Слiнги, Ерго, Кенгуру...

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем natorella, 14 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...

http://dolonky.io.ua/

а Вомбати (май слінги, а не рюкзачки) в районі 150 грн (були. зараз не знаю)

а я прям млію від Дідімосів....

2. Nata

Nata Well-Known Member

Я глянула на Долоньки. Дуже красиві кольори :). Але мене в Ерго підкупили дві кишені, бо зі слінгом мала вічну проблему: куди подіти гроші, ключі, телефон...
    Одного разу їхала в маршрутці, гроші поклала в кишеню куртки і вийшла вже без грошей :sad:.

• Подобається Подобається x 4
  3. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Лiфчик - найнадiйнiша кишеня жiнки :D

• Подобається Подобається x 15
  4. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Ну да, а в кого такий, що туди ніхвіга не влізеться? ;)

• Подобається Подобається x 3
  5. Koza-Dereza

Значить так: з iнструкцiй пишеться що цей шарф зав'язується не так як всi решта шарфи. Але в чому вiдмiннiсть не кажуть, а я сказати не можу, бо не знаю. Цей шарф зроблений з бавовни (хлопок?) i є дуже тягуча, тому замотуватись треба туго. Вона є троха грубша нiж скажiмо звичайна майка, може як пiжама з бавовни чи як калiсони (так так, можете смiятись, в мого дiда були калiсони, я знаю :D:D:D:D )
    Це була моя друга спроба носити Катю, буду ще випробовувати iншi положення, пiдозрюю що її можна носити i личком наперiд, хоча фотографiй я таких нiгде не бачила. Тканини багато як для мене, але замотується дуже легко. От чи душно в нiй - не знаю, бо на вулицi ще не були. Випробуємо на вихiдних на нашiй мiнi-вiдпустцi :)

Ага, пушинка :D

Напевно можна. Я не пробувала. Що я помiтила зручнiше це розправити матерiал на плечах - так як у мене на фотографiї, а не звертати у шлейку, тодi вага зовсiм не тисне на плечi. А якщо зробити тонкий ремiнь, як в кенгуру чи рюкзаку тодi тисне на шию i плечi. :)

Додано через 1 хвилину
    Часу на зав'язування iде 1 хв максимум, навiть з першого разу. Тiльки зав'язувати треба туго, щоб тканина стрiльнула як резинка якщо її натягнути, бо вона тягуча.

• Подобається Подобається x 10
  6. Ksani

Ksani Well-Known Member

Личком вперед - це за спиною?

7. Katrin

Katrin Well-Known Member

В мене слінг-шарф, то в інструкціїї чітко зазначено, що дитину носити личком наперед можна лише в положенні, коли дитина позаду вас, на спині. Якщо попереду носити дитину, то тільки лицем до себе
    Цитата з інструкції:"Никогда не носите ребёнка в этом положении. При таком положении возникает недопустимая нагрузка на позвоночник ребёнка, ребёнок "висит" на промежности, ножки разведены недостаточно, мама не может контролировать эмоции и безопасность малыша"

• Подобається Подобається x 10
  8. Koza-Dereza

Я думала що коли напередi. Я спробую, хоча не впевнена що так вдасться.
    I ще я сьогоднi продала свiй кенгуру! УРА! Отже мiй слiнг получився задурно!!! :dance:

• Подобається Подобається x 8
  9. Nata

Nata Well-Known Member

В період ГВ така кишеня дуже підводить :).

10. Koza-Dereza

Ходила додому на обiд. Пробувала запхати Котю в слiнг личком до свiту - не вийшло :) Значить будем носити до мене переду до людей задом :D

• Подобається Подобається x 5
  11. Katrin

Katrin Well-Known Member

Значить не дарма інструкція писала, що не можна носити личком до людей.

