Озирніться навколо... Гаряче сонечко лагідно припікає носик, тепленька водичка ніжно лоскоче п*яточки, а в руці смачний коктейльчик, який ви посьорбуєте з високого бокалу, ліниво перебираючи пальчиками соломинку, а он там, біля засмаглого рятувальника видніється стовбець з табличкою "Мальдіви"..... Ні? Як то ні ? Хех, якщо ні, тоді гайда до нас З нами весело, смішно, цікаво і креативно! Розпочинаємо Сонячний обмін 2 Умови гри : 1.Участь в грі можуть приймати учасники форуму, які зробили понад 350 дописів. 2.Щоб стати учасником гри, необхідно надіслати свої дані на електронну скриньку sonobmin@gmail.com до 31 липня 2015 року, в такому форматі 1. Домашня адреса (місто, вулиця, №будинку, квартири, індекс) 2. Прізвище, ім"я. 3. Форумний нік 4. Лінк на профіль 5. Номер контактного телефону 3. 1 серпня 2015 року, Ви отримаєте адресу того, кому даруватимете подаруночок. Вашу ж адресу отримає третя людина. Ніхто, крім Вас та кураторів не повинен знати кому ви даруєте! 4. Подаруночок потрібно відправити до 17 серпня. Найважливішою умовою участі в обміні є анонімність Ніхто нікому не робить жодних натяків чи підказок Подаруночок, який ви будете дарувати повинен відповідати кільком вимогам : 1. Купуватись або виготовлятись від щирого серця і з хорошим настроєм. 2. В подаруночку повинно бути щось м*якеньке. 3. Кількість предметів необмежена. 4. Солоденьку частину класти обов*язково. 5. Обов*язково повинна бути, підписана хорошими словами, листівка. Якщо у вас були штрафи чи зауваження в попередніх забавках - участь вам заборонена. Куратори гри - @terezka, @Nitriotka
З моїми рукодільними ідеями, все складається добре.....покищо маю ще декілька ідей для втілення в життя. І відправлятиму.
ідеї поки залишаються ідеями, але ніби нічо такі ідейки(скромна я) втілити планую з понеділка, зраненька. бо спека мене "вбиває". буду старатися
На даний момент в мене готова тільки листівка і решта подаруночка складена в голові. В суботу виберуся до Львова і докуплю решту, а з понеділка відправлю.
А я вже маю основний подарунок і листівку завдяки чудовим дівчатам-рукодільницям. В мене руки трохи не з того місця ростуть А от на солодкій частині мене заштопорило. Що б то придумати, щоб до форумлянки доїхало і не спортилось А відправити мушу завтра, бо ввечері мене вже не буде і далі цілий тиждень. Приїду якраз 16-17.
Так 17 ж іще не пізно відправити? В часи студенства я завжди приносила"оптом" всі ескізи і лабораторні в останній день для здачі Моя форумляночко, не ображайся, але в мене і досі остання ніч найдовша і так виходить що мене певний час не буде у Львові. Тому я як вічний "опіздавший" на 99% буду відправляти подарунок 17 числа
А ми з малявкою облітали всі доступні нам магазини. Усьо купили, попробували на зуб і дали мамі запакувати. З рукоділлям не склалось, вірніше склалось, але моя дитина вирішила поправити мамину роботу)). Надіюсь моя форумлянка не зобитисться на мене сильно, ми старались. Завтра буду копати свого кур'єра за доставку.
В мене подаруночок вже майже готовийзалишились тільки листівка і солоденьке. Але на вихідних буду занята, то ж моя форумляночка отримає його наступного тижня
добре вам, а мене от заклинило на "м'якому "подарунку, нє ну маю 3 ідеї, але якось банально.Кому не шкода, киньте свої невикористані ідеї про "м'яке" в пп, може якраз мене проб'є на щось таке
а я думала вже завтра відсилати свій подарунок, але по-перше надумала ще одну деталь, яку зможу придбати лише в суботу, а по друге.... ну що, знову йти в скриньку кураторам жалітись???? Вопшем, по-друге, надумала я кусок подарунку, втілення якого від мене не залежить. От я закинула прохання на емейл, а відповідь мені не приходить... Тому ще чекаю до понеділка -- і відсилаю. Чекай, моя найгарніша дівчино
А я зовсім несподівано знайшла м'якеньку частину подарунку тепер треба втілювати і інші ідеї))) подарунок буде точно наступного тижня Надіслано від мого LG-E425, використовуючи Tapatalk
Мене також довго клинило (навіть вже чоловік ідеї підкидав), все що пидумувала не могла ніде знайтито ж "м"який" подарунок вийшов не дуже орегінальним, але я доповнила його гарненькими "твердими" і все ок
і я б з радістю прийняла участь в сонячному обміні. запрошення прийшло, але шось часу бракує і сил) в наступний раз точно візьму)
а я, а я, а я вже маю сонячний настрій!!! суперовий подаруночок вже тішить з самого ранку!!! дуже дякую своїй дарувальниці (ще не відкриваю секрет). все сподобалось!!!! дуже!!! чекаю на галерейку!
В мене все від мене залежне готове. Те, що від мене не залежить -- в жилєтку((( Може то знову до кураторів на скриньку збігати? Порадитись?
а я накидала ідеї і з понеділка тим всім займуся, надіюся справлюся вчасно, бо смерть тата вибила мене з колії геть зовсім..
Таак, а шо то такі всі бистрі? Я наразі лиш виношую ідеї, хочу вже згрупуватись як приїду додому, а це буде в середу. До 17ого серпня правда ж час?