Відповідь: Сонячна галерейка! Отакі чудові, а саме головне потрібні подаруночки отримала я від своєї дарувальниці Suzi Листівка з теплим побажанням жовтенький рушничок кулінарна книга для запису рецептів, попадання в десяточку, до речі, я якраз на минулому тижні приглядалась до них, дамула купити собі, але шо мене зупинило, не знаю... кремчик для вагітних, для профілактики розтяжок., ще раз величезне дякую за приємні подаруночки і хороший настрій
Відповідь: Сонячна галерейка! А я таки встигла ще забрати свій подарунок від Maksli. Машина зламалась і ми ще не виїхали. Але почта мене просто вбила. Сказали що вже давно є, і сьогодні понесли повторне повідомлення. Щойно дивилась - немає ні першого, ні повторного А подарунки чудесні (знаю, що всі так кажуть, але мені дійсно дуже підійшло). Засоби від сонечка я не купила, а тут для всіх, і для дітей окремо (добре що я їх сьогодні забрала, а не після відпочинку), книжечки для малюка (він так любить котиків!!! а нові книжечки в дорозі забжди актуальні), ну і жовтенький браслет - дууууже люблю такі речі на літо. Все просто бомбезне. Так що Олічка - великий тобі цьом і дякую (і від мене і від діток).
Відповідь: Сонячна галерейка! Мій настрій сьогодні вже не зіпсує ніхто і ніщо, бо є в мене своє "сонечко", яке буде тішити мене ще не один день, дякуючи Наталочці(Miss Sixty) Ось така коробочка був бантик ще але я його вже не зуміла зав"язати, як тре) а в коробочці Відкриточка з темлими побажаннями чим вона так пахне?, силіконові формочки, набір для рукоділля в мене руки крюки але буду виправлятись) і неймовірно красивий літній браслетик) ось така красотіще
Відповідь: Сонячна галерейка! Мій подарунок від kraplynka М'якенький рушничок, пахучий гель для душу, сонячне горнятко і листівка з теплими словами! Ну і все в жовтому-жовтому пакеті. Дякую
Відповідь: Сонячна галерейка! Отримала і я свій сонячний подарунок. Все точно підібрано, моя дарувальниця tiramiska Марта справжній агент - все про мене знає - чудові патріотичні котики до моєї котячої колекції, класна шоколадка, модна листівка і прикольна штука для морозива, яку я вже давно собі відмітила для покупки. Марто, дуже Вам дякую!!!
Відповідь: Сонячна галерейка! ангелик, що світиться, трюфельочек до ранкової кави треба поновити рубрику і головне - чарівний п-чник - ниточки, з яких я собі щось зв"яжу. сто років не в"язала, чесно-чесно. Дякую!Таня Rostuslavchuk
Відповідь: Сонячна галерейка! Моєю дарувальницею була roksolanka. В пакетику знайшлися дуже потрібні рукавичка і прихватка на кухню, картинка з гачками для рушничка (кухар суперовий), веселе, позитивне Сонечко (чи то соняшник?), яке в мене намагається відібрати доця, красивезна вишита листівка з сонячними побажаннями і солоденька халва. Дякую дуже за чудовий настрій і подарунки! Отримала купу позитиву від гри!
Відповідь: Сонячна галерейка! і мені нарешті руки дійшли викласти фото, зразу перепрошую за якість, бо фоталапід прицілом малих рук)) ще була коробочка, яку мала недала сфоткати дякую за гру smugastyk!
