Озирніться навколо... Гаряче сонечко лагідно припікає носик, тепленька водичка ніжно лоскоче п*яточки, а в руці смачний коктейльчик, який ви посьорбуєте з високого бокалу, ліниво перебираючи пальчиками соломинку, а он там, біля засмаглого рятувальника видніється стовбець з табличкою "Мальдіви"..... Ні? Як то ні ? Хех, якщо ні, тоді гайда до нас З нами весело, смішно, цікаво і креативно! Розпочинаємо Сонячний обмін 2 Умови гри : 1.Участь в грі можуть приймати учасники форуму, які зробили понад 350 дописів. 2.Щоб стати учасником гри, необхідно надіслати свої дані на електронну скриньку sonobmin@gmail.com до 31 липня 2015 року, в такому форматі 1. Домашня адреса (місто, вулиця, №будинку, квартири, індекс) 2. Прізвище, ім"я. 3. Форумний нік 4. Лінк на профіль 5. Номер контактного телефону 3. 1 серпня 2015 року, Ви отримаєте адресу того, кому даруватимете подаруночок. Вашу ж адресу отримає третя людина. Ніхто, крім Вас та кураторів не повинен знати кому ви даруєте! 4. Подаруночок потрібно відправити до 17 серпня. Найважливішою умовою участі в обміні є анонімність Ніхто нікому не робить жодних натяків чи підказок Подаруночок, який ви будете дарувати повинен відповідати кільком вимогам : 1. Купуватись або виготовлятись від щирого серця і з хорошим настроєм. 2. В подаруночку повинно бути щось м*якеньке. 3. Кількість предметів необмежена. 4. Солоденьку частину класти обов*язково. 5. Обов*язково повинна бути, підписана хорошими словами, листівка. Якщо у вас були штрафи чи зауваження в попередніх забавках - участь вам заборонена. Куратори гри - @terezka, @Nitriotka
Ладно, сама збігаю в аптеку і ще 125 раз пробіжусь по форуму у пошуках того, що загубила. Але ж точно колись то бачила. Арррр
Тот кто іщєт -- то всєгда найдьот))) От я вчора весь день парилась -- і нічо, а нині раз-два -- і найшла. І навіть більше, ніж мріяла. Не дарма кажуть, що в неділю не можна працювати
Напишу трішки про себе...Можливо комусь стане в нагоді - Люблю осінь - це мій настрій, не люблю сильну спеку; - Намагаюся купляти не просто ультрамодні речі, новинки, а щось цікаве, що можна поєднувати з багатьма речами і що не втратить своєї актуальності довший час; - Не сприймаю тваринний принт в одязі ("лєопарди-зебри"); - Люблю срібло, біле золото...Жовте золото не ношу; - Солодкоїжка - люблю майже усе. В пріоритеті - молочний шоколад; - В захваті від середньовічних замків, але водночас подобаються сучасні мегаполіси; - Я не кулінарний гурман, для мене їжа - це швидше необхідність. Не їм - цибулю та сало. Захоплююсь дівчатами, які уміють робити усіляки смаколики. - Видала б закон, щоб тих, хто слухає пісні на кшталт "запахла вєсной" " маджаджа" залучали до виправних робіт, щоб отямилися - Люблю європейське кіно, прохолодно відношуся до американських картин і не люблю радянських фільмів (їхня атмосфера пригнічує); - Через переважання червоного кольору у радянській символіці теж його недолюблюю; - Люблю читати книги сучасних авторів, не люблю великі романи по декілька томів про кохання (з пустого в порожнє). Також обожнюю історію, тому можу просто читати про якусь країну від початку її існування і до наших днів; - трішки цікавлюсь психологією; - маю примітивне захоплення...збираю магнітики з подорожей. Яких не так багато, як би хотілося, бо подорожі я обожнюю. Можна навіть просто по сусідніх містах подорожувати, аби тільки не постійно домашня рутина; Хто прочитає повністю - той молодчинаСонячного (не спекотоного) усім настрою! Будь-якому подарунку буду рада!
