Слiнги, Ерго, Кенгуру...

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем natorella, 14 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. veronka

veronka зла друзя

Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...

то краще Натореллу питати, або дівчат, які ним користуються... я думаю, що Поньє можна користуватися дуууже довго... от нашла: "это одна переноска на все время (со специальной вставкой для новорожденных от 0 до 3 месяцев и до 3-летнего возраста)" http://www.slingopark.com/product_info.php?products_id=661&osCsid=c921cffd0122a8b0a87d1670ecf416a7

я теж так думала))) не складно))) і зручно)

Останнє редагування: 29 Березень 2010
  2. Анута

Анута Well-Known Member

підписуюсь під кожним словом :)
    мені освоїти шарф було значно легше аніж кільця. Можливо це тому, що з Павлусем мала май, а може просто тому, що таки легше :)

я ось який день привчаю наш місцевий люд до свого вигляду :) Єдине, що тут треба звикнути, що на тебе наші люди можуть і пальцем показувати, і підходити зауваження висказати. Ну але це вже прогалини виховання і менталітету.
    Чомусь кенгурушка з тонкими ремінцями (які мені тепер видаються ненадійними і ріжучими - затонкі якісь лямки) нашими людьми сприймається значно позитивніше аніж слінг, де РЕАЛЬНО зручно!
    я мала кенгу з Павлусем. Порівнювати просто немає з чим. Мій вибір - СШ!

3. natorella

natorella Well-Known Member

самий звичайний слінг з кільцями. перш ніж купувати - може краще спробувати??? і кільця і поньє

4. Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...

В мене є і Поньє і слінг з кільцями. Малому майже 6 місяців, то в СЗК ношу вдома, коли руки відпадають, але все одно на спину важко (зато на руки легко), а в Поньє на вулиці по 2-3 години, зовсім не важко, навантаження більше на бедра іде.

5. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Подивіться будь-ласка чи правильно дитина в слінгу лежить. І які ще положення можливі для трьохмісячної дитини? Бо спати і їсти їй так добре, а носитись належачи не хоче. Любить бути на руках вертикально.

6. Galya

Galya Well-Known Member

Я би підняла дитину вище. Дитина має бути так само, ніби ви її тримаєте на руках - спробуйте в такому полоденні взяти її в руки, правда ж хочеться вище підняти?
    Можна ше так і так

7. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Галь, а такі положення хіба не для старших діток? там дітям 5 і 6 місяців. А нам неповних три.(хоча Софійка і велика на свій вік)

8. Анута

Анута Well-Known Member

на бедрі написано що привчати з 3-х місяців.
    як я розумію такі намотки починаються з часу колои дитина добре тримає голову.

я наразі мотаю хрест над кишенею і мене влаштовує. З часмо буду освоювати інші.

нажаль знимки залишились на чоловіка тел. тому покажу не раніше ніж через тиждень.

9. Nata

Nata Well-Known Member

А і поньє і кільця? В господарстві згодиться і одне і друге (для різного віку, в різних цілях).

10. natorella

однозанчно вище і плече поправити

11. Анута

Анута Well-Known Member

я хочу спробувати ось це крест из восьмерки і простий хрест. я правильно розумію що воно для нашого віку прекрасно підходить?

і ще: поясніть як годувати в шарфі? треба послаблювати? як? цікавить саме екстренне годування на вулиці, наприклад.
    бо нам в Ашані захотілось, то я йшла на лавочку розмотуватись, не цілком розуміла як. Тобто теоретично - так, а ось практично...

12. Galya

Galya Well-Known Member

На тому сайті є пощук по віку дитини - ті що я давала зсилки - від 3 до 6. Дитина дійсно має добре тримати голову. Ну і на бедрі радять привчати по-трошки з 3 міс., але без слінга а просто носити на бедрі по-трошки. А коли переходити до слінга на бедрі - неясно. Розміри дитини значення не мають - головне як вона тримає голову, фізично розвинута.
    На рахунок годування в шарфі - мені теж цікаво. наскільки розумію - треба розмотати, погодувати і знову замотати (до сих пір так робила в машині, то не дуже важко, але якби без перемотування все ж було б легше). Послабити, погодувати і знову притягнути - то напевно треба ждобре руку набиту вже мати:)

13. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Абсолютно підходить. Я малого у простому хресті умудрялася ще при вазі 9кг таскати (правда до години часу, потім підтягувала полотнища, але то моя улюблена намотка)

Так, треба послабити вузол, дитя спуститься до необхідного рівня. Цицю, при можливості, підняти вище (не знаю, чи вірно висловилася). У той час, голівку дитини можна накрити, розправивши частину шалика, що йде на відповідне циці плече. Взагалі, пару разів спробувати, а потім милішої справи, ніж циця у слінгу, і придумати важко буде :girl_tender:

---------- Додано в 23:19 ---------- Попередній допис був написаний в 23:03 ----------

Та як дитина почала тримати голівку, так і пробуйте ;) Головне, щоб було зручно мамі і лялі:girl_wink:

14. Зая

Зая Well-Known Member

15. odree

odree Well-Known Member

ця стаття вже гуляє просторами інтернету. не про класичні слінги йдеться, а про сумки-переноски, які помилково також назвали слінгом хоч нічого спілльного вони не мають, і які знімають з виробництва.
    пи. си. фото взято з сайту, на який посилаються в даній публікації

16. Ная

Ная Well-Known Member

А мені шось навпаки,з кільцями ми вже добре подружилися,носимся часто вдома і деколи надворі,мені зручно,дитині теж. А от з шарфом мені поки не дуже дружба вдається:girl_sad:,без допомоги чоловіка намотати складно,з одного боку боюся сильніше затягнути,бо переживаю аби дитині тісно дуже не було,вона рухнутися не може і починає плакати,а з іншого як несильно затягувати вона мені за деякий час сповзає нижче і получається незручно. Так шо я ше вчуся,шоб вміти намотати СШ швидко і добре. А ше я не знаю як дитину вбирати надвір,якщо плануємо в шарфі носитися?.,бо мені в ньому на сонці дуже жарко нині було,мацьопі теж,хоч вона була в тоненьких повзунках і кофтинці,а зверху доволі тонкий флісовий комбінезончик:girl_in_dreams:.

17. Анута

Анута Well-Known Member

якщо шарф правильного плетення (тобто тягнеться в двох напрямках), то ти спочатку затягнеш ніби туго, а воно буде еластично і добре тримати.
    це на мою думку так

в мене виходить що вбираю як себе + намотка

18. Ная

Ная Well-Known Member

В двох то як? В мене тягнеться трохи поперек і більше по діагоналі. Вздовж не тягнеться.
    Я в майці і вітрівці,шось переживаю шо дитині так зимно було б,вона в мене ше худенька і маленька,а так як я її нині вбрала,їй реально було жарко на сонці,а в тіні мені було прохолодно,а їй ніби нормально,бо заспокоювалася і не плакала.

19. Анута

Анута Well-Known Member

ну по ідеї по двох діагоналях.
    якщо я плутаю - то виправіть мене хто більш компетентний.

Наю, ти побачиш як одягати. От приходиш додому - якщо мала спітніла - значить ти переборщила. Якщо їй було комфортно - теж відчуєш.
    З часом будеш відчувати ;)

20. natorella

всьо правильно - в наді діагональне плетення

2 надя - не бійся підтягнутит сильніше. дитині ти не зробиш. я розумію - та маленька і здається шо якшо сильніше ти підтягнеш - то їй буде зле
    тоді роби так - намотуй легше - виходьте надвір і коли мала звикне - то підтягуй сильніше

Статус теми:
Закрита.