Слiнги, Ерго, Кенгуру...

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем natorella, 14 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ksani

Ksani Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

Ця кенгурушка не дуже вдала, бо дитина у ній "висить на промежині".
    А в ціні від ерго практично не відрізняється - дивина.

• Подобається Подобається x 3
  2. марта

марта Well-Known Member

В мене був і слінг, і кенгуру. Якщо чесно, я їх майже не використовувала.
    Тепер я майже завжди користуюсь легкою коляскою, і іноді ми гуляєм на ровері.

• Подобається Подобається x 6
  3. Марічка

Марічка Well-Known Member

дуже вже вони ерго нагадують, і в два рази дешевші...

4. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Воно важить 3кг, впринципi не пiр'їнка, але в гори, в похiд напевно лiпше нiж вiзок.
    Проте, я в гори не ходжу... напевно це теж вiдпаде. Оце якщо продам свiй б'йорн то може жаба попустить купити ерго. :ninja:

• Подобається Подобається x 6
  5. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я без досвіду, але мені здається, що до слінга дитину треба привчати з народження. Бо вже в 3 мвсяці я не могла малого туди запхати. То якщо є можливість, то перед покупкою візьміть і пробуйте з дитиною. То саме певно і ерго стосується. Такщо наш слінг чекає наступну ляльку...
    А може я щось не так роблю, але я привикла щоб дитина була високо (майже обличчя до обличчя) а в слінгу так затягнути не можу. Може розмір не мій?

• Подобається Подобається x 2
  6. Nata

Nata Well-Known Member

А ми гуляємо тільки в ерго. Малий не хоче візочка зовсім. І нічого не парить, не тисте, не заважає. Зручно. В магазин можна зайти, з транспортом проблем немає і спить малий в рюкзачку дуже солодко :).

• Подобається Подобається x 8
  7. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а шо тоє і зі скількох місяців можна приміняти?

8. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

Как подготовить ребенка к слингу? — вы только что купили слинг и не знаете, с чего начать? Эта статья для вас! — автор Анна Косцынич
    Тут найголовніше щоби сама мама цього хотіла і розуміла всі позитиви носіння дітей в слінгу.
    ну принцип подолу (так це називалося) і кунгуру дуже різний на відміну від слінгів
    Распространенные ошибки в использовании слинга
    Слинг очень облегчает жизнь родителей маленьких детей, если им пользоваться правильно. Если что-то у Вас не получается, носить тяжело, неудобно, ребенок беспокоится, стоит заглянуть в список распространенных ошибок.
    Возможно, 10ти-минутная работа над ошибками сэкономит часы времени и много нервов!
    Слинги сделаны, чтобы приносить радость и мамам, и детям!

Ношение в подоле"Принесла в подоле" - что это значит?
    Наши бабушки действительно носили детей в подоле. Только не в подоле одежды. А как же? Читайте исследование и смотрите фото.
    _______
    Особисто я купила слінг коли дитині було більше 2 років і ношу і тепер. Хочу зняла дитина побігала, змучився знов заліз в сілнг. Для мого малого це просто рай. І коли ми виходимо з дому то сам малий тягне слінг що я його не забула

• Подобається Подобається x 16
  9. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А ми з народження з слінгом не подружили, зато як наш татко купив Ерго з ним не розстаємося. Тільки зараз забрала свій слінг від коліжанки (купувала cлінг з кільцями Макошь), спробувала на малому - сидить в ньому. Тільки мені Ерго зручніше.

• Подобається Подобається x 8
  10. mayscream

mayscream Well-Known Member

Три роки тому,коли народилась мала,пр слінги читала лише в неті на мамських форумах,а про ерго взагалі тільки від вас взнала)))В нас була кенгурушка,яка мене просто рятувала,бо тоді жили в старому будинку і вхід до нас був - гвинтові сходи на третій поверх.То в поліклініку,магазин чи ринок бігали з кенгою.Для моєї спини це взагалі було дуже зручно,може тому що я висока,то навантаження нормально розподілялось.Єдине,що мала засипала моментально в кензі,а витягувати її звідтам було дійсно незручно.Зато як зберуся за другим,то обов"язково придбаю Ерго,дуже воно мені до душі припало;-)

