Відповідь: Смачні посилання (лінки) Рулетики из баклажанов Эксперименты на кухне или как спасти ужин, обед и т.д.
Відповідь: Смачні посилання (лінки) Цыпленок упавший с балкона или цыплята табака Салат "Царский" Паппарделле с белыми грибами и курицей Французский сырный рулет с паштетом Утренний завтрак для почти ленивых Ореховый рулет
Відповідь: Смачні посилання (лінки) Для любителей экзотики! Смажені банани Индюшка в соусе с сухофруктами
Відповідь: Смачні посилання (лінки) Лілю, дякую за посилання на цей сайт. Можна щонеділі гостей дивувати рецептами з нього. Я вчора до півночі їх переглядала.
Відповідь: Смачні посилання (лінки) Прошу Олю. Я то знаю. Я тому їх сюди копіюю, бо на сайті шукати довго. Недавно баклажани з фетою робила, то ледве найшла той перепис. А так набагато швидше.
Відповідь: Смачні посилання (лінки) Ёжики в тарелке , а не в тумане. Зеленый рис с золотистой спаржей.
Відповідь: Смачні посилання (лінки) Мясо шайтана Пряный рис с орехами и ананасом и его спутница-курочка
Відповідь: Смачні посилання (лінки) А мені ніхто не вірить тут з наших, що то той самий шпарагус, що в Україні до букетів додають як зелень, як він підросте більший...
Відповідь: Смачні посилання (лінки) Читатель, як він виросте, то він на городі от такий: І його в Україні додають до букетів. А тут в нас він продається і консервований і свіжий і ось так виглядає: Тобто зрізають для їжі тільки молоді пагони, що вихоять з грунту.
Відповідь: Смачні посилання (лінки) Хоч там і критикують той рецепт, а мені здається, що має бути смачний. От злізу з дієти і спробую приготувати. Я взагалі люблю молочне, а ще зробити його з картоплею і м"яском, то думаю, що буде щось новеньке і смачненьке.
Відповідь: Смачні посилання (лінки) Маю кілька баночок тунця в олії. Кілька разів робила з нього салати, додаючи помідори, твердий сир, яйця, ананаси - в різних комбінаціях. Може, хтось має ще якийсь цікавий домашній рецепт з тим тунцем?
Відповідь: Смачні посилання (лінки) Я досить часто готую макарони з тунцем (італійська страва). Ставлю варити макарони, а за цей час готую соус: трошки підсмажую на сковороді м'ясо тунця (якщо в олії, то звичайно ж олії в сковороду вже не лию). Потім додаю помідори порізані кубиками і в томатному соці (близько 500 гр), коли трошки протушиться : тертий пармезан та різні трави (сушені). Відварені макарони перемішую з соусом і "Макарони з тунцем" готові до споживання!!
Відповідь: Смачні посилання (лінки) Говорят, спаржа воздействует наоборот (т.е. анимацию в обратную сторону запустить надо)
Відповідь: Смачні посилання (лінки) Вот ещё можно почитать: Сергей Цигаль (+ Любовь Полищук) http://www.cooking-book.ru/library/ovoshy/sparzha.shtml