Відповідь: Солярій: користь чи шкода? ну, хіба, можливо, контраст між засмаглою шкірою і білою під купальником....
Відповідь: Солярій: користь чи шкода? Дівчата, може хтось недавно був у хорошому солярії? Порадьте будь-ласка куди йти...заодно і ціну напишіть...
Відповідь: Солярій: користь чи шкода? Ой дівчата! Як згадаю,що я втворила минулого року:D ..... Ідемо на море.Думаю,як я поїду така бліда і світла як сметана.Треба позасмагати...в соларії.Бо вийшло так що до того ще не засмагала.Нуу..5чи 6 сеансів посилено відбула..:o .Ефекту ніякого.Приїхали на море-всі люди як люди ,білі але помаленьку не спішучи засмагають.А в мене почала шкіра злазити...як у змії-кусками.Радуюсь що Бог розуму дав не кварцувати чоловіка і дочку.Добре що це тривало десь 3-4 дні.Погода була всі 18 днів класна і я приїхала як чоколядка(не старалась спеціально засмагати тільки до обіда і після).Правда переживала що будуть плями.Тепер не хочу ніяких соляріїв.Всьому свій час. А ще пробувала той крем з автозагаром від Dove-класний.Але чула що від нього може бути рак шкіри:no: Не знаю правда чи ні.Та якщо логічно подумати-то може й правда
Відповідь: Солярій: користь чи шкода? в мене шкіра не злазила ні разу в житті, і ні разу в житті не горіла. Хожу в солярій на пекарській, ну ходила минулого року, планую піти в середу.....на перший сеанс скажу скільки коштуватиме
Дуже мені подобається загоріле тіло.Тому доводиться часто ходити в солярій.а ви як ставитеся до відвидин солярію?Якшо ходите то куди?Як часто?може знаєте які засоби для збереження засмаги? тебе там не забудуть.бо як вийде час солярій сам виключитися.крім того якшо буде дійсно погано,то можна швидше закінчити сеанс.
Відповідь: Солярій: користь чи шкода? воно то так. але я , наприклад, також боюсь, що мене там забудуть(тобто в горизонтальному солярії). а у вертикальному зовсім не страшно. щодо якихось кремів для засмаги, то я також цікавлюсь, але чомусь не можу знайти собі підходячого. можу порадити, які не варто купляти. :no: це від джонсонс і Дав. вони хоч і дешевші, але після нанесення не засмага виходить, а якісь нерівномірні плями. як у зебри
Відповідь: Солярій: користь чи шкода? В мене від Dove немає ніяких плям, дуже мені він подобається:confused:, шкіра після нього не тільки засмагла, а ще й шовковиста, дуже гладенька
Відповідь: Солярій: користь чи шкода? А в мене плями і від одного і від другого, хоча то напевно від всіх плями бувають... а як вам запах????:xaxa:
Відповідь: Солярій: користь чи шкода? Просто я його втираю, майже "на сухо", а запах такий собі, трохи мені зарізкий, чи то він мені вже спротивився:ninja:
Відповідь: Солярій: користь чи шкода? дівчатка, а може хтось порадити ще якісь креми для засмаги, бо ті таки мені не підходять.. п.с. а запах мені також не дуже подобається.
Солярій: де, за скільки, догляд за шкірою до і після На форумі вже існує тема Солярій: користь чи шкода, та все ж хочу обговорити з Вами дане питання у трішки іншому руслі. Перед сезоном грайливих спідничок хочеться, аби шкіра набула приємного чоколядового відтінку і не показувала, що її власниця всю зиму пробула в півалі:xaxa: Оскільки я ще ні разу не відвідувала солярій, мене цікавлять наступні моменти: - наявність косметичних кабінетів в районі Петрушевича, Ваші враження від їх відвідин; - ціни в тому ж таки районі та загалом по Львову; - якому типу солярію Ви надаєте перевагу і чому; - якими засобами по догляду за тілом користуєтесь до і після відвідин; - які продукти, напої вживаєте до і після відвідин.