Відповідь: Сонячна галерейка! Дуже дякую своїй формуляночці Galin Max за чудесні подарунки. Я ще на рошті заглядала, розпаковувала пакуночок. А там все таке класне. Жовтенька рукодільна сумочка, тепер тільки з нею Настя ходить гуляти , горнятко з якого я тепер п'ю каву з молоком, а в горнятку букет квітів в середині з сюрпризом- цукерочки , які всі на швидкість пробували дістати , вгадайте хто перемігі чудесні свічки сердечка ще раз дуже дякую за подарований настрій Ой, забула за листівку з теплими словами побажаннями)
Відповідь: Сонячна галерейка! нарешті покажу даруночки від чудової форумляночки Натулі! найперше - гарнюня сонячна листівочка з теплими словами і неймовірної краси кулончик зі справжньою квіточкою! Ну от звідки Натуля могла знати що я вже давніше заглядаюсь на прикраси, зроблені саме в такій техніці? Ітс е меджік! а ось те, що змусило мене стрибати до стелі - набір для шоколадного фондану- керамічні формочки і шоколад! давно вже хотіла такі формочки, але, як на зло, завжди коли приходила в магазин з посудом - їх якраз не було в наявності. А Натуля так мені догодила! вибачте за якість фото, маленькі загребущі ручки хотіли побавитись подаруночками, тому мусила швиденько фоткати)) по тій же причині не попав в кадр третій даруночок - весела мозаїка для Лук'янчика - він її взяв і вже не відпускав)) Дуже дякую за даруночки і сонячні емоції!!! сподіваюсь що незабаром разом вигуляємо наших хлопців))
Відповідь: Сонячна галерейка! Моєю дарувальницю є Карінчик. Показую-розказую Ось так виглядає весь подаруночок Тут є фоторамка з суперкласнючими метеликами. Тепер літо буде зі мною завжди! А метелики такі що ось-ось полетять Пі-не-точ-ки!!! Я в руках ніколи такого не тримала. А виявляється дитячі речі - то круто. Хочу тепер того, на кого б їх одягати Горнятко і турка. Тепер чоловік просто мусить готувати мені каву І відкриточка. Просто неймовірна!! А які там теплі слова Тепер сонечко живе не лише за вікном, а і у моїй душі Каріночка, дуже дякую! І за подаруночок і за тепло, подароване цим подарунком!!!
Відповідь: Сонячна галерейка! Дякую дуже своїй дарувальниці Христині-Хрустік Подаруночки дуже класні, я така задоволена, що взяла участь в грі, і це все, завдяки тобі, Христинка Отож. Отримали ми в подарунок пачку цукерків. Несквік ми любимо дуже, особливо я. Горняточко! Жовте! З котом! отакі емоції. Набір рамочок для фотографій. Христя, безмежне спасибі, я нарешті виберу гарні фото і вже навіть знаю на якій стіні вони будуть висіти. Пакетик срібний Данусик відразу і без слів забрав собі для носіння лєго-чоловічків. Навіть не дав мені щоб я сфотографувала, бо він собі вибрав, що це тьотя Христина спеціально для його чоловічків йому подарувала. Отак Відкриточка. Такі приємні слова... Зворушливо.... І фото, щоб ви побачили все самі Мені дуже приємно було отримати такий сонячний подарунок, ще раз велике спасибі
Відповідь: Сонячна галерейка! В першу чергу прошу в моєї дорогої дарувальниці вибачення, що так пізно добралась до галерейки ! За останні 3 дні я просто випала з життя і нічого не встигаю. Отримала супер-сонячні подарунки від Оксанки- casablanka!!! Ця посилка принесла стільки емоцій і гарного настрою, що я ще довго буду повторювати моїй форумляночці слова величезної подяки!!! Оксанка насправді дуже постаралась і подарувала мені неймовірно гарні і потрібні штучки. Ось все що я отримала:. Ну і тепер детальніше. 1) Листівка ручної роботи! Дуже гарна, сонячна і квітуча! Вона вже зайняла почесне місце на нашому комоді і дуже гарно вписалась в інтер’єр. До листівки Оксанка додала величезний лист - а там стільки теплих слів, що я читала і читала все це по кілька разів… І впевнена, що ще буду читати знову ))). Далі були такі подаруночки: . 2) Набір із гелю для душу і рідкого мила з дуже смачним банановим ароматом! Мммм… Я кайфую! Вже кілька днів пахну справжнім бананом! Навіть коли погода за вікном не тішить – цей аромат додає нотку літа і гарного настрою ! 3) Класнючі чудіки висять тепер у нас на вхідних дверях і кажуть «Велкам» кожному, хто приходить в гості! Вони смішні і милі, досить просто глянути на них – і настрій вже підіймається . 4) Ну і подаруночок від якого я просто в шаленому захваті ! Сертифікат на біжутерію в Casablanca. Обожнюю біжутерію і обожнюю подарункові сертифікати! Обирати подарунок піду з моєю дорогою дарувальницею (принаймні я цього дуже хочу і сподіваюсь в неї буде трошки вільного часу для мене)! Дуже-дуже хочу піти в Касабланку з чарівною Касабланкою!!! Ураааа!!! Всі подарунки я знайшла в отакій гарнющій коробці ! Скільки часу і зусиль моя дарувальниця витратила на оформлення і пакування подарунку – боюсь уявляти! Це щось! Я просто в шоці! Оксанка, ще раз величезне дякую! Те, що саме ти була моєю дарувальницею стало для мене величезною і дуже приємною несподіванкою! Ти справді подарувала мені сонячний настрій. Від твоїх подарунків, я ще й досі тішусь, як дитина! Ти - чудо! Цьомки!
