Собаки: ваше ставлення до їх присутності на дитячому майданчику і не тільки

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Adriasia, 9 Серпень 2011.

?

Я

1. власник собаки і повністю дотримуюся правил вигулу собак

15,1%
  2. власник собаки і вигулюю як хочу і де хочу

2,0%
  3. не маю собаки, але мені чужі не заважають навіть на дитячому майданчику

2,4%
  4. не маю собаки, але не проти чужих собак, якщо їх господарі дотримуються правил вигулу

80,0%
  5. кицька в мене, а собакам - собачу смерть!

0,5%
  1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відповідь: Відпочинок біля води у Львові

2. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Я з дитинства навчена відпочивати всією сім"єю, лишати собаку вдома в чудовий погодній день-то дуже жорстоко.
    І мене зовсім не "смущає" купання в одній водоймі чи то із своїми, чи то із чужими собаками. То, як на мене, найменша біда наших озер, в яких квакають жаби, повзають п"явки, на дні кар"єрів розкладаються трупи і ше невідомо шо...Озеро-не басейн, стерильність води в ньому дуже сумнівна і без собак. В дні невідпочивального сезону життєдіяльністю озер Львівщини активно займаються всякі свійські і дикі тварини, не думю, що їх охороняють цілий рік.
    А пісяння-то просто смішно. Хтось серйозно вірить, що львівські рагулі, діти і просто "львів"яни" не пісяють в озера?Людина за один раз попісяє значно більше, ніж середньостатистична собака.

3. inka

inka і.Неrb-то до мене)

Найкраще поэднюються в одній водоймі і на одному березі) .

[/COLOR]
    А людей смущає.... А яке задоволення, як пес вибігає з води і витрушується на тебе),або плаває голва- до голови з моєю дитиною!.
    Коли ми ходили в ботанічний сад, то бачила пару унікумів з собаками, була дуже здивована (бо песики справляли там свої потреби) Не могла зрозуміти чим думають господарі- тепер розумюі.
    ПС- я власниця не маленького песика, дуже його люблю- пускаю на свій диван, балую! Але це мої вподобання, а не інших людей. І нема чого псів пхати на озера та дитячі майданчики, на массові заходи. Це повага до оточуючих.

4. Orman

Orman Модератор-бомба

а дітки не пісяють. І шо характерно не какають. Деякі мами, так і кажуть - іди попісяй у водичку. Сама чула

*не воджу свою собаку до людських водойм, він би не пісяв на пісочок, але хто мені повірить.*

5. inka

inka і.Неrb-то до мене)

певно це все ж логічно, я свою також не воджу, дивно мені як починають політуку вести, що це нормально. Як нормально пси і діти в одній воді, то нехай буде нормально, спати на одному килимку та їсти з одної миски)

6. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

ще про ванну писали, що пса з дитиною разом не миють
    але у ванні ніхто дитину не купає і разом з чужими мужиками :)
    які часом брудніші, ніж домашні песики
    колись на Дніпрі спостерігала, як митися люди приходили: зайшов в воду по коліна, шампунь кря-кря і вперед

а! і в Шацьку між іншим теж :girl_haha:

а ви впевнені, що перед тим там коник не попісяв? :)

Останнє редагування: 10 Липень 2014
  7. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

8. Siania

Siania Love Life

Здайте місце)))
    І це було дозволено?

9. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Задорожнє, Світязь. Навіть ті ж Винники. Хоча при вході на Винниківське озеро висить таблиця, що з собаками заборонено.

10. enigma

enigma Well-Known Member

Ну я так розумію, що на Задорожньому чи на Ясницькому кар'єрі то не заборониш, бо то не є офіційно-визначені місця для купання людей. То так, дикі озера, тому там кожна людина несе відповідальність за своє перебування і тваринам там фізично не можна заборонити купатися. Але кількість людей там - просто жах, і ще брудно і все таке. Я там сама надто не люблю бувати.

11. enigma

enigma Well-Known Member

До речі тут була з двома собаками - нормально поплавали, але власне полежати там не хочеться аж ніяк, серед тих куп сміття . Та і побоююсь я того карєру, чесно кажучи.

12. Siania

Siania Love Life

Та бо надоїло оте відношення. Тут нормально спитали де відпочити з собакою. І одразу пішло обурення - явно не там де діти і т. д. Таке враження що собакам можна знаходитись в радіусі 5 км від дітей)))))
    Я розумію що діти і собаки то є різні речі, але не треба аж так перегинати палку.

13. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

ну я хоч не дитина, але з собаками теж не хочу купатися...

14. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

з собакою відпочивати біля води можна, але точно не там де люди одне на одному товчуться, шумлять і теде. Я сама такого не люблю, а собаці в такому місці ще стресовіше буде, не кажу вже про всі інші нюанси. Є Янівські озера в Івано-Франково, якщо йти на них зі сторони сільських хат - там якраз два великих озера поруч, є невеличкий пляж, але і є достатньо окремих заходів далеко одне від одного - якраз можна спокійно відпочити подалі від людей з дітьми.

15. inka

inka і.Неrb-то до мене)

я здам) внизу паруку Знесіння є велие озеро не для купання, але мій песик там плаває з задоволенням, поряд пляжик- лавочки- ліс)

16. Siania

Siania Love Life

Ну я теж не хочу нікому заважати, тому питаюсь де можна плавати собакам :)
    Сама не зрозуміла до чого тут одразу розмови про дітей завели))

17. enigma

enigma Well-Known Member

Відповідь: Собаки: ваше ставлення до їх присутності на дитячому майданчику і не тільк

Я б там особисто не купалась. Тобто в результаті купаємося або я, або пес :)

18. Demetra

Demetra Well-Known Member

А я не пускаю свого песика купатися в озерах, де заборонено купатися. Це небезпечно. Може ще якусь заразу підхопити.

19. napoleona

napoleona Well-Known Member

Відповідь: Собаки: ваше ставлення до їх присутності на дитячому майданчику і не тільк

про "ПЕСИКІВ" і не водойми
    сьогодні залізли в г*вно біля пісочниці,тобто майже в ній, от реально повезло тому собаководу, бо я би розмастила йому те по морді чесслово. Люди майте вже совість, щоб ваші тварини не ср*ли там де діти, бо таки хтось вам віддячить тим добром!!

20. zetta

zetta Well-Known Member

Оль, та то міг бути і бродячий пес .