Сонячний обмін 2

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем Nitriotka, 8 Липень 2015.

1. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Озирніться навколо...
    Гаряче сонечко лагідно припікає носик, тепленька водичка ніжно лоскоче п*яточки, а в руці смачний коктейльчик, який ви посьорбуєте з високого бокалу, ліниво перебираючи пальчиками соломинку, а он там, біля засмаглого рятувальника видніється стовбець з табличкою "Мальдіви".....
    Ні? Як то ні ?
    Хех, якщо ні, тоді гайда до нас :welcome:

З нами весело, смішно, цікаво і креативно!

Розпочинаємо Сонячний обмін 2 :girl_flag_of_truce:

Умови гри :

1.Участь в грі можуть приймати учасники форуму, які зробили понад 350 дописів.

2.Щоб стати учасником гри, необхідно надіслати свої дані на електронну скриньку sonobmin@gmail.com до 31 липня 2015 року, в такому форматі

3. 1 серпня 2015 року, Ви отримаєте адресу того, кому даруватимете подаруночок. Вашу ж адресу отримає третя людина. Ніхто, крім Вас та кураторів не повинен знати кому ви даруєте!
    4. Подаруночок потрібно відправити до 17 серпня.

Найважливішою умовою участі в обміні є анонімність :dirol:
    Ніхто нікому не робить жодних натяків чи підказок :acute:

Подаруночок, який ви будете дарувати повинен відповідати кільком вимогам :

1. Купуватись або виготовлятись від щирого серця і з хорошим настроєм.
    2. В подаруночку повинно бути щось м*якеньке.
    3. Кількість предметів необмежена.
    4. Солоденьку частину класти обов*язково.
    5. Обов*язково повинна бути, підписана хорошими словами, листівка.

Якщо у вас були штрафи чи зауваження в попередніх забавках - участь вам заборонена.

Куратори гри - @terezka, @Nitriotka

Останнє редагування: 8 Липень 2015
    • Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  2. Shamna

Shamna Мамуся

А я вже дещо прикупила, навіть з м'якеньким розібралася. Якщо все добре складеться, то у вівторок вже відправлю.

• Подобається Подобається x 2
  3. Gorda

Gorda Well-Known Member

А в мене трохи накладочка вийшла, тому буду відправляти пізніше ніж планувала....

4. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

5. svoybox

svoybox Well-Known Member

М'якеньке, то ж не мусить бути плюшевй ведмідь, пра? Бо в цьому пункті мене ідеї покинули, попитаю кураторів ще

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Смішно Смішно x 1
  6. terezka

terezka котяка-вишивака

та, можна лисицю:)))
    та будь-що, насправді

• Смішно Смішно x 1
  7. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Навіть вовка, чи кота. Можна навіть живого ))

• Смішно Смішно x 1
  8. SweetMira

SweetMira Well-Known Member

9. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Ой, я тут подумала, а раптом і мені вже відправили посилочку... Голова дірява...
    Моя дарувальнице, можеш не поспішати - забрати її я зможу все одно, швидше за все, не раніше четверга :girl_blush2:
    А якщо таки вже відправили - дуже прошу кураторів свиснути мені - будемо якось вирішувати питання з поштою.

10. Sluhachka

Sluhachka Well-Known Member

а в мене виник маленьких конфуз... ніяк не можу зайти до моєї форумлянки на сторінку, пише шо обмежений доступ((((.... я половину подарунку вже маю, а от іншу хотілося б якось по її дописах і розізнати...ну але якшо ні то ні..будемо стріляти на угад))))

11. Gorda

Gorda Well-Known Member

Тут у темі трохи про себе форумлянки писали, подивіться, може і свою знайдете. :girl_smile:

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  12. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Праворуч вгорі в графі "пошук" не пишете нічого, а нижче в графі "повідомлення користувача" нік Вашої форумлянки, натискаєте сіреньку кнопку "пошук" і матимете кілька десятків останніх дописів :girl_wink:

Останнє редагування: 9 Серпень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Корисно Корисно x 1
  13. Ari

Ari Well-Known Member

і я попрошу свою дарувальницю, через кураторів повідомити про відправку пакуночка, бо я зараз кочівниця, то тут то там.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. mitla

mitla All You Need Is Love

і я була б вдячна за таку інформацію...боюся, щоб десь не загубилося повідомлення про прибуття подарунку...через день протираю пилюку в поштовій скринці)

Останнє редагування: 9 Серпень 2015
  15. Gorda

Gorda Well-Known Member

Ну то і мені тоді звісточку дайте, якщо щось, раптом!!!!:girl_crazy:

16. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Ооо, я навіть і не знаю, як догодити своїй форумляночці: з одного боку, легко, бо в нас є чимало спільного, а з другого боку.. ок, не буду вже нічого писати, бо ще здогадається )) ой непросто мені було обирати подаруночок, непросто )) Але сьогодні вже планую відправити і фотозвіт, і подарунок.

• Подобається Подобається x 5
  17. Hruska

Hruska Well-Known Member

А я до 26 серпня забрати подаруночка не зможу....:girl_in_dreams:
    А свій сьогодні відправляю....:girl_in_love:

18. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Відправила. А вже потім сіла читати темку - про вподобання наших форумляночок... Ая-яй, Патті, як же то так - прогавила таку чудову можливість потішити свою форумляночку, і хотіла ж цю частинку подарунку купити, а потім подумала: ну, то дуже на любителя, хтозна... Ех, може якось при іншій нагоді. І з листівкою такий нюанс: доречної-сонячної і без слів "вітаю з днем народження" так і не знайшла, тому, форумляночко моя, шукай вітання і мій нік на останній сторінці сама побачиш чого. Отак.

• Подобається Подобається x 6
  19. Hexe

Hexe Well-Known Member

а я в останньому вагоні:) якщо пощастить, то відправлю презент в пятницю - а як ні, то 17 числа. форумлянко моя, не грусті, я про тебе дуже сильно пам"ятаю- дарунки до купки складаю. просто тут тяжко з поштою в селі:girl_mad:.

• Подобається Подобається x 6
  20. Gorda

Gorda Well-Known Member

Ну все!!:girl_cool:майже готова. Вибрала я собі два варіанти для основної частини подарунку, сьогодні знайшла один із них, і дуже тішусь. Надіюсь що моїй форумлянці все сподобається. Ще залишилась листівка. І відправлятиму.

• Подобається Подобається x 5
  21. Mammy

Mammy Well-Known Member

Мій подарунок уже готовий :girl_dance: маю запитання до більш досвідчених:girl_blush2: пакет можна відправляти укрпоштою? чи лише НП? і якщо укрпоштою, то в них можна придбати коробку?