Відповідь: Солярій. та шклідлово звісно....в принципі як і сонячні ванни.....АЛЕ АЛЕ.....трошка побалувати своє тіло можна.... Лікарі рекомендують приймати сонячні вани не частіше двох разів на рік. В розумних межах солярій навіть корисний- ультрафіолет зміцнює імунітет,активізується утворення вітаміну Д, незаміним при проблемній шкірі... а нарахунок автозаргарів......повне Ге( моя думка) -лягає нерівномврно,при змивання шкіра стає рябенькою....а шо то за хімія лишається тільки здогадуватись.....Нє вже краще трошки солярію
Відповідь: Солярій. а ви почитайте склад того крему. Лишає потім сліди на одязі, шкіра якась плямиста...а запашок.... Цікаво, а креми лікарі схвалюють?
Відповідь: Солярій. зараз вже довели, що в автозагарах міститься купа хімії, що провокує меланому не схвалюють
Відповідь: Солярій. а ще щодо соляріїв, то вони деколи навіть лікують (часто призначають при псоріазі)
Відповідь: Солярій. В мене смугла шкіра від природи.Я соляріем ніколи не користувалась, та і на морі завжди в тіньку сижу. Бо знаю що і так засмагну, чи то в морі в воді , чи при прогулянці узбережжям. Без парасольки, то вже би була дуже вже темна.
Відповідь: Солярій. Підкажіть, де той Дельфін знаходиться... А мені лікар сам порадив сходити в солярій.... для кварцування спинки, на якій колись були прищики-вугрики... І я от аж тепер вирішила сходити на кілька сеансів. Сама я смугла і ніколи в житті не згоряла, аж 2 роки тому з"їздила в Одесу до сестри.... в перший день так "прихватило", що боліло все тіло 2 дні, а зона декольте таки вся "злізла", але потім все одно загоріло, і я чеколядова поверталась додому. Але мама моя спитала, чого такий слабенький загар :xaxa:
Відповідь: Солярій. Якщо ви про : Центр водного отдыха "Дельфин" - взрослый и детский бассейны, инфракрасная сауна, солярий, маникюр м.Львів Вул.Трильовського ,12- а.тел.+38 (032) 244-36-31
Відповідь: Солярій. Перший і останій раз ходила в солярій перед весіллям. Якраз після перегляду фільму "Пункт призначення":xaxa: Моторошно якось було... була три рази, щоразу збільшуючи час. Коли прийшла третій раз, мені порадили скористатись якимось кремом, для закріплення ефекту, то мене так опсипало під грудьми, на животі... :8: Переживала, щоб на лиці нічого не було, після того більше не ходила, хоч було проплачено за 10 сеансів.
В мене і коліжанки сестра дерматолог і вона ні в якому разі в солярій не радить мазатися захистами!!!! На сонце навіть треба,а в солярій ні Я це до того що солярій не кварц і не вбиває бактерії і мікроби!!! можна подумати що зі всіх шкірних хвороб відомих і не дуже тільки псоріаз:cool:
Відповідь: Солярій. більшість шкірних хвороб не передається контактним шляхом та й солярії перед кожним відвідувачем дезінфікують! (в крайньому випадку там де я працювала так робили) але тема не про це, і вас ніхто туди не силує ходити .
Відповідь: Солярій. я хожу в солярій Сан Мейкер, на сихові.Там два види- верт. і горизонтальний, мені більш подобпється горизонтальний, завжди переді мною його дезинфікують, підчепити "псоріаз":xaxa: в соляріі не боюсь.З такими думками то і возика страшно в магазині брати і в басейн ходити......
Відповідь: Солярій. мені вертикальний більше подобається - хоч в горизонтальному до технічного моменту засмаги ще й відпочинок додається ))) ще, виключно за моїми спостереженнями, у вертикальному солярії - верхня частина тіла швидше і краще засмагає. у горизонтальному - рівномірно все, наприклад - ноги краще кремами спеціальними в солярії не користуюся - думаю, що це зайве - зайва хімія - і не довіряю тому, що можуть підсунути може, й не дуже корисно для шкіри - але приплив енергії у наступні кілька днів точно відчуваю - особливо у зимово-весняний період!
Відповідь: Солярій. А самий хороший солярій в Аквапарку і на Медовій-там магазин який продає солярії і в них можна позагаряти в новесенькому солярії
Відповідь: Солярій. хочу і я то чудо техніки спробувати... на руках засмага в три ряди,і декольте трьома шарами, а море мені не світить цього року.... маю питання до знаючих: 1. з кількох хвилин варто починати??? враховуючи те,що шкіра біла і легко печеться. 2. чи використовуєте якісь додаткові креми чи щось тому подібне??? питаю,бо шкіра в мене дуууууже суха.
Відповідь: Солярій. Найкраще йти в салон і в них питати зі скількох хвилин, бо лампи бувають дуже потужні, або слабші... Якщо сильні лампи я б радила з 3-4х починати. А креми теж можна спробувати, наприклад для зволоження шкіри, щоб не сушити, або для кращого загару, вибір там є величезний
Відповідь: Солярій. В мене теж дуже біла шкіра і червоніє, я починала з 2хв, а потім збільшувала на 1-2хв(ходила 2-3 рази на тижень) і дивилась як шкіра реагує, так як не знаєш які в солярії лампи, завжди кажуть що вони в них нові і потужні, тому не слухайте їх. Я була в Маряні на Топольній(лампи там потужні, але кондиціонер слабенький вартість - 3грн) і в Еліті біля Галицького базару(там вартість 2грн - але сам солярій не є високим, так як в мене зріст 1м75см, то лампи закінчувались десь на рівні носа, туди можуть ходити дівчата хіба не вище 1м70см, і лампи там старі і не потужні) Використовувала молочко зволожуюче після, до - нічого.
Відповідь: Солярій. А я ходила з подружкою в "Пан і Пані" біля шувару, в подружки біла шкіра, і скоро червоніє, то вона починала з 2 хв. ходина разів з 15 з максимальною тривалістю 10 хв. То ніякого загару, чи то навіть почервонніння не було взагалі!!!!! А я була три рази, і потім мене почало кидати в жар і дуже боліла голова, і я ззвичайно пов"язала це із солярієм, тому перестала ходити взагалі! А ще в мене є родимки, і одна мене почала свербіти! Після цього всього в мене скалась негативна думка щодо відвідування солярію: по-перше, це спричиняє старіння шкіри, по-друге, може призвести до раку шкіри, і по-третє, вже як дуже хочеться засмаги, то можна користуватись кремами з ефектом засмаги! З іншої сторони, я поважаю думку, що гарна підготовка для шкіри перед поїздкою на море!
Відповідь: Солярій. Якщо лампи старі то шкіра після засмаги пахне накипом. В атких дуже шкідливо загаряти!!! Шкіра червоніє від 6-10 хв. В кого як.
Відповідь: Солярій. Починати треба з 3-4 хвилин і кожен раз збільшувати на 2 хв., ходити не частіше ніж через день, а на рахунок кремів - то краще користуватися писля солярію зволожуючим, а ще є креми для закріплення загару.