Відповідь: Смачніссімо! Маю консервовані вишні і хотіла би щось спекти з них. Може хтось поділиться рецептиком якогось пляцка, але простеньким. (І не булочки). Дякую
Відповідь: Смачніссімо! як на рахунок Монастирської їзби?не дуже складно, смачно .якщо треба-дам рецепта
Відповідь: Смачніссімо! Діліться! З радістю приймемо!... Привезли величезний ящик яблук, свіжими якось не йдуть, хотілось би, щоб не пропали....
Відповідь: Смачніссімо! в наших краях то називають «Дрова під снігом» але то дуже зкомпліковане і довго бавитись Раджу спробувати ось таке чудо, називається Німецький Вишневий Пляцок з Штрусельом Штрусель - посипка 125 грам масла 125 грам цукру 1 пач.ванільного цукру 200 грам муки масло з цукром і ванільним цукром, потім додати муку Тісто 200 грам сиру/творог 6 стол.ложок молока 1 яйце 8 ст.ложок олії 100гр. цукру, 1 пач.ванільного цукру, дрібка солі 400 гр.муки 1пачку пекарского порошку (Backpulver) Замісити з вищеперерахованих продуктів тісто. Розкачати на розмір бритванки і покласти на лист викладений масляним папером (пекарським папером) З вишень злити воду і викласти на тісто Зверху посипати Штрусель. Випікати при 180 °C ,35-40хвилин.
Відповідь: Смачніссімо! Дякую, завтра може і спробую. Але як присипку зробити з маслом? Воно ж рідке? А то така гірка з трубочок? Маю рецепт, дякую. Але то дуже довго робити, а я лінива трохи стала... Додано через 1 хвилину А може хтось кине тісто універсальне - щоб знизу тісто, а зверху вишні, яблука, мак,...
Відповідь: Смачніссімо! А масло не розтоюплювати. Ви побачите воно вийде як кришки з булки. Масло ж не олія, а звичайне тверде масло з холодильника.
Відповідь: Смачніссімо! Пеклі бісківт сьогодні. З такими пригодми... бо не пекла його років 5 Тісто вишйло супер, запхада в духовку, дивлюсь через 15 хв, а там тісто на 4-5 см вилізло з бритванки догори Таке було гарне, як пасочка, але потім впало. Тоді робила сметанний крем, але він щось зрід і весь стік... Словом, гостям не покажеш, але дуже смачно А висновок - треба трохи практики, бо зі своєю лінню...
Відповідь: Смачніссімо! Салат Листопад Шампіньони ледь протушковані , соломкою нарізані сир твердий, свіжий огірок, червоний перець,ветчина(як по укр?)+ кукурудза, зелена цибулька, заправити олійкою, краще оливковою, ніякого майонезу. Смачного!
Відповідь: Смачніссімо! Не знаю, чого воно називається "мачанка", то скоріше сирна маса, але я знайшла той рецепт на закарпатському сайті. Спробувала - смачно. Мачанка з сиру 200 г коров’ячого сиру 100 г зеленої цибулі 2 зубчика часнику 120 г сметани або майонезу 20 г зелені кропу сіль, чорний перець, паприка Сир протирають, додають дрібно нарізану зелену цибулю та кріп, солять, заправляють сметаною, збивають міксером до пишної маси. Готову мачанку викладають гіркою, прикрашають зеленню і подають як закуску.
Відповідь: З особистих рецептів. Вельмишановна Дано. Дуже Вас прошу поділитись як приготувати справжній Маскапоне. Придбати його свіжим в Києві неможливо. Він є тільки стерилізований. Дуже хочеться спробувати приготувати справжній Тірамісу.
Відповідь: Смачніссімо! У "Світі кави", у Львові,подають вишневий цвібак. Виглядає дуже просто, але смачню-ю-ю-щий!!! Хтось знає як його спекти?
Відповідь: Смачніссімо! Трохи дивне питання: підкажіть рецепт для виготовлення кукурудзяних паличок, може хтось знає!??? Дуже прошу поможіть!!(чим швидше тим краще)
Відповідь: Смачніссімо! У мене друг хоче виробництво розпочати(усі потрібні причандалля є), а рецепту толкового нема! Підкажіть!!!
Відповідь: Смачніссімо! :radist: Персики :radist: 400 г муки 100 г масла 2 яйця 60 г сметани 100 г цукру сода (порошок) Яйця збити з цукром. Масло розмякшити. Додати сметану, порошок. Все змішати, додати муку. Зробити 14 кульок, спекти. Зробити якийси густий крем (ми робимо масляний). З кульки виходить півкуля, вибираємо з неї "ядро", якщо хочемо всередину додати горішок. Дві півкулі скріплюємо кремом. Так виходить персик Оздоблення. Потрібен сік буряка і моркви, тарілка з цукром. Готовий персик повністю змочуємо в соці (не однорідно - трохи в жовтому, трохи в бурячковому, так буде цікавіше і дуже подібно на справжній персик). І мокрий обкатати в цукрі повністю. Смакота і краса - просто СУПЕР!!! Смачного!!!