Відповідь: Солярій. ой,дівки,не перестаю собі дивуватись....... хтось бачив людину,яка підпеклась в солярії??? я,звичайно,знала,що шкіра моя відрізняється "особим умом і сообразІтЄльностью", ну щоб так..... дупку піджарила файненько, ну і взагалі всю нижню частину тіла...
Відповідь: Солярій. я теж пішла недавно в солярій !!!,я знаю що я сама смугла не перший раз в солярії,.. ну думаю беру на 8-хв,хотіла взагалі на 10хв, це був перший раз в тому році,але взяла на 8хв, в ночі,почула свій солярі,думаю шо мене так печуть плечі і 5-та точка
Відповідь: Солярій. Я взагалі не ходжу в солярії-косметолог відрадила. В мене від природи шкіра смаглява тому чекаю поїздки на море щоб зарум"янити її бо і на пляжі вилежуватись я не любитель.
Відповідь: Солярій. Я колись теж підпеклась в соляріїї...причому перед самісіньким своїм весіллям Чемно відходила декілька сеансів по пару хвилин-а мене все не брало,і тоді "розумна" працівниця солярію поставила мені 15 хвилин:8: Як в мене потім пекли плечі,лопатки і попа!!!А ще як уявила,що почну облазити Ото би була наречена-з облізлими плечима!!Але,на щастя,все обійшлось,і за декілька днів шкіра стала приємного,засмаглого відтінку.
Відповідь: Солярій. і у мене шкіра тепер досить приємного відтінку,правда чешеться, боюсь, що облізу.....
Відповідь: Солярій. Я ходжу в солярій вже 2 роки - звичайно в межах розумного, приблизно раз в 3 тижні, в мене смугла шкіра і тому мені цього достатньо щоб завжди виглядати засмаглою. Як на мене сонце зараз набагато шкідливіше, ніж солярій. В мене останні 3 роки коли я приїзджаю на море десь на 3-ій день починається алергія - тіло покривається висипом і свербить(кропив'янка).Минулого року перед поїздкою на море я випила курс таблеток від алергії та й це не допомогло, таж історія, я тоді подзвонила лікареві і він порадив вколоти супратін, і тільки тоді все зійшло і я могла вже не так ховатися від сонця. Попри те що я дуже люблю море і природню засмагу під сонцем, з власного досвіду переконалась, що загар в солярії набагато безпечніший, але все ж таки після 30 не радила б нікому ходити в солярій! Щодо автозагарів і кремів, то взагалі їх не визнаю, адже це просто фарбування шкіри.
Відповідь: Солярій. дівчата, не знаю що там кажуть вчені, але серед моїх знайомих є двоє жінок які ходили в солярій на пару хв раз в 2-3 тижні і вони обидві вже мали операцію "по-жіночому" діагноз фіброма матки!!! Одній з них 25, і дітей в неї вже не буде!!! друга вже має двох дорослих синів, так що їй легше трошки... Обом лікарі сказали що причиною є СОЛЯРІЙ!!!! Я тепер ні ногою... Бо та краса таких жертв не вартує...
Відповідь: Солярій. ггг моя подружка колись понамащувалась, думала - буде чічка, а вийшло таке...... долоня, котрою мастила - жовта, по руках плямами, ноги - як після копчення, а на животі невчасно розтерла, воно хвилину сохло - так і не розтерла. Пару днів ходила серед літа на довгий рукав...
Відповідь: Солярій. я бачила як воно винглядає наживу Гарно, рівномірно, правда тримається мало...до тижня
Відповідь: Солярій. я чула, що система "Airbrushtan" застосовна не для постійного ефекту, а під разову подію, скажімо весілля
Відповідь: Солярій. А я ДУЖЕ хочу в солярій! І піду! Думаю треба все в міру... Не хочеться бути такою біло-зеленою як зараз і ВСЕ!