Мені снилося що ми з чоловіком отримали в спадок 3 квартири і ще й "хату на колесах", такий типу автобус.. До чого б це?
Знайшла в соннику: Якщо в сновидінні ви отримали спадок, це говорить про те, що свої бажання ви зумієте успішно втілити в життя без особливих проблем. Скоро ви переживете глибоке задоволення від якісно зробленої роботи. Я собі думаю, що то до поповнення у Вашій сім"ї!
Короче, мені вже не весело.... Вже тричі за вагітність сниться мені, що я народжую в машині, і то так все швидко, що я навіть того моменту не контролюю. От сьогодні знову снилося, що я народила доцю, таку світленьку, таку пухкеньку. У сні ми кудись їхали, та ще й на кумовій машині але чоловік за рулем, і тут я відчуваю такий дивний поштовх у поясниці і бац вже доня на руках, вона так тріслась від холоду, ми її з чоловіком пригортали і зігрівали. Але я дуже переживала, що повимазувала чужу машину. все думала, як ж вони той салон відчистять
мені наснилось, що я народжую, приїхала в пологовий, а мій лікар виходить з пологового з вудками))). каже, що його зміна скінчилась і він їде на рибалку))) потім, уві сні, я прокидаюсь і бачу, що мене прокесарили, шукаю лікаря - кажуть, що вже поїхав. тоді я поїхала шукати за ним і знайшла на якомусь озері. полізла в те озеро і між жабами закатала скандал))) санта барбара відпочиває)))
Ви мене розсмішили)))А мені крім еротики ще й жахи снились часто.А от два дні тому , що я народила коалу) і кличу чоловіка а він каже :та почекай, а я кричу ще голосніше і тримаю її на руках і незнаю що робити))
А мені вчора снилося, що я свою дитинку грудьми годую і так відчуваю, як виходить молочко Але дитинку чітко не бачила, якось так прикрита трошки була.
Ви хоч коалу, а я цієї ночі машинку-модельку металеву народила, дала старшому бавитись, а він її загубив, чоловік прийшовши з роботи питає, де ж наша машинка, а я в такому паралельному тоні, що, та Ернест бавився і десь загубив, і короче пів ночі я ту машинку шукала, знайшла біля батареї
Мені при першій В завжди снились дівчатка - народився хлопчик, а тепер снились хлопчики, і вже навіть після того як сказали, що точно дівчинка, все одно снились хлопчики ))))) Тільки під кінець почали снитись дівчатка, і то так не явно, я вже просто знала що чекаю доцю
сни з еротикою закінчилися)))))) сняться мені тепер роди і вже третій раз, що народжую саме дівчинку (чекаємо хлопця)..роди досить швидкі і легкі) і моя пухкенька, чорненька ляля..зранку перед сином незручно))))чекаю саме його, а та дівчинка з голови та зі снів не йде...сьогодні чітко приснилось, як пробка вийшла, а пару днів тому ,коли народила дівчинку, питаю у сні чоловіка, коли ж - то каже 8, думала, може 8 травня врожу, але поки ще не почалось)))) хтось вірить у такого типу віщі сни ,чи це все через постійні думки про події ,що мають відбутися??
Мені також часто сниться новонароджена дитинка, але так, що невідомо хто то. Я думаю, що то наша підсвідомість. Ми вдень про то думаємо, а вночі воно все нам приходить в снах. Еротичні сни також вже перестали снитися))))
В мене були і гарні сни і жахи. Раз приснилось що ми з чоловіком полетіли в космос і дивимся на нашу планету з висоти, а вона така красива, така вся різнокольорова і яскрава. Серед жахів сниться, що починаються місячні, і я прокидаюсь.
А в мене то дурня якась + інколи з еротичним змістом, то сни з якимись, підозрюю, підсвідомими страхами... Сьогодні останній сон такий неприємний був... То як перед весіллям мені весілля снилося і завжди щось не так на тому весіллі)))
Моя сусідка питала чи я бува не народила, бо їй снилося, що я народила)) Мені снилося, що годувала хлопчика і так слідкувала, щоб гарно взяв груди))) і бачила, що молоко було в ротику. Потім дитина вже говорити починає, я здивована, як так скоро))) Мамі моїй завжди дитинка сниться, гарненький хлопчик
Мамі моїй снилось одного разу ще тижнів 3-4 тому, що я народила своїх хлопчиків одного 2100, а іншого 1800 я так тоді тішилась з того сну а зараз вже надіюсь, що ці цифри ми переросли А мені з усіх снів про малят (а їх було багато, правда я майже ніколи не пам'ятаю снів) добре пам'ятаються солоденькі п'яточки моїх зайців і так вони мені засіли в голові, що я завжди їх уявляю обличчя не можу уявити, то я собі тішусь п'яточками