"Січас будєт стіх" тобто ессе: я мама чудової дівчинки і весь свій час присвячую їй. Трохи серіаломанка, не люблю куховарити, прибирати і взагалі займатись хатніми справами. Дуже чутлива до запахів і всього блискучого, в усьому люблю простоту і мінімалізм. Обожнюю шалики, солодке і море. Якщо моїй дарувальниці нічого про мене не зрозуміло, візьму грошима (жарт, я взагалі кумедна ). Якщо чесно, взяла участь в обміні заради обміну і приємних емоцій, а не подарунків, тому якщо це будуть салфетки, то тоді велику пачку, бо маю малу куцю в хаті. Дякую!
Переглянула свої дописи і виникло бажання декілька слів про себе написати (бо крім того, що я щось купую, інформації не має зовсім). Я з тих, що тут на ДП рахується "старожилом", але останнім часом лише активний читач. Отже: - люблю дуже кольори моря і неба, бірюза це взагалі мімімі; - зараз перебуваю в декретній відпустці, тому стараюсь удосконалювати свій внутрішній світ, багато читаю і люблю різну літературу по самовдосконаленню, як віднайти і полюбити себе і т.д. - люблю і маю невеличку колекцію з ангеликами: статуетки, картини, рамки; - люблю фотографувати, вчусь цій майстерності; - люблю спорт, зокрема часті пробіжки, велосипед. Взимку поправляюсь, а починаючи з весни і до осені- худну, і так вже багато років - люблю солодке, але небагато; - обожнюю каву, вино і різні види сирів; - люблю готувати і випікати різні смаколики; - люблю свою сім'ю; - люблю все, що робиться своїми руками, бо я, крім вишивання і малювання, нічого не вмію/не маю часу, робити. Беру участь у цій грі, не тому, що хочу подарунків, а тому, що хочу, щоб мій подарунок приніс радість, приємні емоції. Тому, прошу тебе, моя форумляночко, не хвилюйся, мені все-все сподобається (обожнюю цей смайлик)
Хм, дивно. Отож, живу у Рівному. Маю доцю дворічну, чоловіка, пасивно плануємо синочка. Люблю в*язати гачком щось дрібненьке, ненавиджу шити. Люблю куховарити, але з появою малечі ще більше люблю мультиварку. Майже рік займаюся східними танцями. Часто "худну" , тому солодке не їм (крім вівсяного печива). А ще обожнюю абрикоси і все абрикосове. З великим задоволенням читаю щось таке психологічне, про стосунки... Кольори люблю всі, крім хакі і коричневого. Часто відвідую темку "звичний день....", тому більше про мене - шукайте там.
Не знаю чи мій профіль відкритий, але напишу трішки про себе. Живу з чоловіком, песиком та котиком, люблю їх сильно-сильноДуже люблю тварин і природу, просто гуляти по лісу чи полю і насолоджуватись тією всією красою. Люблю подорожувати та активний відпочинок. Люблю готувати щось цікавеньке, випробовувати нові рецепти. Люблю під настрій робити щось своїми руками, вчитись новим ремеслам та технікам. Люблю прикраси з різними блискучками, стразиками, пір"ячком... вони в мене ніколи не бувають зайвими Люблю сонечко, тепло та гарний настрійЗ подарунків надаю перевагу функціональним речам, але буду рада будь-якому, бо беру участь в обміні для цікавого проведення часу і позитивних емоцій
Прям як про мене, тому копійну: Доповню ще, що не люблю пилозбірників, типу статуеток і т.д. Вдома мінімальний набір меблів і необхідних речей, але люблю різні функціональні дрібнички, які мені, лінтюшці, допомагають спрощувати собі життяЯ всеїдна і всепитуща. То ж будь-який солодкий подарунок підійде на 100% --- дописи об"єднано, Aug 3, 2015 --- Ой, а що я придумала для своєї форумлянки Сама таке хочу, то ж якщо не зроблю своїми кривими руцями, то мушу знайти і купити Треба знайти, хто б то мені допоміг. Йду в рукодільні теми, пошукаю щастя
