Слiнги, Ерго, Кенгуру...

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем natorella, 14 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...

Дівчата, підкажіть тим, хто в танку. Думала що без нового слінга обійдусь іпереб"юсь тим чим є, а бачу що не обійдусь (чоловіка потрохи готую морально, а то він мене скоро з хати вижене, то треба не сильно його травмувати :girl_haha:) і от тепер я в роздумах. Хотілось би шарф, але чи то не запізно нам для шарфа? А то щось до шарфів мені найбільше душа лежить (хоча в очі жодного не бачила і не щупала), бо щось мені здається що на мою нещасну спину, яка скоро сама піде на пенсію, то буде найоптимальніше. З іншого боку, чи всидить в шарфі така дитина (в май-слінгу сидить чемно - хіба як надоїсть то трохи підскакує), ну і літо ніби на підході - чи не буде нам зажарко? Чи все-таки май-слінг?

2. loreniya

loreniya Well-Known Member

і моя... ми в слінгу не завжди хочемо сидіти, хіба спати.
    а рюкзак поньє хтось має? копія ерго, але 560 грн з доставкою, я щось собі думаю... 5 м тканини на літо то жарко, а одне плече мого 8 кг щастя вже не витримує... я сама 50 кг... кажу чоловіку - візьми 20 кг і носи за собою весь день - хоч в слінгу, хоч на руках, хочеш в колясці - такав мене нагрузка щодня, з візк то - як паралітик = там сходи, там вузько, ще купа всього

таке то воно на вид

3. Анута

Анута Well-Known Member

та тут пів теми про них ;)

4. natorella

natorella Well-Known Member

півфоруму дівчата вже мають - почитайте пару сторінок назад - знйдіть, можете в ПП спитати

я досі шарфом користуюсь. правда все рідше - але як дуже треба - то є)
    зізбільшенням ваги шарф для спини вигідніше, ніж май (ІМНО) я не беру до уваги вагу до 10 кг. маю на увазі велику вагу!!! жарко - навіть у СЗК. тобто можна підібрати шарф тонший - і мотати такі намотки шоб було менш парко

5. loreniya

Є! я чогось в пошуку набрала поньє латинкою і не знайшла... дякую дівчата.

а чого така різниця в ціні на ерго і поньє? того що Китай-мейд? в нас у львові Поньє можна на прокат взяти перед покупкою десь?

http://www.childwear.com.ua/product_info.php?cPath=106_72&products_id=327

на відео так все просто! то справді так?
    а як таке чудо переться? не збивається? бо в нас слюні в слінгу течуть як в бульдога... але слінг просто - кільця в кишеньку і в машинку.

Останнє редагування: 22 Квітень 2010
  6. Nata

Nata Well-Known Member

Вже писала: купила шалик коли малому було 1,2 :) Зиму ми у ньому відкатали активно, а на літо знову перейшли на рюкзак, але не через те що було жарко (хоч мабуть пекло би в ньому бульше мене ніж малого :)) а через те що малий почав активно ходити і мені просто зручніше було защепити рюкзак ніж намотувати шалик.
    Якби рюкзака не мала (а я купила його коли малому було 9 місяців :)) користувалася б шаликом точно до 2-х років, потім всеодно мені найзручніше було кинути в сумку кільця - місця зймає мало, одягається легко, але тільки на короткотривале носіння 16 кг радості :)

7. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

моєму малому рік виповниться тільки в червні, значить ще не запізно. УРА! Короткотривалого носіння мені не світить, бо вдома майже не носиться, а от на вулицю ми вже як виходимо, то виходимо конкретно (мені на місці не сидиться). До зими ще далеко, 3начить прогулянок буде багато і активних :) Те що жарко не боюсь в принципі. Якщо так само як і в кільцях, то не страшно, бо ми ціле минуле літо в кільцях відносились і в ту немилосердну спеку також. Мабуть, все-таки спиню свій вибір на шалику, тим більше що малий ще й не думає ходити сам, та й шалик мені потрібен в принципі не для гуляння :)

8. natorella

поньє роблять в кореї. ерго - в китаї. різниця - чого? спитайте у виробника;)

в мене - ше і й гетри в подарунок))))

хіба когось з форумлянок попросити. я не маю екземпляра на прокат. на жаль

так, дуже просто. і швидко

9. Златка

Златка Well-Known Member

loreniya, у нас є такий рюкзачок

[​IMG] [​IMG]

Можемо дати попробувати :girl_flag_of_truce:

10. loreniya

малому 3,5 міс, писала - вже важимо 8 кг...важкувато на одне плече /в мене слінг не дуже файний/ лишилось татка переконати що нам таке треба в додаток до слінга і коляски...
    думаю зо два рази татові лишу на годинку і заберусь з хати - і буде мені рюкзачок!!!! єслі шо то я до вас Наталя зразу пишу ПП. :girl_tender::girl_haha::girl_tender:

11. Nata

Nata Well-Known Member

Ну ми також :) Я мала на увазі інше: дитина після 2 років вже багато ходить ногами і слінг використовуєтсья переважно коли маля втомлюється і хоче на руки.

12. In4a

In4a Well-Known Member

До речі... Дівчата, хтось вже прав Поньє? І як? Я все збираюсь і ніяк... Не уявляю, що будемо робити доки він бути сохнути :girl_in_dreams: Без нього - як без рук... Гуляємо в ньому, в гості ходимо, їздимо, вдома за спиною носимось кожен день, засинаємо теж в ньому (ну я в СЗК ще часто ношу, а чоловік тільки в рюкзачку).

13. Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...

Я вже бачу, що про Поньє треба окрему темку створювати, а в додачу форумівку:girl_tender:

14. natorella

нє - пишіть тут))) так приємно вас читати)))
    а на слінгофорумівки чому не приходите?? приходьте

15. Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...

Прийду-прийду, щось там говорили про Погулянку, мені якраз близько

16. natorella

кенгуру в кенгуру

17. natorella

не дуже видно нижній край. але хочеться його дальше і вище підтягнути) шоб коліна були на рівні голови, підпирали цицю. ну і рукою дитина шоб обнімала маму

18. Анута

Анута Well-Known Member

руками обіймає: одна на циці, друга на талії.

19. Nata

Nata Well-Known Member

Я ще вчора враження поділитися хотіла і забула :) Гуляли з малими і нас догнала пара, обнялися собі, говорять мило і якби не фраза "ти ще вдома спати хотів" я б і не помітла що вони так мило до дитини в слінгу щебечуть :) Так красиво і природньо виглядали, я аж замилувалася.

20. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Буду знову Натореллу питаннями мордувати. :shy:

Шукала собі подушку, а натрапила на ось таке щось.
    Що воно є?
    оце 1
    оце 2

І ще ось така чудасія:
    [​IMG] тут

Статус теми:
Закрита.