Солярій

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем yulichka, 29 Січень 2008.

1. DolceVita

DolceVita Well-Known Member

Відповідь: Солярій.

Моя коліжанка на весілля таке робила. Триалося десь тиждень!
    А так без нагальної потреби думаю не варто таке робити!

2. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Тільки запланувала собі в солярій піти, щоб не такою синюшною бути, почитала цю гілку і передумала. Почекаю ліпше сонечка:)

3. RedAngel

RedAngel New Member

Зорянівонька, нічого аж надто страшного в помірному відвідуванні солярію немає. є просто кілька правил безпеки:
    а) продіагностувати шкіру на наявність зло- і доброякісних утворень (папілом, бородавок, пігментних плям) - при відсутності небезпеки щільно заклеювати ці утворення під час відвідування солярію.
    б) не користуватися косметикою, для волосся і тіла використовувати захисні креми та спреї для солярію.
    в) закривати рушником обличчя (щоб не провокувати появу зморшок), груди і зону бікіні.
    г) ходити до солярію не частіше ніж три рази на тиждень, загальна кількість хвилин має не перевищувати 80 в рік.

4. Pola

Pola New Member

Я ходжу в солярій десь близько п'яти років.Ходжу в готель Гетьман.Так як в мене жирнюща шкіра,то ультрафілет мені її підсушує і відповідно є менше висипів.Шкіра в мене швидко загаряє,немає опіків і взагалі я не знаю,що б робила без солярію!А ще солярій добре вигріває тіло і зміцнює імунітет.Я вже забула що таке простуда.

5. Люша

Люша Well-Known Member

А я пішла один раз на весні, і втекла :girl_cool:, напевне у мене якась форма "клаустрофобії", хоча у ліфті їжджу спокійно, і у шафу можу залізти коли у хованки з малим граю, а там не змогла ні в якому ні у горизонтальному ні у вертикальному.:girl_cray::girl_cool::girl_cool:

6. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

А я помітила , що після виходу із солярію, через пів год.-годину у мене починає боліти голова.......Може хтось підскаже чому?Хоча "жарюсь"не більше 10 хв.:girl_sad:

7. odree

odree Well-Known Member

спробуйте не жаритися. ви ж не сарделька

8. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

Плюси і мінуси солярію
    Плюси
    Мінуси

9. Bonita

Bonita Member

Якщо солярієм не зловживати і користуватися перед сеансом спеціальною косметикою, тоді все буде добре і можна не боятися. Все таки природня засмага теж шкідлива, якщо варятися під сонечком цілими днями. Знаю хороший солярій, в якому потужні і якісні лампи, сеанс супроводжується спеціальним обризкуванням які зволожують шкіру, навіть трохи є в лікувальних цілях. Не знаю, що тут можуть сприйняти за рекламу, тому якщо комусь стане цікаво і захоче перед новим роком освіжити свій зовнішній вигляд звертайтеся в приват. Зразу попереджаю, він є трохи дорожчим за ці солярії які є в перукарнях і є горизонтальним.

10. Yansa

Yansa Комерційний Member

Як на мене, як є час і вільні кошти (при відсутності прямих протипоказаннь), то солярій це приємна річь.
    Але як пораду можу сказати - за годину до солярію і за 2 після нього митись неслід. В першому випадку ви ризикуєте просто травмувати шкіру. В другому ви змиваєте засмагу (не знаю наукових фактів з другого приводу, але факт лишаєтья фактом).
    Усім гарної засмаги! :girl_spruce_up:

11. LinaD

LinaD Member

Автозагар методом "Airbrushtan"

Хто пыдкаже, де у Львові таке роблять? У яких салонах...і чм не залишається слідів на одязі?

12. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

У салоні "Багіра"-дуже класно.Я робила

13. mirishka

mirishka Well-Known Member

Дуже хотіла зробити такий автозагар, але коли прочитала відгуки, що він канцерогенний, задумалась, може краще літа почекати.

14. duvodivchunka

duvodivchunka New Member

До всіх, хто не вважає солярії злом - порадьте хороший вертикальний солярій в центрі міста, дякую!

15. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

Останнє редагування: 30 Березень 2010
  16. Oddly

Oddly Well-Known Member

написала вам в кармі

17. mirishka

mirishka Well-Known Member

Відповідь: Солярій

А напишіть будь-ласка, скільки тримався ефект, де цей салон є і яка приблизно ціна. І якщо порівнювати з солярієм, що Вам більше сподобалось.

18. mamaMari

mamaMari New Member

коли я ходила в солярій ще до вагітності, то користувалась засобами для засмаги в солярії , здається фірми Soleo чи щось таке .Там ціла серія кремчиків. Так як маю чутливу шкіру ,яка ще й погано загорає, то ефектом була задоволена. По-перше, шкіра не сушилась і не чухалась після солярію, по-друге, загар проявлявся набагато краще з крем , ніж без нього. В салоні , де я ходила ці креми продавали, але я купували безпосередньо в представника цієї фірми на Кульпарківській (завод кінескоп перед Еко-вінд є двері на експозицію всякої-всячини від посуду до стільців -- оце там на 2 поверсі) за суттєво нижчими цінами. Не знаю чи вони ще там є , бо брала 2 роки тому

19. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

79016, м.Львів. вул.Сєченова, 10
    тел: 032 235-22-00
    тел: 032 243-38-19

---------- Додано в 12:52 ---------- Попередній допис був написаний в 12:46 ----------

Автозагар методом Airbrush tanning

ось ціни знайшла
    хотіла колись попробувати цю процедуру, але передумала, бо була вагітною, а цей автозагар канцерогенний
    тому свій відгук не можу дати
    дівчата, напишіть про своє враження

20. Іриска

Іриска Well-Known Member

дівчата, чи відвідував хтось солярій у аква-парку? якісь відгуки можливо чули, пліз дайте якусь інфу)))))):girl_flag_of_truce: