Сонячна галерейка!

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем Музик, 16 Червень 2014.

1. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

Відповідь: Сонячна галерейка!

Отакий у мене жовто-сонячно-прованський сюрприз з"явився. Кльовий!!! Правда? Мої малі все порозбирали за лічені секунди: принцеса вся у прикрасах, а школяр у чоколяді))) Залишилась одна листівка. І вона дала мені чітку підказочку, де провести відпустку. Ой))) І шкатулочку для прикрас я встигла прибрати собі. Дякую форумлянці Vika за цей сюрприз. Насправді дуже приємно. Файна забавка - організатори молодці!

2. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Отже, моїм промінчиком була форумлянка Люда-Ljus6ka
    Завжди мріяла мати тільду, от моя мрія збулась:)
    Зараз п'ю, цей надзвичайно ароматний чайок і заїдаю апельсиновими та лимонними часточками. Смакота :nyam2:
    Ну і листівочка ручної роботи з гарними побажаннями.
    Щиро дякую :kiss:

3. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Моїм дарувальником була Gorbywka. Дякую за чудовий, сонячний настрій!

4. LuBimaya

LuBimaya New Member

Я отримала подарунок від Олі Savchenko! В коробці була гарнюща рукодільна листівка, книга Дарії Цвєк, яку я дууууже давно хотіла, книжка для донечки та цукерки! Дуже дякую!!!
    Не можу викласти фото через тапаталк..(

5. Freitag

Freitag Active Member

На пошту я летіла зранку перед роботою зі швидкістю вітру, бо до мене приїхав пакуночок і було неймовірно цікаво хто моя сонячна форумлянка. Старанно виведене ім'я й адреса на коробці виявилися незнайомими, але щойно я її відкрила, в око одразу впав штампик на звороті листівки і привідкрив для мене таємничу завісу: the-hrobak.livejournal.com. Неодноразово я відвідувала цю сторінку, адже хоч і мало що можу створити власноруч, та все ж завжди захоплююся дивовижними роботами талановитих людей, які несуть у собі надзвичайно особливе світло і тепло:girl_in_love:. Як усі вже зрозуміли, моїм Промінчиком була Юля (hrobak)!!! І не знаю як їй це вдалося, але Юля вгадала усі мої вподобання:girl_dance::
    [​IMG][​IMG]
    Отож, у пакуночку я знайшла сонячно-літню авторську листівочку із теплими побажаннями, декоративну свічку з ароматом мого улюбленого манго, оригінальні формочки для печива, яке потім можна зачепити на горнятко, і неймовірно красивий і такий мій-мій-мій записник для літніх спогадів!!!!
    І ось тепер він - такий бажаний, такий дівчачий, такий сонячно-літній - лежить переді мною і прагне наповнитися враженнями, світлинами і спогадами цього літа:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:. Все довершено, продумано до найменших дрібничок і так затишно-тепло!!!
    Безмежно дякую Юлі, усім учасницям сонячного обміну й організаторам забавки за подаровані хвилі радощів!

Останнє редагування: 21 Червень 2014
  6. Krosha

Krosha Well-Known Member

Нарешті дійшли руки викласти фотозвіт - мені теплий і сонячний настрій дарувала algo, за що величезне дякую!

Укрпошта зробила свій вклад, але будемо вважати, що то на щастя :)

7. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

а моїм промінчиком була Sera . в чудовому пакуночку було: маска для обличчя, сіль для ванни і фантастичних кольорів лаки для нігтів, чудова листівка і самий фантастичний подарунок - пиріг з ревеню (надзвичайно смачний, ласувала вся сім"я)
    ну, і фото...
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Ще раз велике дякую!!!!!

8. Savchenko

Savchenko Member

Я ледь дочекалась поки все відкрила)) Навіть сумки не розпаковувала:girl_yes2: Отже моїм промінчиком сонця була Христуся) І все було жовтеньке - навіть коробка укрпошти:girl_in_love: Таке враження,що Христуся знає мої бажання))) Я отримала в подаруночок чайник для чаю глиняний, в ньому цукерочки, певно підглянула,що ми косаті і маємо тепер власні щіточки для волосся,рукавичкуна кухню і позитивну листівку з теплими словами:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love: [​IMG]

9. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Півтора тижні назад приємний жіночий голос, що заворожує, телефоном повідомив, що його власницю звати Юля і вона має мені передати шматочок сонця. Півтора тижні я знала, що пакуночок вдома )))
    Трохи швидше чоловік привіз мені частинку подарунку
    ароматну каву, яку ми смакували сидячи в альтанці і гріючись в промінчиках ранкового сонечка

А вдома мене чекав велииикий шматочок сонечка - ось такий соняшник - свічка (який дуже пасує до моєї кухні - в мене плитка з соняшниками!)

А ще чудові літньо-ніжні квітково-метеликові шалик і маленьке дзеркальце в сумочку

І листівка з побажаннями

Люша, дякую за чудові подарунки!:girl_tender:
    Кураторам дякую за організацію :girl_yes2:

Останнє редагування: 23 Червень 2014
  10. AlbinaK

AlbinaK Member

Я накінець добралася до компата викладаю фото отриманого подаруночка.
    Велике дякую за гарний сонячний настрій Олі(Holly)

11. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Похвалюся і я отриманим сонячним подаруночком!
    Дуже дякую за цей промінчик форумлянці Krosha!!! Ось, що мене чекало у коробочці
    Листівочка-гірлянда така класнюча![​IMG]
    Ще раз дякую! І окреме спасибі організаторам забавки за файнезний настрій!

12. Люша

Люша Well-Known Member

Дякую дуже Ірині (Вree Van De Kamp) за приємний сюрприз!!
    Фото телефоном, немаю зараз фотоапарата.
    Чудове горнятко (дуже доречне бо виходжу на роботу, буду кавувати), літня приколка на волосся та рукодільний сонячний букетик, та листівка так само рукотворна з французькою орфографією.

13. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

Дякую Olka Sherolka за сонячний подарунок. Все дуже потрібне , красиве , особливо дякую за теплі побажання в відкриточці.
    [​IMG][/QUOTE]

14. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

Нарешті і я маю змогу похвалитися своїми подаруночками, якими мене потішили irushka
    Перше, що я побачила була отака бомбезна коробка
    А в ній гель для душу з надзвичайно приємним і не нав"язливим запахом дві маски для обличчя, жовтенький подаруночок лак для нігтів, смачнючі цукерочки і відкритка з теплими і щирими словами. Дякую Іруся
    Ну і звісно дякую організаторам за сонячний настрій.

15. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Я, ВЕЛИКА СВИНЯ, виставляю цей гарнюнічкий сонячний подарунок від форумлянки нталька тільки зараз, хоч отримала його у числі перших.
    -Надзвичайна картина з вишивкою бісером і стрічками,
    -Книжечка для Соломійки(Книга про Лотту просто чудо)
    -Рукодільні брошечка, котра пахне (!)
    -Листівочка і купа купа смачних кокосових цукерок, яке сімейство свиней давно вже з'їло і не встигло зазнимкувати.
    Дякую тобі, Наталочко, і організаторам за чудові емоції:girl_curtsey:

16. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Моєю дарувальницею була AlbinaK! Дууууже дякую!!! Все мега класне і потрібне, все для мене коханої)))
    і ще було море цукорків)
    Дякую!