Слiнги, Ерго, Кенгуру...

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем natorella, 14 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...

хто? лжелікарі? чи тіпа абразованиє вєдущіє
    не слухай дурного і не бери тяжкого в руки

2. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Вчора гуляли десь чотири години. Поїхали возиком, але слінг мене дуууже виручив. Мала захотіла їсти, я її погодувала, приколисала. І що б я без нього робила?

3. Galya

Galya Well-Known Member

Ше казали носити на руках так, шоб одною рукою притримувати ножки розведеними, або по одній і міняти - ну нє шоб їм хтось про слінг сказав! Всьо розведено, тримається, а ручки то вільні:)

4. natorella

мені сподобалась передача остання комаровського - про ГРЗ
    там в першому ряду сиділа слінгомама, в шарфі спала дівчинка. то точно хтось з ЖЖ. треба спитати хто і як реагували інші, зокрема пан прохвесор

5. olena

olena New Member

Тільки що теж подивилась ту передачу по 1+1 ,вони мене реально нервують.Добре Наталя каже-лжелікарі,спочатку спохабили домашні пологи,потім грудне вигодовування,а тепер і до слінгів добрались.Дуже вже та слінгомама спокійна їм попалась,ні слова заперечення.

6. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Подивилася аж сьогодні про слінги на 1+1. На коментарі лікаря навіть не звертала уваги, але положення двомісячної дитини в слінгу мені видалося неправильним, хіба ні? Вона ж іще навіть головки нормально не тримає, а її у вертикальне положення і без підтримки.
    ПС: якщо помиляюся - кричіть:)

7. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

Вона то хотила щось сказати,та ъй и слова не дали мовити...

8. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

я конкретної передачі не бачила, але ми з місяця у слінгу вертикально в позі жабка засинали, гуляли і просто грілися до мами. Слінги можна використовувати з народження дитинки, але слінг має бути правильним, і треба добре освоїти техніку намотування, краще навіть коли хтось покаже і навчить.

9. Nata

Nata Well-Known Member

Я, на жаль, передачі не бачила, тому судити важко, але Таня Яремко давала посилання на метод кенгуру, де недоношених дітей примотують у шалику жабкою і саме так виношують. Якщо правильно намотано то й проблем не буде.

10. natorella

деяких дітей можна і раніше вертикально примотувати

11. Natalya

Natalya Well-Known Member

Та мама мала СЗК.
    Мене теж ті лікарі нині рознервували. Консультанта запросили, а слова сказати не давали. Дурні репліки про терплячість мами, яка намотує слінг, ніби то і справді найважча робота з усіх, які мама робить. Дитину носити тільки до 3 міс, 10 кг - не довше як 10 хв...
    Може я чогось не розумію, поясніть: яка різниця м'яка чи тверда спинка у переноски, якщо дитина у вертикальному положенні?

12. Iwka

Iwka Well-Known Member

Так в нас склалось шо до сьогоднішнього дня ми обходились без возика на прогулянках.
    І виявляється були неймовірно щасливі. Спершу носились в СКЗ, тепер в Поньє,:girl_in_love:
    але моя спина помахала мені ручкою "надобраніч" :girl_cray: і була змушена таки вийти гуляти з возиком... Не знаю як кому - але мені було страшенно не зручно.

Ото звертаюсь до слінго-мам, які мали різні слінги - за Вашими враженнями - які слінги дають найменше навантаження на спину? (ми вже великі , десь до 10 кг дотягуємо...)
    Бо буду брати возика хіба як геть не зможу носити малого, але так би не хотілось...

13. katkas

katkas Well-Known Member

тільки слінг-шарф, правильного діагонального плетення.

14. Nata

Nata Well-Known Member

Моя спина найбільше дякувала від шалика, навантаження практично не відчувала, навіть враховуючи те, що шалик купила коли малому було 1,2.

15. Natalia

Natalia Well-Known Member

---------- Додано в 18:53 ---------- Попередній допис був написаний в 18:47 ----------

Дитині більше року, якщо я правильно зрозуміла.

16. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Я не про консультанта - а про гостю. Там був СЗК і двомісячна дитина

17. Adelaida

Adelaida Active Member

18. natorella

і шо? я можу і двох тижневу дитину в сзк так посадити шо їй буде зручно. головне досвід і правильність дій

тільки шарфи

Останнє редагування: 16 Квітень 2010
  19. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

А ми сьогодні перший раз вибралися з нашого району на маршрутці і з слінгом.Дуже зручно, як поверталися додому малий заснув, я його положила і він собі спатунькав.
    Чоловік спочатку був не в захваті від того що я придбала слінг, а сьогодні як виходили з дому то він десь 3 рази нагадав щоб я не забула слінг.

20. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Я всього 2 передачі з цього циклу бачила - про чоловічу стерилізацію і про домашні пологи. Перший раз думала, куди то ми котимося, а другий - взагалі в ауті була, коли вони ДП як якийсь ритуал чаклунський виставили...
    Не дивіться цю бредову передачу!!! Бо всі нормальні речі вони перекручують до невпізнаваності!

Статус теми:
Закрита.