя дарувальнице, можеш не поспішати - забрати її я зможу все одно, швидше за все, не раніше четверга А якщо таки вже відправили - дуже прошу кураторів свиснути мені - будемо якось вирішувати питання з поштою.
а в мене виник маленьких конфуз... ніяк не можу зайти до моєї форумлянки на сторінку, пише шо обмежений доступ((((.... я половину подарунку вже маю, а от іншу хотілося б якось по її дописах і розізнати...ну але якшо ні то ні..будемо стріляти на угад))))
Праворуч вгорі в графі "пошук" не пишете нічого, а нижче в графі "повідомлення користувача" нік Вашої форумлянки, натискаєте сіреньку кнопку "пошук" і матимете кілька десятків останніх дописів
і я попрошу свою дарувальницю, через кураторів повідомити про відправку пакуночка, бо я зараз кочівниця, то тут то там.
і я була б вдячна за таку інформацію...боюся, щоб десь не загубилося повідомлення про прибуття подарунку...через день протираю пилюку в поштовій скринці)
Ооо, я навіть і не знаю, як догодити своїй форумляночці: з одного боку, легко, бо в нас є чимало спільного, а з другого боку.. ок, не буду вже нічого писати, бо ще здогадається )) ой непросто мені було обирати подаруночок, непросто )) Але сьогодні вже планую відправити і фотозвіт, і подарунок.
Відправила. А вже потім сіла читати темку - про вподобання наших форумляночок... Ая-яй, Патті, як же то так - прогавила таку чудову можливість потішити свою форумляночку, і хотіла ж цю частинку подарунку купити, а потім подумала: ну, то дуже на любителя, хтозна... Ех, може якось при іншій нагоді. І з листівкою такий нюанс: доречної-сонячної і без слів "вітаю з днем народження" так і не знайшла, тому, форумляночко моя, шукай вітання і мій нік на останній сторінці сама побачиш чого. Отак.
а я в останньому вагоні якщо пощастить, то відправлю презент в пятницю - а як ні, то 17 числа. форумлянко моя, не грусті, я про тебе дуже сильно пам"ятаю- дарунки до купки складаю. просто тут тяжко з поштою в селі.
Ну все!!майже готова. Вибрала я собі два варіанти для основної частини подарунку, сьогодні знайшла один із них, і дуже тішусь. Надіюсь що моїй форумлянці все сподобається. Ще залишилась листівка. І відправлятиму.
Мій подарунок уже готовий маю запитання до більш досвідчених пакет можна відправляти укрпоштою? чи лише НП? і якщо укрпоштою, то в них можна придбати коробку?