Сонячна галерейка!

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем Музик, 16 Червень 2014.

1. Maksli

Maksli Well-Known Member

Відповідь: Сонячна галерейка!

Отакі чудові, а саме головне потрібні подаруночки отримала я від своєї дарувальниці Suzi
    Листівка з теплим побажанням
    жовтенький рушничок :girl_tender:
    кулінарна книга для запису рецептів, :girl_claping:попадання в десяточку, до речі, я якраз на минулому тижні приглядалась до них, дамула купити собі, але шо мене зупинило, не знаю... :girl_wink:
    кремчик для вагітних, для профілактики розтяжок.,
    ще раз величезне дякую за приємні подаруночки і хороший настрій :connie_pull-pigtail

Останнє редагування: 18 Червень 2014
  2. Pobigaychyk

Pobigaychyk Member

А я таки встигла ще забрати свій подарунок від Maksli.
    А подарунки чудесні (знаю, що всі так кажуть, але мені дійсно дуже підійшло). Засоби від сонечка я не купила, а тут для всіх, і для дітей окремо :kiss:(добре що я їх сьогодні забрала, а не після відпочинку), книжечки для малюка (він так любить котиків!!! а нові книжечки в дорозі забжди актуальні), ну і жовтенький браслет - дууууже люблю такі речі на літо. Все просто бомбезне. Так що Олічка - великий тобі цьом і дякую (і від мене і від діток).

3. madchen

madchen Member

Ось такий "сонячний" подарунок я отримала з сонячного Закарпаття:girl_in_love:

4. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Мій настрій сьогодні вже не зіпсує ніхто і ніщо, бо є в мене своє "сонечко", яке буде тішити мене ще не один день, дякуючи Наталочці(Miss Sixty)
    Ось така коробочка
    [​IMG][​IMG]
    а в коробочці:girl_tender:
    Відкриточка з темлими побажаннями, силіконові формочки, набір для рукоділля і неймовірно красивий літній браслетик:girl_in_love:)

5. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Мій подарунок від kraplynka:girl_cool:
    М'якенький рушничок, пахучий гель для душу, сонячне горнятко і листівка з теплими словами! Ну і все в жовтому-жовтому пакеті. Дякую:girl_in_love:

6. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Отримала і я свій сонячний подарунок. Все точно підібрано, моя дарувальниця tiramiska Марта справжній агент - все про мене знає - чудові патріотичні котики до моєї котячої колекції, класна шоколадка, модна листівка і прикольна штука для морозива, яку я вже давно собі відмітила для покупки.

Марто, дуже Вам дякую!!!

7. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

ангелик, що світиться, трюфельочек до ранкової кави і головне - чарівний п-чник - ниточки, з яких я собі щось зв"яжу. сто років не в"язала, чесно-чесно.
    Дякую!Таня Rostuslavchuk

8. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Моєю дарувальницею була roksolanka.
    В пакетику знайшлися дуже потрібні рукавичка і прихватка на кухню, картинка з гачками для рушничка (кухар суперовий:)), веселе, позитивне Сонечко (чи то соняшник?), яке в мене намагається відібрати доця:), красивезна вишита листівка з сонячними побажаннями і солоденька халва.
    Дякую дуже за чудовий настрій і подарунки! Отримала купу позитиву від гри!

9. napoleona

napoleona Well-Known Member

і мені нарешті руки дійшли викласти фото, зразу перепрошую за якість, бо фоталапід прицілом малих рук))
    ще була коробочка, яку мала недала сфоткати
    дякую за гру smugastyk!

Останнє редагування: 19 Червень 2014
  10. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Дуже дякую своїй формуляночці Galin Max за чудесні подарунки. Я ще на рошті заглядала, розпаковувала пакуночок. А там все таке класне. [​IMG]
    Жовтенька рукодільна сумочка, тепер тільки з нею Настя ходить гуляти[​IMG] , горнятко з якого я тепер п'ю каву з молоком,[​IMG] а в горнятку букет квітів в середині з сюрпризом- цукерочки , які всі на швидкість пробували дістати , вгадайте хто переміг;)[​IMG]і чудесні свічки сердечка[​IMG] ще раз дуже дякую за подарований настрій
    Ой, забула за листівку з теплими словами побажаннями)

11. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

нарешті покажу даруночки від чудової форумляночки Натулі!
    найперше - гарнюня сонячна листівочка з теплими словами:girl_claping:
    і неймовірної краси кулончик зі справжньою квіточкою!:girl_in_love:
    Ну от звідки Натуля могла знати що я вже давніше заглядаюсь на прикраси, зроблені саме в такій техніці? Ітс е меджік!:girl_cool:
    а ось те, що змусило мене стрибати до стелі - набір для шоколадного фондану- керамічні формочки і шоколад!:girl_claping:
    давно вже хотіла такі формочки, але, як на зло, завжди коли приходила в магазин з посудом - їх якраз не було в наявності. А Натуля так мені догодила!:kiss:
    вибачте за якість фото, маленькі загребущі ручки хотіли побавитись подаруночками, тому мусила швиденько фоткати))
    по тій же причині не попав в кадр третій даруночок - весела мозаїка для Лук'янчика - він її взяв і вже не відпускав))
    Дуже дякую за даруночки і сонячні емоції!!! сподіваюсь що незабаром разом вигуляємо наших хлопців))

12. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Моєю дарувальницю є Карінчик.
    Показую-розказую
    Ось так виглядає весь подаруночок
    Тут є фоторамка з суперкласнючими метеликами. Тепер літо буде зі мною завжди! А метелики такі що ось-ось полетять :girl_in_love:
    Пі-не-точ-ки!!! Я в руках ніколи такого не тримала. :girl_blush2: А виявляється дитячі речі - то круто. Хочу тепер того, на кого б їх одягати :d25:
    Горнятко і турка. Тепер чоловік просто мусить готувати мені каву :girl_haha:
    І відкриточка. Просто неймовірна!! А які там теплі слова:girl_in_love: Тепер сонечко живе не лише за вікном, а і у моїй душі
    Каріночка, дуже дякую! І за подаруночок і за тепло, подароване цим подарунком!!! :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

13. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Дякую дуже своїй дарувальниці Христині-Хрустік :girl_in_love:
    Подаруночки дуже класні, я така задоволена, що взяла участь в грі, і це все, завдяки тобі, Христинка :girl_claping:
    Отож.

Отримали ми в подарунок пачку цукерків. Несквік ми любимо дуже, особливо я.

Горняточко! Жовте! З котом! :girl_cool: отакі емоції.

Набір рамочок для фотографій. Христя, безмежне спасибі, я нарешті виберу гарні фото і вже навіть знаю на якій стіні вони будуть висіти.

Пакетик срібний Данусик відразу і без слів забрав собі для носіння лєго-чоловічків. Навіть не дав мені щоб я сфотографувала, бо він собі вибрав, що це тьотя Христина спеціально для його чоловічків йому подарувала. Отак :girl_in_dreams:

Відкриточка. Такі приємні слова... Зворушливо....

І фото, щоб ви побачили все самі :girl_claping:

Мені дуже приємно було отримати такий сонячний подарунок, ще раз велике спасибі :kiss:

14. Gorgona

Gorgona Member

В першу чергу прошу в моєї дорогої дарувальниці вибачення, що так пізно добралась до галерейки :sorry:! За останні 3 дні я просто випала з життя і нічого не встигаю.
    Отримала супер-сонячні подарунки від Оксанки- casablanka!!! Ця посилка принесла стільки емоцій і гарного настрою, що я ще довго буду повторювати моїй форумляночці слова величезної подяки!!! Оксанка насправді дуже постаралась і подарувала мені неймовірно гарні і потрібні штучки. Ось все що я отримала:[​IMG]. Ну і тепер детальніше.
    1) Листівка ручної роботи! Дуже гарна, сонячна і квітуча! Вона вже зайняла почесне місце на нашому комоді і дуже гарно вписалась в інтер’єр. До листівки Оксанка додала величезний лист - а там стільки теплих слів, що я читала і читала все це по кілька разів… І впевнена, що ще буду читати знову ))).[​IMG]
    Далі були такі подаруночки: [​IMG].
    2) Набір із гелю для душу і рідкого мила з дуже смачним банановим ароматом! Мммм… Я кайфую! Вже кілька днів пахну справжнім бананом! Навіть коли погода за вікном не тішить – цей аромат додає нотку літа і гарного настрою :girl_claping:!
    3) Класнючі чудіки висять тепер у нас на вхідних дверях і кажуть «Велкам» кожному, хто приходить в гості! Вони смішні і милі, досить просто глянути на них – і настрій вже підіймається :).
    4) Ну і подаруночок від якого я просто в шаленому захваті :girl_in_love:! Сертифікат на біжутерію в Casablanca. Обожнюю біжутерію і обожнюю подарункові сертифікати! Обирати подарунок піду з моєю дорогою дарувальницею (принаймні я цього дуже хочу і сподіваюсь в неї буде трошки вільного часу для мене)! Дуже-дуже хочу піти в Касабланку з чарівною Касабланкою!!! Ураааа!!!
    Всі подарунки я знайшла в отакій гарнющій коробці [​IMG]!
    Скільки часу і зусиль моя дарувальниця витратила на оформлення і пакування подарунку – боюсь уявляти! Це щось! Я просто в шоці!
    Оксанка, ще раз величезне дякую! Те, що саме ти була моєю дарувальницею стало для мене величезною і дуже приємною несподіванкою! Ти справді подарувала мені сонячний настрій. Від твоїх подарунків, я ще й досі тішусь, як дитина! Ти - чудо! Цьомки!

15. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

моєю дарувальницею-сонечком була Музик. подаруночок мені доставила особисто і мені він дуужже сподобався. [​IMG]
    отже, я отримала чудову книжку з рецептами від Муммі-мами і жовтенький вазоночок базиліку до комплекту.
    [​IMG] і ще класнючі сережки з сонечками, які я вже вигуляла кілька разів:connie_pull-pigtail.
    а ще цукерочки з Майстерні карамелі -дуже лю:)
    ну і звичайно, така мила дівчача рукодільна листівочка з мудрими словами одного мудрого чоловіка і гарним побажанням від дарувальниці
    Марто, дуже дякую за такий сонячний подаруночок! він такий мій-мій-мій!:girl_yes2:

п.с. забавка -люкс! файно було б щось на осінь таке придумати :)
    куратори, ви молодці! окреме дякую!

Останнє редагування: 19 Червень 2014
  16. Halina

Halina Well-Known Member

Ось такий сонячний подарунок отримала від форумлянки napoleona!
    [​IMG][​IMG]
    -листівка з дуже теплими словами (читаю кожного дня) і з таким гарним підписом, що мушу процитувати - Нехай усі мрії здійсняться сьогодні!
    - форми для випічки силіконові. Я впринципі нічого не пекла, аргументуючи тим що форм ніяких немаю. То уже випробувала, правда нічого не вийшло але я старатимусь чесно-чесно.
    - кухонний рушничок, такий прикольний з чашкою кави.
    - повязка на голову.
    Дякую дуже-дуже:girl_in_love:, шкода що ми не побалакали але сподіваюсь :girl_in_dreams:ти знайдеш трохи часу щоб ми попили кави разом...

17. левиця

левиця Well-Known Member

Отакі гарнесенькі подаруночки я отримала від Олесі-Sechat. Коробочка-кошичок для всіх рукодільних "запчастинок" (ну, це я так придумала його призначення, бо такий яскравий, що точно захочеться порукодільничати), картинка "Квіти у вазі" у моїх улюблених кольорах (вже хочеться підібрати бісер і вишивати), кіндери для діток (один щоправда не дожив до знимки, бо дже викликав спокусу у донечки) і відритка з літніми побажаннями. Все дууууууже суперове. Веееееееееличезне дякую.

[​IMG][​IMG] [​IMG][​IMG]

18. Vika

Vika Well-Known Member

ось що я маю:
    дуже гарна корзинка плетена в жовтих тонах. до неї набір ароматних листочків-шишечок. листівку-магніт з побажанням. і торбинку жовтеньких цукерочків.
    [​IMG] [​IMG]
    дякую Олі за чудовий подарунок і дівчатам за організацію.

Останнє редагування модератором: 20 Червень 2014
  19. нталька

нталька Well-Known Member

Моєю дарувальницею гарного настрою була Маруся-(Одарочка) Іванова. :)
    Отримала я синьожовту посилочку-пакетик

а там ось такі даруночки

чарівна листівочка-картина ручного розпису з побажаннями :girl_smile:
    ніжного кольору рушничок для мене, конструктор-сюрпризик для сина і джинсово-ягідна обновочка для доці, :) ну і
    :girl_yes2:

Дякуємо милій форумляночці за гарний настрій! І організаторам за гру! :girl_claping:

20. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

Хвалюсь і я своїми подаруночками від Ані Mammy
    подаруночок отримала ще з числа перших, ще й з доставочкою додому:girl_in_love:
    Окреме дякую Ані, за те що зробила подаруночок не лише для мене, а свято для всіх моїх домашніх:kiss:
    1. Дуже гарна відкритка, така для нас актуальна, казав старший, що то наш Владик і то для нього відкриточка, бо той теж полюбляє пральну машинку)))
    2. Для мене набір скляних мисочок з кришечками (не повірете, я якраз мала на меті сама собі їх купити, бо дуже вони мені зручні в користуванні)
    3. Для старшого мозайку килимок, ну дуже вгадала Аня, що ми полюбляємо такі забавки що треба складати, констроювати.
    4. І ще були шоколадні пироженка "Бонжур", які не дожили до фото, бо поселились у животиках моїх домашніх:girl_wink:- казав наш тато: "О як файно, то мені"))) Лопали тато, бабуся наша і обидвоє гавриків.
    Ну а бабуся, на правах того, хто зустрів подарунок забрала собі сонячний пакетик з соняхами, в який був складений подаруночок:connie_pull-pigtail

ну і саме фото

Анічка, ще раз тобі дякую за подарунок. Дуже приємно, що сонячні промінчики нам принесла вся твоя сім"я ;) шкода, що мене не було особисто вдома

Організаторам, окреме ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ за можливість отримати позитивні емоції в такий нелегкий час.