Собаки: ваше ставлення до їх присутності на дитячому майданчику і не тільки

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Adriasia, 9 Серпень 2011.

?

Я

1. власник собаки і повністю дотримуюся правил вигулу собак

15,1%
  2. власник собаки і вигулюю як хочу і де хочу

2,0%
  3. не маю собаки, але мені чужі не заважають навіть на дитячому майданчику

2,4%
  4. не маю собаки, але не проти чужих собак, якщо їх господарі дотримуються правил вигулу

80,0%
  5. кицька в мене, а собакам - собачу смерть!

0,5%
  1. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Відповідь: Собаки: ваше ставлення до їх присутності на дитячому майданчику і не тільк

2. Balu

Balu Member

Відповідь: Собаки: ваше ставлення до їх присутності на дитячому майданчику і не тільк

Так-так :girl_curtsey: Власники автомобілів будуть обгороджувати стоянки, мамочки - дитячі майданчики, собачники - територію для своїх улюбленців... Всі будемо жити за огорожею :girl_impossible:

3. Siania

Siania Love Life

Ага, ті хто любить собак - автоматом мають клеймо "монстр який ненавидить дітей". Хоча, все якраз навпаки, хто любить тварин - любить природу, і все що нею створено. Діти чудові, такі безпосередні і щирі, навідміну від деяких дорослих, невдоволених життям.
    Про гладити слобаку - я не проти, але хоча б з етичної точки зору треба питатись дозволу :)

4. Masja

Masja Well-Known Member

Це все зрозуміло. Всі в курсі)))
    Питання в іншому: чому ви всіх собачників рівняєте до тих, які траплялись саме вам?
    І ще:
    Але чомусь до собачих какашок ненависть у вас особливо виражена, а про мам, які плюють сємки на площадці від вас перший раз допис читаю))))

5. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

6. Bree van deKamp

Давайте створимо тему ,,недолугі матусі,, і я буду писпти туди про те, як мами роблять ,,сонечка,, на качельках, про фаст-фуд, яким вони годують дітей, то те, як смітять на майданчиках і просто на вулиці... вважаю таку поведінку поганою і роблю таким людям зауваження.

7. Siania

Siania Love Life

Стільки тексту стерла випадково((( сорі, з тел не можу офтоп зробити

8. нталька

нталька Well-Known Member

9. Bree van deKamp

10. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Дійсно, бо тема про собак перейшла у тему про те хто "більша рагуліха з свою собакою"??))):biggrin::biggrin:
    Тут задавалось питання кілька разів , про те чи ми ("собачатники") щось робим/прибираємо за собаками. Наприклад я відповіла, і відповіла що роблю для того щоб чимось покращити ситуацію з місцями вигулу.
    АЛЕ чому не повідписувались, ті хто задавав питання ?? Були якісь конкретні діїї з Вашої сторони? Більше конкретики.
    Бо ж тільки разом можна якось повпливати на стан отих усіх майданчиків і газонів
    та ладно, усьо так і буде, просто над тим треба "трохи" попрацювати :girl_in_dreams::girl_wink:

11. H2O

H2O New Member

Я люблю собак. Навіть дуже. Але вважаю, що всі повинні поводитися виховано: людям - людське, собакам - собаче. Вони в жодному випадку не повинні знаходитися на дитмайданчиках.
    Особливо бісить, коли на озері купають собак (у дитячій зоні!!!!), і ще й ті власники відгризаються: "А шо? Він же чистий і здоровий!!! І не кусає...!"

12. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Я теж проти купання собак в озері, яке призначене для плавання людей.
    Але скажіть, на якому озері біля Львова дозволено купання? І, що основне, є дитяча зона?

13. jassystay

jassystay Well-Known Sceptic :p

14. Siania

Siania Love Life

Мурашки по тілу...
    В нас на Сихові один чоловік має ротвейлера, дуже агресивного, який ричить навіть на домашніх (я вже мовчу про чужих). Вони його тлумлять, і задоволені що він злий. А мені лячно їх бачити, навіть дуже далеко. Неконтрольований бійцівський пес це страшно. Взагалі ці собаки - холодна зброя, і так само потрібен дозвіл на утримання, не розумію скільки ще людей мають загризти щоб хтось зашевелився?!

15. Telepuzichka

Telepuzichka New Member

DEMETRA будьте ласкаві і скажіть де Ви вигулюєте свого маленького миленького песика , якщо Вам територія яка призначена для вигулу не підходить? Я думаю що вона вам не підходить тим що трава там не покошена, гуляють там і дворові песики і дуже часто можна стати в каки. А от дітей там точно немає і це ідеальне місце для собак. Ну але Вам зручніше на стадіоні біля школи де реально гуляють діти ну але вам приємніще там ходити там каки видно можна оминути ( а чужі діти хай мастяться , а нащо бігають:))) З Ваших дописів саме це і випливає,

16. H2O

H2O New Member

Була кілька років тому на Винниківському озері. На той час там була дитяча зона, на фото зправа:

17. Siania

Siania Love Life

Там заборонено собакам купатись. Важко повірити що там спокійно купався пес. Знаю з власного досвіду, була там з собакою. Прогулятись дозволили, купатись категорично ні (хоча наміру і не було).
    Але я б там не купалась, і вам з дітками не рекомендую, дуже брудно.

18. H2O

H2O New Member

Мені також було важко повірити побаченому, але факт.
    Згідна. Не ходжу туди купатися вже давно.

19. PinKey

PinKey New Member

Тут вес залежить від того, що вважати дитячим майданчиком. Якщо огороджену територію, відведену під це діло ( як в парку Костюшко, наприклад), то, звичайно, я туди ніколи не піду с собаками. Ну а що мені там з ними робити? Якщо ж під дитячим майданчиком розуміти дві напівживі гойдалки і розбомблену карусель в кожному дворі - то тут вже пардон, від них рядовому собачнику ніде дітись, бо вони повсюди. І якщо не вигулюватись там, то пройти повз під час моціону всерівно доведеться.
    Повірте, до мамусь з діточками в собачників претензій такий же вагон, як і в мамусь до собачників. Штука тут в тому, щоб пам"ятати, що живеш таки в соціумі і, напевне, не варто заради власного комфорту створювати дискомфорт всім оточуючим. Якби існували чітко регламентовані правила утримання і вигулу тварин, можна було б хоч від чогось відштовхуватись. А поки доводиться просто розраховувати на здоровий глузд:)

20. PtasaOla

PtasaOla New Member

Привіт болюча тема, оскільки на власні очі бачила як господар бійцівської собаки хвалив її за те що вона напала на дворнягу і то близько біля дит майдаончика, дівчатка тре з тим щось робити, терміново!!!!!!!!!!!

---------- Додано в 11:54 ---------- Попередній допис був написаний в 11:46 ----------

моя пропозиція:
    1. тел. 1580- зареєструвати кожній звернення на гарячу лінію міста про невиконання вл собак правил вигулу, щоб провели по майданчиках з природоохоронними організаціями виховно- штрафувально - показову роботу, щоб вони знали що за недотримання -ПОКАРАННЯ, а то тіки мами страшать- не діє.
    2. давайте створимо брошуру- правила-відовідальність і наслідки і вивішаємо а кожному дереві!!! як ви на то?