Відповідь: Смачні посилання (лінки) Рыбка Карп и оладьи Кета в апельсиново-винной заливке с картошкой Судак в кисло-сладком соусе Встречаем любимого человека Запеченый "по-быстрому" Палтус (рыба такая)
Відповідь: Смачні посилання (лінки) Сьогодні готувала на вечерю страву ось за цим рецептом? Дуже смачно! Я тільки сир не різала, а терла. І зробила салату з огірка-помідора-зеленої цибульки.Пішло на "УРА!" Вкусное месиво: http://kulinaria.nnm.ru/vkusnoe_mesivo
Відповідь: Смачні посилання (лінки) Я ще полюбляю струделі у "Дзизі" або ж "Синій пляшці". До речі, печеться насправді дуже легко і швидко. Пошукаю найкращий рецепт з власного досвіду і скину! Люблю його випікати особливо восени, коли яблук багацьо і коли можу залучити інших до роботи (чистити яблучка, різати їх і т.д.). А хтось має добрий рецепт тірамісу???
Відповідь: Смачні посилання (лінки) Дівчата, ця тема є антиподом теми "як схуднути". Спочатку вправляємося у тому як наїстися, а потім як схуднути. Вічні проблеми.
Відповідь: Смачні посилання (лінки) Я от цього всього начитаюся і потім думаю, що шкода, що я не вагітна. Їла би, що душа бажає.
Відповідь: Смачні посилання (лінки) давайте, я тут вже давала лінк на струдель, але щось він не такий ідеальний як у Дзизі а там такий файнющиййй
Відповідь: Смачні посилання (лінки) Мама моя досі пече по бабусиній довоєнній польській книжці. Все виходить таке смачнюще, а в мене з печивом шось не складається, крім паски нічого не виходило. Правда пробувала я рази 2 певно, викинула все і вирішила не псути більше продуктів.
Відповідь: Смачні посилання (лінки) Zoryanazirka, якщо любите заварні - можу дати безпрограшний рецепт... і в мене, і в моїх коліжанок получилось з першого разу...
Відповідь: Смачні посилання (лінки) Дайте, будь ласка! Я колись кілька років тому захоплювалася випічкою, тепер чогось закинула, лінивою стала . Але коли маю любих гостей, то завжди стараюся для них щось приготувати. Хоча тепер такий світ настав, що людині легше збігати в магазин і придбати все, що до душі припадає - тому і лінощі полонять тіло.
Відповідь: Смачні посилання (лінки) Я найбільше у приготуванні люблю запечені речі, печена картопля смакує дуже добре. Її запікаю у різних варіаціях, коли не маю часу - то просто на смужки порізаною і змащеною трішечки маслом. На верх таких пластинок можна насипати різних пряних приправ. Коли маю більше натхнення, то роблю ще різну сирну масу і викладаю на картопельки. Можна ще і шматки шинки чи шпондерка. + Будь-який легкий салатик до того всього.
Відповідь: Смачні посилання (лінки) В кастрюлю влити стакан води + 125-150 гр. маргарину + дрібка солі. Довести до кипіння. Всипати зразу всю! муку (1 стакан), перемішати і варити на маленькому вогні ще 2-3 хв. Зняти з вогню, додавати по одному яйця (4 шт.), весь час перемішуючи. Викладати на змазану форму на відстані 3-4 см одне від одного. Випікати в гарячій духовці, а як тільки булочки піднімуться і зарум’яняться – зменшити температуру і допекти до готовності. Готові булочки наповнити кремом (згущонка+масло+лимон).
Відповідь: Смачні посилання (лінки) Я сподіваюсь, що знайшла той, що треба: 125 гр муки 1 яйце 2 стол. ложки олії 1 чайна ложка оцту щіпка солі 4-5 стол. ложки теплої води Замісити тісто зі всіх складників (місити поки тісто не буде суцільною масою і не чіпатиметься до рук). Накрити будь-якою посудиною і поставити до тепла. Яблука, пощищені і порізані на маленькі шматки (750 гр), подріблений мигдаль (75 гр), родзинки (25 гр) та корицю перемішати з 1-2 стол. ложками цукру. Дошку або рушничок посипати мукою, розкачати на ньому тоненько тісто, аж поки воно не "просвічуватиметься" і почекати 5 хв, поки воно підсохне. Помастити маслом, викласти яблучну помадку. Скрутити тісто з начинкою (як рулет). Змастити бляшку маслом і випікати при невеликій температурі 40-50 хв. Готовий штрудель посипати цукром-пудрою. Смачного!!!
Відповідь: Смачні посилання (лінки) Дівчата, Аскорбінко і Черешенько, а давайте перенесіть ще свої рецепти ось сюди: http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=538. Щоб колись пізніше знати, де шукати.Бо тут то більше лінки на рецепти з кулінарних сайтів, а там ми своїми рецептами ділимося. Згода?
Відповідь: Смачні посилання (лінки) Люблю сташенно!! Переписала рецепт Коли буду мати спекти скажу що вийшло
Відповідь: Смачні посилання (лінки) Накупили ми трускавок, і я нині почала варити з них варення. Ділюся рецептом - на 1 кг трускавок 1 кг цукру. Трускавки повинні всі бути цілі, не пом"яті, з серединкою обов"язково, для цього хвостики не відриваємо, а відрізаємо ножем. Трускавки помити, дати стекти воді на ситку, повідрізати хвостики і пересипати цукром. Коли пустять сік - довести до кипіння, зняти шуму, виключити і відставити до завтра. На наступний день знов довести до кипіння, зняти шуму і відставити до наступного дня. На третій день знов довести до кипіння, але варення вже готове можна розкладати в баночки Смачного!
Відповідь: Смачні посилання (лінки) Я так само варю ... виходять пів банки цілих ягід і пів банки соку ... мняма:y: ...