Сморід у місті

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Зорянівонька, 4 Вересень 2011.

1. Tropikanka

Tropikanka Active Member

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Сморід у місті

було-було, може просто не всюди і не так часто, але я коли жила на Окуневського(бічна 700-річчя), то в нас там часто смерділо і таким , як зараз і ще всяким різним від Світоча, Галки і т.д. І на Кривчицях давно такі смороди є.

---------- Додано в 11:17 ---------- Попередній допис був написаний в 11:15 ----------

цікаво, як то під контролем, якщо смердить невиносимо? З такими темпами скоро й до Брюхович дойде(ттт)

3. shoelover

shoelover New Member

Замальовочка на тему вонячки

4. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Вчора в нас зібралася невеличка родина на Марії. І виявляється, що не тільки в нас на Стрийській-Сахарова, а і на Любінській (живе свекруха) і на Сихові, район Санта-Барбари (братова) смерділо "какашками". Ми всі дружно забігали в туалети і перевіряли :D. Ну що могло так штиняти?

5. shoelover

shoelover New Member

думаю, то правда, але не зовсім. Міській владі простіше всього звалити провину на підприємства, особливо Ензим, з якими вони не дружать, а самим бути святими та божими. А ніхто не вникав у те, що абсолютна більшість каналізаційних стоків в центрі міста облаштовані за часів Австрії і що вони так і функціонують, відколи їх Франц-Йосиф лишив???

6. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

А я думала що то тільки в нас на Галицькому перехресті - автостанції - Грінченка так смердить нестерпно, ми тут живем 4 роки, смерділо завжди, тільки значно рідше, коли змінювалась погода, а цього року можна здуріти, кожень день!!! голова розколюється вже 5 день підряд, скоро будем в противогазах гуляти :girl_devil:

7. Mаrsela

Mаrsela New Member

я от замислилась,а може цей сморід який ми вдихаємо і є збудником всіх тих хворіб що зараз є? а то куди не глянь всі кашляють :confused

8. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

в нас на Науковій вчора ТАК смерділо((( позакривала вікна і рятувалась аромалампою

9. dasha

dasha Well-Known Member

Я вчора також завела малого в садок, прийшла до хати і спершу подумала, що малий десь втіхаря накакуняв, бо смерділо так ніби навіть не напукали, а наклали добру купку посеред хати. Ледве там не задавилась. Може це агітація купляти Аірвікифрешматіки ?: :girl_crazy: (Що це я розматюкалась )

10. vernata

vernata New Member

І кишковими вірусами заражаються.

11. Mаrsela

Mаrsela New Member

Цілком згідна що і кишкові теж, адже цей сморід це не просто запах,а випарування чи результат розкладу всякої гидоти брррррррр:girl_feminist:

---------- Додано в 00:59 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:21 ----------

Цей сморід спричинили "Компанія Ензим" та Nestle вони всі відходи спустили в каналізаційні стіки,по львівських новинах сказали!

12. AilataN

AilataN жива

В центрі зараз не смердить. Вроді би. Може я принюхалась? До всього звикаєш.
    Ну, добре, що хоч винних знайшли. ;)

13. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

О, львівські новини то взірець об"єктивності та неупередженості:))
    А зрештою, поживемо-побачимо:)

14. Полуничка

Полуничка Well-Known Member

тільки що показали, що винуватці - жиркомбінат і світоч

15. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

хто його зна, я чула таку версію, що все це сталося внаслідок ремонту відстійних колекторів. В нас як завжди зробили все спрощено (ну для чого ж себе напрягати) от і наслідки. А оскільки таких при тиких прикладів у нас багато, ну допустимо, при кап ремонті австрійських будинкуів порушують водяні замки, і сухому колись підвалі постійно стоїть вода, і т.д.

---------- Додано в 06:53 ---------- Попередній допис був написаний в 06:49 ----------

то просто холодно стало. влікту за день все нагрівалося, а вночі то все "добро" парувало, зараз, напевно, температури не вистачає

16. Gossip

Gossip Member

ну хоч в 01:03 не смардить, а от в день ми на роботі просто дуріли :girl_crazy: від того смороду і це вже декілька днів підряд... Всі співробітники (живуть з різних районах Львова) кажуть, що це "свято прийшло і на їхні вулиці" :bad::bad::bad: чого грішити тільки на великі підприємства, чому про чарівні води Полтви ніхто не згадує :ireful1: ... а ну що нашим депутатам на людей зважати, які вдихають ті шкідливі випари :cowboy:? вони ж сідають в свої модні авта, вмикають кондюк і їдуть додому в заміські будинки :cowboy: ..... вони ж не гулють з колясками по "свіжому повітрі" :umbrage:

17. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

якась фігня повна. я двадцять п ять роікв прожила біля "Ензиму", коли там ще стояли старі очисні споруди. То тоді були запахи, але далеко не такі- а "дріжджеві", а не "сірководневі". Потім, коли "Ензим" зобов язали встановити нові фільтри, усі запахи пропали. Було у нас помешкання і біля "Світоча". Запахи колись теж періодично йшли,але теж далеко не такі. Схожі "запахи" багато років назад були від м ясокомбінату на Б.Хмельницького, коли там вичинку шкур починали. Але ж вони не функціонують багато років. А от ці неприємні запахи почали з являтися періодично кілька років назад, коли в нашому місті тільки почали проводити роботи по заміні колекторів і як завжди, мабуть, порушили правильну інженерну систему.

18. Dominika

Dominika Well-Known Member

Власне про це на минулому тижні казали в новинах по ТРК Люкс. Дійсно - запах через те, що ведуть роботи з трубопроводами. Наче б то ремонтуються труби, до яких не доходили руки і які є ще "за бабуні Австрії". А ще казали про якісь кліматичні особливості серпня, про якусь зворотну тягу. От...
    Я живу біля Шевченківського гаю, та ще й на першому поверсі, то часом здається, що я знаходжусь в епіцентрі "смердючки". а ще маю двох котів, то спершу вони у мене пару раз дістали по дупі, бо я думала, що то вони десь сюрпрайз підклали. Постраждали котюнчики мої ні за що, біднятка)))

Останнє редагування: 23 Вересень 2011
  19. Mаrsela

Mаrsela New Member

А може це невипадково цей сморід?може це зла задумка (певних кіл людей ) забрати у Львова Євро-2012 ?:ninja:

20. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

надто пізно, щоб забирати Євро-2012