Солярій

Discussion in 'Чарівне люстерко' started by yulichka, Jan 29, 2008.

1. Rona

Rona Мама-йожик

Відповідь: Солярій

я не питала, але була в Ріо в неділю - за 7 хв. трішечки підрум"янилась навіть... такщо лампи недавно міняли
    подобається мені там солярій, особливо те, що працює цілодобово

2. Smaylik

Smaylik Member

а де і яку косметику для солярію ви купуєте? Напевно краще все ж креми із бронзаторами, правда? Напевно все ж із понеділка їздитиму на солярій в Ріо, а заодно може ще й на медовий масаж туди піду

3. olerusya

olerusya sweet candy ;)

минулої весни після кількох сеансів навіть натяку не було про засмагу, потім пішла в інший - відразу був ефект, тому того року навіть туди не потикалась... хоча насправді можливо зараз кращі лампи. а 4 роки тому перед весіллям я в Ріо так файно засмагла за 2 тижні, що студенти думали я з Єгиптів повернулась:connie_pull-pigtail(в нас якраз канікули були), до слова, шкіра в мене білюща, на сонці я спочатку червонію, тоді трохи темнію.

4. Rona

Rona Мама-йожик

чесно? вивчивши тему - не бачу сенсу купувати спец.креми... від надлишку УФ вони не захищають зовсім, мастити на себе бронзат, який ще може піти плямами - не маю бажання... а зволожуючі елементи, якими так гордяться ці спец. засоби є не тільки в них
    тому я використовую звичайну дитячу олійку, правда німецьку

5. Smaylik

Smaylik Member

та я от вчора також сиділа і читала відгуки про спеціальну косметику, доречі, вона не є дешева. В інет магазинах дешевшого крему від 120 грн не знайшла і то звичайний. Бронзати, виявляється, дійсно зайві, якщо й брати, то можна звичайний для солярію. І ще рекомендують хіба брати спеціальний крем для солярію на ноги, бо вони найповільніше загорають.
    Хороші є відгуки про львівський салон Bronze.

6. Smaylik

Smaylik Member

була сьогодні у солярій в Ріо на Сихові, то задоволена, результат на обличчі, ,руках, спині, животі видно гарно, ноги слабенько поки що...купувала у них спец. засоби для обличчя і ніг. У четвер була в солярії у Формулі краси на Левицького, то зовсім не задоволена, лампи слабенькі...ручок в самому солярії нема, трохи незручно. Для ніг читала, що краще чередувати горизонтальний і вертикальний солярій. Тепер питання,де є хороший горизонтальний солярій в р-ні Сихова або центру?

7. Rona

Rona Мама-йожик

в "Метаморфозі" є горизонтальний (то вул.Театральна, по дорозі з Добробуту на вернісаж), була там лише у вертикальному раз - не сподобалось, для нього немає окремої кімнати, дискомфортно, ну і лампи такі собі

8. marite

marite New Member

А хто ходив в Дельфін Калісто загаряти?

9. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Завжди туди ходжу. Але в горизонтальний. То лампи непогані. Цього року була лише раз.
    Але ціна в них ростуть постійно.
    Минулого року була ціна 4,5.
    Я була приблизно місяць тому, то хвилина була 5,5.
    Коліжанка на днях ходила, то вже хвилина 6 грн.

10. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

минулого ркоу ходила спочатку в Бронз на Коперніка, щось нічорта мені то не давало, а раз прийшла то закриті без попередження були. то я плюнула і поїхала в метаморфозу. за той самий час що в Бронзі провела то в Метаморфозі кращий ефект дало.

11. kukusya

kukusya Well-Known Member

Ходила минулого року в Ріо,досить доре гріють лампи.А цього разу було ближче сходити в салон Елітіс на Санта - Барбарі.Солярій там вертикальний,правда ручки також нема,але за 5 хв добре підрумянилась.

12. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

Я ходжу! В них є три солярії, минулого тижня поміняли лампи.

13. Простоя

Простоя New Member

Хочу почати ходити у солярій, бо цього літа трапилась халепа - сильно згоріла під час веломандрівки і зараз маю "красивий" загар велосипедиста. Спробувала один раз сходити в Ріо, мені там цілком сподобалось, лампи класні, навіть з першого разу загар трішки-трішки виправився, але ходити треба ще багато, бо на плечах таки катастрофічна різниця загорілого/незагорілого. Проте виникла проблемка - десь на третій хвилині в мене виникло страшне серцебиття, думала що навіть до кінця не достою там... потім ще десь пів години від того відходила, тобто було якесь легке неприємне відчуття в грудях. Це нормальна реакція? Ще в когось так бувало? Бо щось тепер просто не знаю чи мені можна ходити в солярій...

14. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Потребую поради, хочу піти в солярій. Що для того треба? Крем якийсь треба мати зі собою? І скільки хвилин для початку? Я така досить біла.

15. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

ШКрем потрібно.
    Є спеціальна серія для соляріїв, варто купляти на місці за рекомендацією спеціаліста, підбирати по типу шкіри, і можна навіть коригувати тон майбутньої засмаги тими кремами.
    Звичайні креми для/від загару не використовуйте, бо можете собі проблеми наробити.
    +потрібно накладки на соски (як правильно звуться не пам'ятаю) коштують вони копійки, виглядають як наклейки з фольги :)
    Час Вам виставить консультант, але якщо у Вас "світлий тип", то на початок , думаю, більше 4 хв.не ватро брати, а далі збільшується в залежності якого загару хочете досягти і як переноситься.
    Краще бути у вертикальному солярії, більш рівномірна засмага буде, бо у лежачому можна певні місця "залежати" і "еХфект" вже не той ;):)

Last edited: May 14, 2013
  16. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Починати треба з 2-3!! 4хв то хіба що для смуглої дівчини! ще треба слідкувати за шкірою - в мене вилізла алергія на солярій. Засмагала плямками маленькими. З природньої засмагою таких проблем немає. Ну і якщо є підозрілі родимки - ніззя.

17. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Я перед весіллям вирішила походити теж в солярій, то в мене якась реакція у вигляді прищів зявилась, і стан шкіри загалом не дуже став, а от від природньої засмаги все завжди чудово (напевно спектри випромінювання солярію дуже відрізняються від сонячного). Та й про шкоду тих солярії вже весь цивілізований світ знає (на сонці теж не варто смажитись, а солярій то ще гірше).

18. Яруська

Яруська Well-Known Member

Це щось типу приступу паніки. Саме тому не ходжу в горизонтальний солярій, бо після одних відвідин думала, що клигну, а у вертикальному все-одно неспокійно і двері не закриваю до кінця. А ідеально, щоб хтось збоку сидів)))) Якась видно клаустрофобія мінімальна.

19. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Вже давно "збилась" з тих соляріїв (старію))). Шкода мені свого здоров"я та й життя. Я й так красуня))). Краще вже якось природнім чином. Ось зараз чоловік на балконі лапає промінчики раннього сонечка. Ну і я пішла))).

20. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Перепрошую, мала на увазі те саме, пропустила "не", виправилась

На рахунок шкоди солярію зрозуміло, але це теж все індивідуально, і залежить для чого то робите і чи з розумом до того підійти.