Собаки: ваше ставлення до їх присутності на дитячому майданчику і не тільки

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Adriasia, 9 Серпень 2011.

?

Я

1. власник собаки і повністю дотримуюся правил вигулу собак

15,1%
  2. власник собаки і вигулюю як хочу і де хочу

2,0%
  3. не маю собаки, але мені чужі не заважають навіть на дитячому майданчику

2,4%
  4. не маю собаки, але не проти чужих собак, якщо їх господарі дотримуються правил вигулу

80,0%
  5. кицька в мене, а собакам - собачу смерть!

0,5%
  1. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Відповідь: Собаки: ваше ставлення до їх присутності на дитячому майданчику і не тільк

Значить ви молодець.

Минулого року мене з візком ,,попросили,, з магазиу одягу, бо це не дитячий магазин(((

2. arushka

arushka завжди досягаю мети

Відповідь: Собаки: ваше ставлення до їх присутності на дитячому майданчику і не тільк

3. Bree van deKamp

4. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Читаю в кармі, що я в своєму дописі не вказала, що форумлянка вибачилася.

Для мене слова сказані підвищеним тоном : " Зійдемося на тому, що я неправа, вам так буде добре ? " не є вибаченням.
    Вибачення містить фразу " Перепрошую, я більше не гулятиму в парку з собакою без повідка " Вибачення включає в себе вирішення проблеми, а не порожні слова. Також зауваження, що я не читаю дописів про прибирання за собаками в парку цією форумлянкою для мене взагалі абсурдне :girl_crazy:. Я бачила Вас на прогулянці з двома собаками без повідків і без кулька і лопатки. Прохання не робити дискусію з мого допису дівчата, але направду "дістало " Тому я дуже сподіваюся, що наступного разу зустріну цю форумлянку в парку, але собаки будуть на повідку + буде гарна нагода познайомити своїх діток з вашими песиками. Дякую

5. enigma

enigma Well-Known Member

Я сказала дослівно: Вибачте! Ви сказали: Прошу на наступний раз бути з повідком. Я сказала ок і кивнула. Стосовно повідка я погоджуюсь - погодилась у парку, а також написала і у кармі і в ПП. Чи мало, пані?

Я сказала, що якщо Ви почитаєте мої дописи, то питань не виникне щодо прибирання. Якщо. Абсурдно, погоджуюсь.

Я збираю в поліетиленову одноразову рукавичку і викидаю у найближчий смітник, а всі мої знайомі у простий поліетиленовий кульочок. Чи так не підходить Вам?

Субєктивність і своя правда - наше всьо, так? :girl_cool:

Буде. Але наверху парку в задній частині, де завжди гуляємо, спущу. Приходьте, вашим дітям сподобається спілкування із моїм собакою ;)

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

я також не люблю, коли господарі не пильнують своїх собак і дозволяють бігати їм у парках без повідків, але щодо лопатки, то питання-а нащо лопатка?? Пес то не кіт, він свої каки не закопує в пісок. Для того аби все зібрати достатньо звичайного кульочка, який легко поміщається в сумці, кишені і так далі..

7. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Ще один допис я додала не особисто для Вас , а щоб інші власники собак розуміли, що вибачення включає в себе вирішення проблеми, бо тоді це просто "порожні " слова. Буде приємно познайомитися з Вами ще раз і поспілкуватися з вашими улюбленцями :girl_in_love:

---------- Додано в 18:39 ---------- Попередній допис був написаний в 18:37 ----------

про такий варіант я не подумала , бо собачі какулі особливо їхній запах в спеку і кількість на тротуарах і доріжках теж порядно "дістали "

8. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

що за дурні питання?! сказано вам:мусить бути лопатка і кульок, значить лопатка і кульок! :girl_crazy:
    добре, що за віничком не питають
    я так розумію, що інші варіанти, без лопатки, наприклад, і не розглядаються :girl_crazy:

9. Vittoriya

ну так, багато не збирають как, але ж чого мішати всіх в одну купу тільки через те, що господарі не махають перед собою кульком? В моєї сестри є пес і я часто з ним гуляла і завжди прибирала за ним і не уявляю, як то я ще мала би з якоюсь лопаткою ходити? Та й не бачила в Польщі жодного разу такого. А от недавно побачила як дівчинка, побачивши , що її песик збирається в позу какання, підбігла до нього і підставила кульочок , щоби прямо туди всьо падало :D , розсмішило.

10. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

я далека від собак і котів, а тим більше від особливостей прибирання за ними, але виникло питання: кульочок який має бути?

11. Vittoriya

я не знаю як для великих собак, але для маленьких звичайний маленький прозорий кульочок. Повірте, все легко збирається однією рукою.

12. Made in USSR

гг))та я розумію, що не мішок ВОSS))
    а ніхто не задумувався про період розпаду просто купки і купки в целофані? Чи то неважно?

13. Vittoriya

та то ви вже про глобальні речі говорите. то що робити? Лишати каки-не варіант, в папір збирати? Ну я собі то не дуже уявляю, хоча можна звичайно, якщо швидко викинути в смітник. Але чи зроблені всі умови у нас в парках, аби то можна було зробити? В Польщі є спеціальні смітники для собак, в нас щось таке є?

14. Bree van deKamp

Коли в нас була собака, то вона какі-пісі робила в глухому куті прибудинкової тереторії. Якщо діло було зимою в мороз, тато то все снігом прикопував(там ніхто ніколи не ходив, тому вступити в беку було нереально), а з настанням відлиги брав лопату і закопував все в землю. Трава там була дууууже густа літом)))

15. Made in USSR

та глобальні, бо потім нашим дітям на цій планеті жити...
    купки не буде максимум через 5 днів (то якщо на асфальті, без дощу і прибиральників), а пакет років 20 пролежить... от чесно, я вибираю менше зло.

Я цю тему часто перечитую, але не дуже пишу, бо пса не маю і не фанат, а конфліктів не мала з тваринами і їхніми господарями. Я розумію. у нас в місті нема нормальних умов для вигулу тварин. Господарі шукають різні способи і пристосування, не завжди вони є правильні, але завжди є "але".
    Знаєте, мене просто вганяють в ступор претензії що хтось спускає пса в лісі чи на якомусь пустирі. А найбільше возмущаються ті, хто знають що там гуляють собаки без повідків, але все одно йдуть туди... Чого питається? Та як я знаю що за 81 школою на стадіоні вигулюють псів вечорами і тусується всякий зброд, то я туди не йду. Нехай то не затверджена законом територія для вигулу, нехай там таке не мало б відбуватись, але нащо свідомо наражати себе і свою дитину на небезпеку. Мені здається, що для людей є більше місць "вигулу", аніж для собак.

---------- Додано в 19:15 ---------- Попередній допис був написаний в 19:13 ----------

16. oksumoron

oksumoron Active Member

Бачила тепер продають такі маленькі пластикові коробочки, у формі кістки для собаки, в яких вже і є маленькі кульочки для прибирання за собакою! Лопаток не бачила, та і сумнівна їхня гігієнічність після прибирання, потім треба кульок і для лопатки!

17. Siania

Siania Love Life

18. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

19. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

20. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Хіба що десь закупити собі паперових або за кордоном спеціальних пакетів:) В нас я не бачила...