• Подобається Подобається x 9
  11. viktoria

viktoria Well-Known Member

У нас подобный рюкзак только посерьезнее, DEUTER comfort, Но так как Дойтер это фирма по производству турснарежения, это действительно горный вариант, расчитан до 22 кг. и имеет дастаточно вместительный корман под стульчиком. Насколько я видела такие рюкзаки фирм производящих оборудование для деток коляски и т.п. такие как Bebe confort, эти рюкзаки расчитаны на 15 кг., в этом Чико я не увидела ничего про вес. Я думаю это является лавным при выборе такой штуке. Хотя очень удобная вещь особенно на дальние ростояния, правда несет её в основном папа, и у нас всегда с собой слинг на кольцах, если детеныш хотел спать брала мама в слинг, носила в нем до 2,5 лет и на первых месяцах беременности, очень удобная штука. Сейчас старшей 3 года тоже иногда в нем ношу, если вторая в другом средстве для ношения, коляска или тот же рюкзак. Если вы планируете еще одну детешку, вложенные деньги в слинг, всегда окупяться он стоит 25 доллр, а выручить может очень часто.
    При правильном ношении слинга на кольцах и правильном розмере -спина в норме.
    Рюкзак же на фото подходит для городского варианта, но все таки это больше для папы.

• Подобається Подобається x 7
  12. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

І в нас так було з 5 до 7 м. Спав в колясці добре, але коли прокидався то нізащо там сидіти не хотів. Носила з собою кенгуру: коляску пусту попереду, а маля в кенгуру. Проте тепер сам залазить у коляску і каже "брум-брум".

• Подобається Подобається x 12
  13. Горобчик

Горобчик Well-Known Member

Якщо так буде півроку носіння на руках і ходіння за ручки, то я вже певне ніколи не розігнуся, тому ми вирішили купити ЕРГО :radist::radist::radist:, сьогодні ходили міряти в Антошку, бо вже міряли в однєї форумчанки, але щось Софії не пішло, тому ходили ще раз на примірку і Софія так тішилася в ньому і скакала, а ще більше тішився наш татко, так що я вже чекаю не дочекаюсь :clapping:

• Подобається Подобається x 15
  14. Nata

Nata Well-Known Member

Погуглала щодо водіння діточок за ручки. Дуже по-різному пишуть, скільки людей стільки і теорій. Одні кажуть не водити, бо суглоби деформуються, інші - водити, бо це сприяє розвиткові дитини. Не знаю, мій малий вже впевнено стає до опори, різниці між пересуванням по дивану і за мамині руки я не бачу. І ще, малий ходить п"ять хвилин максимум, а потім знову плазуємо.
    Хотіла ще запитати скільки часу дитина може сидіти в Ерго без шкоди для здоров"я? Ми зараз багато гуляємо, а візочка малий не хоче, от і виходить інколи в сумі 5-6 годин на мамі :)

• Подобається Подобається x 13
  15. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Мiй слiнг шарф вже прийшов по почтi УРА УРА УРА! Я вже його й осилила зав'язати правильно. Тiльки перший раз троха завiльно зав'язала, Коток висiв дупкою троха низько, але здається їй сподобалось. От проснеться, будем тренуватись знов :) Вже зав'яжу тугiше! Я така рада цьому слiнговi як цяцьцi!!!!

Нарештi я ощасливила себе i Котю нашим шарфом-слiнгом. Шкода що не додумались ранiше, але хоч покористуємось зараз i буде нам на потiм :) Пропоную тут обговорювати цi засоби пересування. У нас ця тема виникає час вiд часу. По можливостi попереношу сюди всi нашi старi пости.
    А на початок - наш слiнг :) I Котiна щаслима моська :) (i моя теж)

Останнє редагування модератором: 21 Лютий 2009
    • Подобається Подобається x 20
  16. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...

У мене ось це кенгуру

http://www.chicco.com.ua/big_pic.php?id=9&code=67590
    але мені дуже незручно малого туди засувати і винимати, або протсо я ненавчилась. Лежачи його туди засовую і так само виймаю. Носити більш-менш нормально, тільки в транспорті нам не підходить,бо як сідаю тільки то малий зразу хниче,він і так не любить коли я сижу з ним. А в колясці він не хоче бути ніяк, тільки спить там. ТО 1-1,5 год. ми носимось на руках, а потом а-а-а-а і в коляску. Дивлюсь на той Вомбат, але щось ціни не можу знайти

17. Ksani

Ksani Well-Known Member

Виглядаєте класно! :) Розкажіть, чи багато часу іде на завязування?
    Яка ця тканина на дотик, чи не душно у ній? Як відчуття, взагалі?

• Подобається Подобається x 3
  18. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

а ви бачили Долоньки? бо це майже подібне

• Подобається Подобається x 1
  19. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Не відкривається :no:

20. Zirnycja

Zirnycja Well-Known Member

Радію разом з вами! Враження, що Котя легка, як пірїнка!
    Ніно, а поруч із дитятком у слінгу, чи зручно ще одягнути наплічник за спину? (для рівноваги:))

Статус теми:
Закрита.