• Подобається Подобається x 1
  12. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Дівчата, а цей Вомбар рюкзак хтось з вас має чи десь бачили в експлуатації? І чи у Львові продається? Хочу своє кенгуру продати бо мені з ним незручно

13. Анута

Анута Well-Known Member

в мене є май-слінг (не рюкзачок) Вомбат. носити в ньому зручніше ніж в кенгурушці, єдине це навчитись вязати лямки. у Львові не бачила. купувала безпосередньо в Даші, отримала по пошті.

14. Горобчик

Горобчик Well-Known Member

Ckorpionsha, у нас є така кенгурушка Chicco як у вас, то Софія її дуже любила, особливо обличчям до світу - руками - нозями махала і на всіх споглядала. А от з Ерго в мене трохи конфуз - Софія в ньому капризує. По-перше - дуже потіє від мого тіла, я і вона мокрі; по-друге - не зручно тримати їй ручки, а коли витягне, то шлейки тиснуть їй під пашками; по-третє - не може в ньому довго сидіти, мені треба нею дуже тиліпати, скакати, щоб вона в ньому трохи всиділа; по-четверте - їй не цікаво весь час дивитися лише на мене, тому вона дратується, що їй потрібно мотиляти головою, щоб побачити що робиться ззаду неї. Наразі не наважилася носити її на спині, бо весь час треба її заспокоювати, хоча думаю їй там буде цікавіше. При цих недоліках є багато позитивного, тому я недуже розчарована, що купила Ерго.

Додано через 2 хвилини
    Бачила рюкзачки на подобі Ерго, може і Вомбат, в магазині "Карапуз" на Шуварі. Ціна була 250 і 350 грн. Розраховані до 15 кг.

• Подобається Подобається x 4
  15. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А я ше докупила до Ерго спеціальний гаманець :)

16. Ная

Ная Well-Known Member

В нас спочатку теж капризи були,але я старалась потроху носити її в ньому кожен день,а як тільки починала плакати,відразу витягувала звідти. Поступово вона звикла і тепер аж підскакує,як бачить,шо гуляти будемо в Ерго. Але найдовше вона там витримує десь біля двох годин.

17. Натуся

Натуся Well-Known Member

Дівчата,потребую вашої поради:Сама маю слінг з кільцями,але малеча не хоче в ньому сидіти,вередує,вигинається,можна лише дуже сонну в нього запхати,і то -дуже душно-і я і вона-мокрі.А от 12 липня кума народила хлопчика і хоче купляти слінг (десь чула про нього одним вухом),ну от я і сказала,що замовлю їй по нету,але тепер читаю про ці всі ерго,май-слінги,кенгурушки,рюкзачки,і не знаю,може їй порадити щось інакше,щось зручніше для новонародженого?
    І ще- як мою дитину до нашого слінгу заохотити?

18. Анута

Анута Well-Known Member

для новонародженого найкраще або шарф, або з кільцями. нашу кенгурушку вважаю даремно потраченими грішми (не просвідчена була....) кенгуру давить дитині на промежину - це не є добре.
    май-слінг, кенгуру (думаю Ерго також) - не раніше ніж з 3-х місяців.
    май кращий за кенгурушку, бо вага тіла припадає на три точки, в кенгушці - промешина (одна точка). ну і всюди говорять, що дитинку в слінг (особливо шарф) вдягати легше, ніж би поклали в коляску (вона гріється від мами).

для нас це було питання часу :)

• Подобається Подобається x 7
  19. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

А в мене мала тепер в Ерго засинає на ніч. Без Ерго може і до 12 вкладатись, а так на мамі поїздить 15-20 хв і вже сопить. Слінг використовую хіба в спеку - дитина не потіє так, але можу носити до години часу, дуже на плече починає давити - або я не правильно ношу, або просто з Ерго порівнюю (там взагалі нічого не давить).

• Подобається Подобається x 5
  20. Ksani

Ksani Well-Known Member

Вам 9 місяців уже ? То пробуйте різні пози: сидячи, на бедро. Бо у "колисці" такій дорослій лялі лежати у не-сонному стані вже не дуже цікаво, мабуть :)
    А от для новонародженого - слінг з кільцями або шалик.

Додано через 45 секунд
    А який у Вас слінг?

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.