Відповідь: Смачніссімо! О, i я такий вмiю, а ще шоколадний торт без муки, така смакота (але термоядерний!!!)
Відповідь: Смачніссімо! Та наскільки я памітаю то воно робиться як суфле... так збиваються жовтки з цукром, тоді до них виливається розтоплений шоколад і підсипається какао. В кінці вимішується все з збитими білками. Он пропорції це інша справа. Це треба пошукати.
Відповідь: Смачніссімо! О, а я сьогодні спекла пляцок "Снікерс" Я так його люблю, наша кума завжди його пече, а в мене ніяк руки не доходять, але сьогодні таки спекла!!!! Получився великий - приїжайте в гості
Відповідь: Смачніссімо! "СНІКЕРС" Тісто: 3 яйця 1 ст цукру 150гр маргарини 3 ст л сметани 2-3 ч л какао 1 ч л амоняку 1,5 ч л порошку до печива 1,5 ст муки Збиваємо білки додаємо цукор і знов взбиваємо + жовтки + маргарина + сметана. (після кожного інгрідієнта трошки взбиваю) До муки додаємо какао, амоняк, порошок до печива і добре вимішуєм. Додаємо по 3 ложки муки до тіста і добре взбиваємо. Це заміс на 1 паляницю а нам треба дві, то ж ще раз так само! МАСА: 1 ст цукру + 1 ст молока нехай закипить, додаємо 3 ст л крохмалю(його розвести спочатку в 0,5 ст молока) і нехай закипить (треба постійно мішати бо воно пригоріти може, коли загусне тоді включати, воно прям на очах гусне) Коли осине додаємо 200 гр масла і взбиваємо. НАЧИНКА: 200гр масла збити з 1 банкою згущонки вареної + 400-500 грам арахісу жареного+ подрібленої пів пачки крекеру "вершкового" ( я даю 500 грам арахісу купую вже чищений і тільки піджарюрю) я ставлю десь на пів год в холодильник щоб трошки підмерзло бо потім не розлазиться коли кладу паляницю. ПЕРЕКЛАДАЄМО: паляниця маса начинка маса паляниця Ті палянички печуться в духовці з включеною конвекцією 20 хв при темп 175 С. я коли приготую масу змащую нею дві паляниці і даю трошки пропитатись а потім вже даю начинку. Зверху мажу топленим шоколадом з маслом і коньяком! Смачного!
Відповідь: Смачніссімо! А я вмію пекти сирник тіки з мукою. Я такий не дуже люблю (завжи сир вигризаю з нього). Поділіться, будь-ласка рецептом сирника без муки.
Відповідь: Смачніссімо! Дівчата, можливо хтось має рецепт торта " Наполеон ". Дуже вже хочеться спекти щось смачненьке...
Відповідь: Смачніссімо! "Наполеон" Для торта потрібно: Вода - 150 г сіль - 7 г маргарин або вершкове масло - 300 г мука - 300 р. Для заварного крема : вершкове масло - 100 г ванільний цукор - 1 пакет мука - 150 г яйця - 6 шт. цукор - 300 г молоко - 750 р. Спосіб приготування: У 150 г води всипати 300 г муки, сіль, перемішати, замісити тісто. З отриманого тістa розкотити пласт, змастити його маргарином або вершковим маслом. Скласти конвертом, помістити в холодильник і витримати там 10 хвилин. Потім знову розкотити, змастити маргарином, скласти, покласти в холодильник. І так повторити три рази, поки в тісто вбере 300г маргарину або масла. Після цього розкотити три тонкі коржі. Випекти їх в духовці при помірній температурі на протвені, змащеному вершковим маслом і посипаному мукою. Приготувати заварний крем. Для цього добре змішати молоко, цукор, яйця, муку, заздалегідь ретельно розведену в холодному молоці (2-3столові ложки). Отриману суміш варити на слабкому вогні, безперервно помішуючи, довести до кипіння. Зняти з вогню, додати ванільний цукор, а коли крем трохи остигне -100 г вершкового масла і ретельно збити. Холодним кремом змастити коржі, посипати зверху тертим шоколадом.
Відповідь: Смачніссімо! А горівка де? Я знаю що як ми колись робили то до пляцків завжди додавався келішок горівки абі кілька ложок спирту. Тама воно щось було важливе... якась реакція прафільна. Раджу робити цей торт заздалегідь. Маси давати багато аби гарно змякло. Але хто любить тверді коржі, то вистарчить аби воно добу постояло.
Відповідь: Смачніссімо! Марусю, знаєте шо? Ви коли-то писали, жи плєцок не хтів з братванки вилазєти і шо ви сокєру брали. Нинька у нас сталосі єнше. Плєцок сам вискочив з братванки.... йой... шо то було.... Я го потім не знав яков сторонов до писка класти... ая. А може то офтоп? а може туто тре було писати в гілку ЧУДО?
Відповідь: Смачніссімо! ЧУДО, настуяще! І ви стали навколішки і давай пляцок швидко поїдати А просто в вас бритванка певні конче модно-сучасна така шо її до рук ше не взєв а вона на половину зігнулась і плєцок виплюнула з себе. А в мене штарої закалки бритванка. Як сі приліпе - то як клей мамєнт.
Відповідь: Смачніссімо! Коли вдаряє грiм з ясного неба i свинi летять у вирiй i Я ПЕЧУ щось солодке... то я все печу на такому восковому паперi, тодi нiчого не липне. Хiба що як печу яблучнi та гарбузовi пляцки на день подяки, то печу просто в формi, а потiм з тої форми так i їмо, а форму потiм викидаємо. Вона люмiнiва, тонка, дешева А печенька чи пирiжки то все на паперi, торти, в тортiвницi, там ще нiчого не прилiпало.
Відповідь: Смачніссімо! Доречi, про день подяки - цього року я буду мать героїня, вперше буду робити день подяки в себе з усiма витiкаючими наслiдками - тобто, робити iндика сама, i все що до нього належить. Аби не зiпсувати, бо ж уся родинонька буде! Казала чоловiковi, давай шарпнемось на двiйну духовку, щоб менi було швидше все робити - НI! От тепер буду гарувати за тиждень до свята пекти випiкати все по черзi Додано через 1 хвилину Так акуратно треба з любов'ю не шарпати, а беееережно витягати з духовки i на дерев'яну дощечку Коли остигне - порiзати на меншi кавальчики i так витягати лопаточкою.
Відповідь: Смачніссімо! Та ми з любовю, а воно, як зварйоване літало по хаті, зак сі не розлетіло на мєлкі кавальчики....
Відповідь: Смачніссімо! Ти думаєш же я така глупа і паперу ні маю ані не пістилила? Пістилила я навіт два. Але власне в той день свині летіли у вирій і цукор зверху з казінаків поливсі під тісто і під папів.