Відповідь: Сонячна галерейка! таки знимкувала телефоном. зробила все, що змогла моєю дарувальницею-сонечком була Музик. подаруночок мені доставила особисто і мені він дуужже сподобався. отже, я отримала чудову книжку з рецептами від Муммі-мами і жовтенький вазоночок базиліку до комплекту якраз хотіла собі посадити. і ще класнючі сережки з сонечками, які я вже вигуляла кілька разів. а ще цукерочки з Майстерні карамелі -дуже лю ну і звичайно, така мила дівчача рукодільна листівочка з мудрими словами одного мудрого чоловіка і гарним побажанням від дарувальниці дехто хотів спробувати " на зуб" Марто, дуже дякую за такий сонячний подаруночок! він такий мій-мій-мій! п.с. забавка -люкс! файно було б щось на осінь таке придумати куратори, ви молодці! окреме дякую!
Відповідь: Сонячна галерейка! Ось такий сонячний подарунок отримала від форумлянки napoleona! -листівка з дуже теплими словами (читаю кожного дня) і з таким гарним підписом, що мушу процитувати - Нехай усі мрії здійсняться сьогодні! - форми для випічки силіконові. Я впринципі нічого не пекла, аргументуючи тим що форм ніяких немаю. То уже випробувала, правда нічого не вийшло але я старатимусь чесно-чесно. - кухонний рушничок, такий прикольний з чашкою кави. - повязка на голову. Дякую дуже-дуже, шкода що ми не побалакали але сподіваюсь ти знайдеш трохи часу щоб ми попили кави разом...
Відповідь: Сонячна галерейка! Отакі гарнесенькі подаруночки я отримала від Олесі-Sechat. Коробочка-кошичок для всіх рукодільних "запчастинок" (ну, це я так придумала його призначення, бо такий яскравий, що точно захочеться порукодільничати), картинка "Квіти у вазі" у моїх улюблених кольорах (вже хочеться підібрати бісер і вишивати), кіндери для діток (один щоправда не дожив до знимки, бо дже викликав спокусу у донечки) і відритка з літніми побажаннями. Все дууууууже суперове. Веееееееееличезне дякую.
ось що я маю: дуже гарна корзинка плетена в жовтих тонах. до неї набір ароматних листочків-шишечок. листівку-магніт з побажанням. і торбинку жовтеньких цукерочків. дякую Олі за чудовий подарунок і дівчатам за організацію.
Відповідь: Сонячна галерейка! Моєю дарувальницею гарного настрою була Маруся-(Одарочка) Іванова. Отримала я синьожовту посилочку-пакетик а там ось такі даруночки чарівна листівочка-картина ручного розпису з побажаннями ніжного кольору рушничок для мене, конструктор-сюрпризик для сина і джинсово-ягідна обновочка для доці, ну і а тут малявка у вишневій обновочці пробує на зуб листівочку - нарешті дозволили Дякуємо милій форумляночці за гарний настрій! І організаторам за гру!
Відповідь: Сонячна галерейка! Хвалюсь і я своїми подаруночками від Ані Mammy подаруночок отримала ще з числа перших, ще й з доставочкою додому Окреме дякую Ані, за те що зробила подаруночок не лише для мене, а свято для всіх моїх домашніх 1. Дуже гарна відкритка, така для нас актуальна, казав старший, що то наш Владик і то для нього відкриточка, бо той теж полюбляє пральну машинку))) 2. Для мене набір скляних мисочок з кришечками (не повірете, я якраз мала на меті сама собі їх купити, бо дуже вони мені зручні в користуванні) 3. Для старшого мозайку килимок, ну дуже вгадала Аня, що ми полюбляємо такі забавки що треба складати, констроювати. 4. І ще були шоколадні пироженка "Бонжур", які не дожили до фото, бо поселились у животиках моїх домашніх- казав наш тато: "О як файно, то мені"))) Лопали тато, бабуся наша і обидвоє гавриків. Ну а бабуся, на правах того, хто зустрів подарунок забрала собі сонячний пакетик з соняхами, в який був складений подаруночок ну і саме фото Анічка, ще раз тобі дякую за подарунок. Дуже приємно, що сонячні промінчики нам принесла вся твоя сім"я шкода, що мене не було особисто вдома Організаторам, окреме ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ за можливість отримати позитивні емоції в такий нелегкий час.