Сморід у місті

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Зорянівонька, 4 Вересень 2011.

1. Leila

Leila Well-Known Member

Відповідь: Сморід у місті

Ой як мене сьогодні болить голова, невже то від того смороду на Левандівці. я вже кілька таблеток випила і нічого не допомагає.

2. levandivka

levandivka З яйцями...

А тут дивилися?

3. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

хм....мені щось сьогодні ніц не смердить)))[​IMG]
    чи це тіко на Левандівці така цяця?

4. levandivka

levandivka З яйцями...

Версія: вітер від вашого району дме...

5. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

На Топольній теж нема смороду. Зате пару днів тому вночі так смерділо, що я прокидалася і йшла дивитися чи то пес в коридорі не навалив часом.

6. Oriana

Oriana Well-Known Member

І нас теж немає смороду, але тижнів три назад таааакий був сморід , що я незнаю , як таке буває... :bad: Закриті вікна не допомагали.

7. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

мимо)може ще гуморнете?

8. Furore

Furore New Member

Ги... Це щоб туристи відчули запах справжнього середньовічного міста Лева. :girl_haha:

---------- Додано в 19:11 ---------- Попередній допис був написаний в 19:08 ----------

Особисто я не вірю в каналізаційні версії.
    Чомусь років 3 тому і раніше ніяких вонізмів не було і в помині. А зараз щоосені маємо характерний сморід, причому блукаючий від району до району, по всьому місті. Якщо б це була каналізація (причому за їх версією це тільки в старих р-нах), то смерділо би скрізь однаково, або навпаки тільки в старих р-нах.

9. Almariel

Almariel Well-Known Member

як зникне запах - свисніть, бо якраз хотіли по Львову прогулятися приїхати. було б весело, якби на сморід приїхали))

10. Furore

Furore New Member

Чомусь більше віриться у версію Садового про "підприємливих підприємців", але чому досі та кнопка не натиснута, а люди страждають - загадка...

11. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

мабуть, це ми вже просто звикли. Три години тому заїжджали в місто зі сторони Перехрестя- Топольної після кількаденної відсутності, то вже тут дуже гарно було відчутно, що "здрастуй, рідне місто".

12. levandivka

levandivka З яйцями...

Версія 2: принюхалися.

13. MoNa

MoNa New Member

Позавчора гуляли у Стрийському парку, смороду не відчували, ближче до години 20-21.00 - відчули.., але запашок був ближче до нижньої частини парку... наверху ще якось можна було дихати)). У ночі навідь у кімнаті цей "аромат" відчули, але слава Богу вже немає... Сподіваюсь, що я не звиклась із запахом))

14. Korona

Korona New Member

А на Пасічній ввечері не можливо гуляти з дітьми. Сморід такий........
    Це показує господарку м.Львова ї його господаря

15. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Мені цікаво, що так смерділо 2 дні тому в районі овочевої фабрики на Тракті Глинянському.. Було схоже на гнилу капусту. Я вже подумала, що "Провесінь" так утилізує "залишки продукції", і стало шкода місцевих мешканців.. А сьогодні добралася до інтернету, і вражена масштабами "ароматизації".
    На щастя, хоч у нашому районі поки все ОК. Після Тракту почуваюся, як на гірському курорті. Цікаво, чи надовго мені таке щастя..

Останнє редагування: 4 Вересень 2011
  16. Galysik

Galysik Well-Known Member

Ми рятуємось свічками. Тими, що горять :)
    Все-ж відкритий вогонь спалює органіку, то хоча-б у спальні можна спати.
    Ну і, атмосхвера романтікь :)

17. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я все-таки схиляюся до версії зі старою каналізацією. В центрі їй біля 100 років! І з кожним роком вона в гіршому стані. А ви собі уявіть, що таке поміняти всю міську каналізацію! - скільки треба грошей, ресурсів і часу. І що наша влада може зробити? Хіба писати до Києва, що як не допоможуть, то засмердимо ЄВРО 2012 :girl_haha:
    А чому чути не в центральних районах? Вітер.

18. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

А в нас сьогодні дихати не можливо- такий сморід :sad: .Дзвонила на "Гарячу лінію в ЛМР ".....Сказали-ситауція під контролем.....На моє запитання : "Під чиїм?" , "Які дії робляться?", сказали ,що мене вже погано чути і поклали слухавку.........

19. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

видно ви не перша телефонуєте з таким питанням...виробили тактику

20. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Зі слів мера, завтра, 6 вересня, на прес-конференції його заступник з питань містобудування та інфраструктури Володимир Шевчук повідомить рішення комісії, яка вивчала це питання: «Вона засідає досі, беруться аналізи… Це ж не є проблема лише сьогоднішнього дня, а кількох років. Маємо підозру на декілька підприємств, які зловживають своїм становищем. Фахівці дадуть чіткий висновок», - запевнив мер.

Нагадаємо, мер Львова Андрій Садовий відповідним розпорядження створив робочу групу, яка досліджуватиме питання неприємних запахів у місті. Згідно із розпорядженням, до 1 листопада 2011 року робоча група має підготувати висновки та пропозиції щодо вирішення питання неприємного запаху в місті.

31 серпня відбулось перше засідання робочої групи щодо встановлення причин виникнення неприємного запаху у Львові.

Як повідомили ZAXID.NET у Львівській міській раді, члени комісії встановили, що є декілька факторів, що спричиняють неприємний запах. Зокрема, це біовикиди одного з підприємств, які, потрапляючи на очисні каналізаційні споруди, спричиняють бродіння і, відповідно, неприємний запах, а також погана вентиляція головного колектора, відкриті і недобудовані каналізаційні колектори, низька потужність каналізаційних очисних споруд.