Відповідь: Солярій: де, за скільки, догляд за шкірою до і після Поради з власного досвіду: 1.Перед солярієм бажано скористатися скрабом.Тоді засмага "ляже рівно".А після,то вже не можна скрабу,хіба який легкий гель. 2.Кажуть якшо пити моркв"яний сік,то шкіра буде мати жовтий відтінок.Але якшо зловживати,то получиться ефек жовтухи (то така хвороба). 3.В солярії шкіра пересихає,то обов"язково потрібно користуватися різними кремами і лосьонами для тіла. 4.Необхідно уникати саун,басейнів. Гарячу вану краще замінити душем. Також слід відмовитися від косметичних засобів з екстрактами лимону, огірка(вони мають відбілюючий ефект). 5.Перебуваючи в солярії слід користуватися спеціарьною крсметикою для захисту шкіри та губ. Але часто підсовують звичайні лосьони((( Мені більше подобаються горизонтальні солярії.Але крім солярію я ше користуюся автозасмагою( зараз Давом).Тоді відтінок получається насиченішим. ПАМ"ЯТАЙТЕ,ПРО МІРУ.БО СЬОГОДНІ В ВАС ЧУДОВА ЗАСМАГА,А ЧЕРЕЗ КІЛЬКА РОКІВ СТАРА ШКІРА.ЯКУ Й РІЗНІ ДОРОГІ ПРОЦЕДУРИ МОЖУТЬ НЕ СПАСТИ.
Я дуже не признаю солярії після цього як спалила собі шкіру на колінах заживало аж 2 роки.А в моєї знайомої пішла після солярія пігментація дуже сильна по всьому тілу. Я тепер боюсь солярій. Але на морі хотілось би хорошу засмагу, але я її не отримую допоможіть будь-ласка. Зоряночка як правильно засмагати на морі. Допоможіть мені я літом хочу їхати на море і повернутись з темною засмагою. БУДЬЛАСОЧКА ПОМОЖІТЬ. Я дуже не признаю солярії після цього як спалила собі шкіру на колінах заживало аж 2 роки.А в моєї знайомої пішла після солярія пігментація дуже сильна по всьому тілу. Я тепер боюсь солярій. Але на морі хотілось би хорошу засмагу, але я її не отримую допоможіть будь-ласка.
Відповідь: Солярій. Підкажіть, може хтось знає. Де зараз нові солярії появилися, бо по старих пройшлася, то кажуть що нові лампи поставили, але коли питаю накладну на них, кажуть що нема. Сказали, що таким способом можна перевірити чи дійсно лампи нові стоять.
Відповідь: Солярій. Помітно що прийшла весна. Була минолого тижня в перукарні, то там так всі в солярій бігають, немов навіжені. Мальчики причом також :xaxa:
Відповідь: Солярій. Я цієї весни пішла вперше. Була в Дельфіні. дуже сподобалось, там вони від"єднались від тої перукарні, і дуже файні умови. Сам солярій потужний, не такий як всюди, вага є, дуже приємна дівчинка-адміністратор. А ще зараз там акція здається до кінця місяця - по 2.00 грн.:y::y::y:
Відповідь: Солярій. а чи в курсі ви що ні один лікар не схвалює солярій,знаєте які вони щкідливі для здоровя?я також ходила в солярій а взнавши скільки шкоди він приносить вирішила краще бути без засмаги і здоровою.якщо конче треба завжди можна скористатися кремом для засмаги.особисто я купляю DOVE.спробуйте походити декілька місяців,в кращому випадку знайдете мастопатію,(в залежності від слабкого місця організму)!!!!ЗАДУМАЙТЕСЬ ЧИ ВАМ ЦЕ ПОТРІБНО???!!!
Відповідь: Солярій. ДІВЧАТА треба вміти користуватися кремами,почитайте,обовязково перед кремом користуйтеся скрабом,ще краще після ванни,ефект СУПЕР.