Смачніссімо! :)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Фрезія, 23 Лютий 2007.

  1. Оля

    Оля Well-Known Member

    Відповідь: Смачніссімо! :)

    Cмачного, Миху! :)
    Робіть і їжте далі на здоров"я! :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Зорянівонька

    Зорянівонька Well-Known Member

    Відповідь: Смачніссімо! :)

    Маю консервовані вишні і хотіла би щось спекти з них. Може хтось поділиться рецептиком якогось пляцка, але простеньким. (І не булочки). Дякую:)
     
  3. Alias

    Alias Well-Known Member

    Відповідь: Смачніссімо! :)

    як на рахунок Монастирської їзби?не дуже складно, смачно .якщо треба-дам рецепта
     
  4. Zirnycja

    Zirnycja Well-Known Member

    Відповідь: Смачніссімо! :)

    Діліться! З радістю приймемо!...
    Привезли величезний ящик яблук, свіжими якось не йдуть, хотілось би, щоб не пропали....
     
  5. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: Смачніссімо! :)

    в наших краях то називають «Дрова під снігом» але то дуже зкомпліковане і довго бавитись

    Раджу спробувати ось таке чудо, називається
    Німецький Вишневий Пляцок з Штрусельом

    Штрусель - посипка

    125 грам масла
    125 грам цукру
    1 пач.ванільного цукру
    200 грам муки
    масло з цукром і ванільним цукром, потім додати муку

    Тісто

    200 грам сиру/творог
    6 стол.ложок молока
    1 яйце
    8 ст.ложок олії
    100гр. цукру,
    1 пач.ванільного цукру,
    дрібка солі
    400 гр.муки
    1пачку пекарского порошку (Backpulver)

    Замісити з вищеперерахованих продуктів тісто.

    Розкачати на розмір бритванки і покласти на лист викладений масляним папером (пекарським папером)

    З вишень злити воду і викласти на тісто

    Зверху посипати Штрусель.
    Випікати при 180 °C ,35-40хвилин.
     
    • Подобається Подобається x 6
  6. Новенька

    Новенька Загублений

    Відповідь: Смачніссімо! :)

    Дякую за рецепт .
    Сьогодні попробую.
     
  7. Зорянівонька

    Зорянівонька Well-Known Member

    Відповідь: Смачніссімо! :)

    Дякую, завтра може і спробую. Але як присипку зробити з маслом? Воно ж рідке?

    А то така гірка з трубочок? Маю рецепт, дякую. Але то дуже довго робити, а я лінива трохи стала...

    Додано через 1 хвилину
    А може хтось кине тісто універсальне - щоб знизу тісто, а зверху вишні, яблука, мак,...
     
  8. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: Смачніссімо! :)

    А масло не розтоюплювати. Ви побачите воно вийде як кришки з булки. Масло ж не олія, а звичайне тверде масло з холодильника.
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. Зорянівонька

    Зорянівонька Well-Known Member

    Відповідь: Смачніссімо! :)

    Пеклі бісківт сьогодні. З такими пригодми... бо не пекла його років 5:)
    Тісто вишйло супер, запхада в духовку, дивлюсь через 15 хв, а там тісто на 4-5 см вилізло з бритванки догори:) Таке було гарне, як пасочка, але потім впало:sad:. Тоді робила сметанний крем, але він щось зрід і весь стік... Словом, гостям не покажеш, але дуже смачно:)
    А висновок - треба трохи практики, бо зі своєю лінню...
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Alias

    Alias Well-Known Member

    Відповідь: Смачніссімо! :)

    Салат Листопад
    Шампіньони ледь протушковані , соломкою нарізані сир твердий, свіжий огірок, червоний перець,ветчина(як по укр?)+ кукурудза, зелена цибулька, заправити олійкою, краще оливковою, ніякого майонезу.
    Смачного!
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Мих

    Мих Well-Known Member

    Відповідь: Смачніссімо! :)

    а де листя?
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Оля

    Оля Well-Known Member

    Відповідь: Смачніссімо! :)

    Не знаю, чого воно називається "мачанка", то скоріше сирна маса, але я знайшла той рецепт на закарпатському сайті. Спробувала - смачно. :)

    Мачанка з сиру


    200 г коров’ячого сиру
    100 г зеленої цибулі
    2 зубчика часнику
    120 г сметани або майонезу
    20 г зелені кропу
    сіль, чорний перець, паприка
    Сир протирають, додають дрібно нарізану зелену цибулю та кріп, солять, заправляють сметаною, збивають міксером до пишної маси. Готову мачанку викладають гіркою, прикрашають зеленню і подають як закуску.​
     
    • Подобається Подобається x 5
  13. Олександр Феник

    Олександр Феник Загублений

    Відповідь: З особистих рецептів.

    Вельмишановна Дано.

    Дуже Вас прошу поділитись як приготувати справжній Маскапоне.
    Придбати його свіжим в Києві неможливо. Він є тільки стерилізований.
    Дуже хочеться спробувати приготувати справжній Тірамісу.
     
  14. Ella

    Ella Well-Known Member

    Відповідь: Смачніссімо! :)

    У "Світі кави", у Львові,подають вишневий цвібак. Виглядає дуже просто, але смачню-ю-ю-щий!!! Хтось знає як його спекти?
     
  15. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: Смачніссімо! :)

    а то як вишневий? То знацця з сушеною вишнею?
     
  16. Ella

    Ella Well-Known Member

    Відповідь: Смачніссімо! :)

    Незнаю з якою, ніби на свіжу/морожену схоже,але смачний, що аж сниться.
     
  17. Фанат42

    Фанат42 Загублений

    Відповідь: Смачніссімо! :)

    Трохи дивне питання: підкажіть рецепт для виготовлення кукурудзяних паличок, може хтось знає!???
    Дуже прошу поможіть!!(чим швидше тим краще)
     
  18. Alias

    Alias Well-Known Member

    Відповідь: Смачніссімо! :)

    Та підіть і купіть! Нащо їх робити?
     
  19. Фанат42

    Фанат42 Загублений

    Відповідь: Смачніссімо! :)

    У мене друг хоче виробництво розпочати(усі потрібні причандалля є), а рецепту толкового нема! Підкажіть!!!
     
  20. Зорянівонька

    Зорянівонька Well-Known Member

    Відповідь: Смачніссімо! :)

    :radist: Персики :radist:
    400 г муки
    100 г масла
    2 яйця
    60 г сметани
    100 г цукру
    сода (порошок)

    Яйця збити з цукром. Масло розмякшити. Додати сметану, порошок.
    Все змішати, додати муку.
    Зробити 14 кульок, спекти.

    Зробити якийси густий крем (ми робимо масляний). З кульки виходить півкуля, вибираємо з неї "ядро", якщо хочемо всередину додати горішок. Дві півкулі скріплюємо кремом. Так виходить персик:)

    Оздоблення. Потрібен сік буряка і моркви, тарілка з цукром. Готовий персик повністю змочуємо в соці (не однорідно - трохи в жовтому, трохи в бурячковому, так буде цікавіше і дуже подібно на справжній персик). І мокрий обкатати в цукрі повністю.

    Смакота і краса - просто СУПЕР!!!
    Смачного!!!
     
    • Подобається Подобається x 9