Хм, рендом такий рендом.... я рано встаю, люблю каву, суші, люблю двіж, люблю кермувати, сидіти на місці не люблю. В"яжу, шию одяг собі і дітям, ненавиджу вишивати
І я напишу) Люблю - ранки, світанки; - спорт; - щоб посуд був з одного сервізу; - пекти - готувати; - сухе біле вино, сир, табаско; - досягати своїх цілей і викреслювати їх зі свого щоденника, куди їх записую на рік/квартал; - свою роботу, білі сорочки, джинси, туфлі, гарний одяг, красиву біжутерію-золото і розпродажі...; Ще я люблю косметику, всякі мімішні баночки в ванну, а потім лінуюсь ними користуватись і хочу, щоб вміст їх пошвидше закінчився, бо хочу щось нове, а ті вже набридли. Не люблю солодкого - практично ніколи не їм, а те, що печу - роздаю. Обожнюю їздити за кермом - завжди думала, що з мене вийшов би непоганий далекобійник - їжджу вже років 10 на всьому, що має 4 колеса. Люблю подорожувати. Абсолютно не вмію і не можу вишивати-в'язати-малювати, грати на гітарі і співати, але захоплююсь людьми, які це роблять і особливо їх витворами. Того, що не люблю - не маю, або стараюсь швидко позбутись з дому, тому не пам*ятаю що саме я не люблю)) Шукаю практичний і простий вихід з різних навіть самих складних ситуацій. Вважаю любу проблему, яку можна вирішити грошима - не проблемою, а витратами І, мабуть, як і більшість - участь взяла не стільки, щоб щось отримати , а швидше - подарувати.
ще я напишу трошки бо ж сама всім запропонувала це зробити)) - обожнюю літо, сонце, тепло. Прибрана квартира залита сонячним світлом викликає в мене почуття радості, задоволення і затишку. - люблю займатись рукодільною роботою. вважаю, що найкраще вмію в'язати гачком))) проте, вже давно не мала охоти до нього братись. займалась всяким різним: і цукерковими композиціями, і прикрасами з полімерної глини, і з паперу всілякі подарунки клеїла. малому пошила/клеїла/ліпила практично всі карнавальні костюми. можу сидіти з тим бавитись ледь не до ранку, але потім насолоджуюсь своєю роботою)) зі всього рукодільного не люблю вишивати і скрапити (хоча якщо конкретно комусь на ДН то люблю робити листівки, а просто так - ні) - маю слабість до всяких коробочок, органайзерів і штучок які полегшують життя (ікею стараюсь обходити стороною))) чоловік завжди зі мною свариться, але я ніколи не викину гарної коробки від взуття чи ще чогось))) балдію, коли мені вдасться поскладати всякі інструменти чи кухонні дрібнички так, щоб кожну було легко взяти і покласти назад. маю купу закладок з різними ідеями для організації простору))) - з напоїв найбільше люблю капучіно, але п'ю і каву і чай. не можу їх пити без чогось солодкого. маю щоденний ритуал: коли засинає мала, то роблю каву, беру цукерки і сідаю за комп))) - люблю яскраві кольори, але не разючі))) - до солодкого трохи перебірлива. надаю перевагу шоколаду з начинкою. маю такий бзік: не можу їсти щось м'яке з твердим (н-д, бісквіт з горішками, чи цукерки з начинкою з дрібними горішками)))) отако, як сідала, то не знала що писати, ач як розійшлася))) буду рада всьому, тому моя форумлянко можеш не перейматись.
і я таке люблю, чим зараз і займаюсь. Основну частину подарунку обрано. Тепер лиш отримати і упакувати. До останнього переживала чи буде натхнення, а тут так пазлики тематично склались...
Ох нічого собі. Я навіть не знала, що профіль можна закрити гггг. Я рукодільниця широкого профілю, якби мені чоловік дав гроші на нові мешти, я б накупила рукодільного добра. Але найбільше я люблю несподівані подарунки. Можу зустрітись за кавою)
Я, до речі, теж можу, якби хто питав )) Хай мою дарувальницю не лякає моя адреса, до Львова мені 15 хв машиною їхати