Слiнги, Ерго, Кенгуру...

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем natorella, 14 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...

вони хороші. правда)

та то тіки до знимки з лялькою так стали)))) насправді то треба дуже матьи набиту руку шоб так примотати дитину

думаю друге. треба добре підтягувати. не бійся))))

просто крутезна))))

от реально. я мала таку сумку (бо то не слінг). і не хочу навіть порівнювати з хорошим якісним слінгом.

штука хороша. але ніна, не сади дитину так як на фото. бо то ужас. я не дивуюсь шо в американських мам діти задихаються - як можна от ТАК садити дитину - лицем вперед в пристосуванні, де спинка розрахована тільки на сидіння лицем до мами???

---------- Додано в 23:26 ---------- Попередній допис був написаний в 23:10 ----------

В смерти ребенка обвинили сумку
    тут найточніше і правильно написано

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А киньте лінивому чайникові лінки на уроки мотання слінгів будь ласка. :shy:

3. natorella

дуже багато різних і ше ось і ше відео
    можна ше на ютубі пошуршати)))

жизель бундхен)))) і ерго

4. Liliyah Romanova

Сподобалося. Виглядає, що то так легко. Треба буде пробувати на ляльці перше. :girl_haha:

5. natorella

то легко, але то лише для трикотажу/еластичного. тканий дуже довго і важко (для початківців) - підтягувати. а слінг мус бути файно підтягнутий шоб ніде не висіла тканина.

6. Liliyah Romanova

Ну, то що мені тоді робити? :sad::sad::sad: Буду мати два слінги в такому разі, мабуть.

7. Nata

Nata Well-Known Member

Підтягувати справді важкуват, але ж реально :) я он свого дідімоса нового наловчилася за кілька разів підтягувати (хоч він доволі жорсткий) :) але Дмитро вже старший був, а з немовлям то певно буду на ляльці перше тренуватися :):):)
    Або Наталю в гості покличу :) Я маю чомусь страх до шалика для немовляти. В кільця не боюся класти навтіь новонародженого, а шалика панічно боюся.

8. Ная

Ная Well-Known Member

Мій чоловік вже слінготато,Таісія так солодко спить у нього в слінгу,а він який довольний з того!:girl_claping:

9. natorella

я мала на увазі намотку хрест під кишенею. хрест над кишенею лекго мотаєтсья в тканому

10. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Хм, але iнструкцiя каже що можна садити личком до переду. Кажеш краще не садити? Ну, тобто, не тепер коли вона малесенька, а коли вона бiльша?

Стаття гарна, добре написано, я згiдна.

11. Liliyah Romanova

У нас теж був такий рюкзачок, що можна личком допереду. Ми так Дарка раз посадили, йому явно не сподобалося, то ми ще раз спробували, а потім уже й не силували. У меншому віці вони ще мало скажуть, а от у старшому трохи, вже знають, що добре й погано. Я би не садила.

12. natorella

почитай - там все докладно. в інструкціях є і носять так в основному американські мами. але то погано. смисла не бачу.

13. Kira Nessis

Kira Nessis Well-Known Member

Девочки-слингомамы, которые фотографировались на сайт Didymos, отпишите мне пожалуйста в личку. Буду благодарна.

p.s. Если модераторы не удалят сообщение - то спасибо.

14. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А я нарешті спробувала, що таке слінг, конкретніше СЗК. То супер-пупер-класна штука. Дякую Mira_SH Правда не впевнена, що його правильно вдягнула, але то вже до Наталі. Так от, Софійка заснула в ньому! :girl_in_love: А ще моя 80-ти літня бабця сказала, що то дуже потрібна річ, хоча моя мама з тим не погоджується (то певно дається в знаки радянська школа материнства).

15. Іруня

Іруня Well-Known Member

Підкажіть, знаючі слінгомамусі, що собою представляє такий слінг http://babyplaza.ru/shop/UID_2505.html. Бо я щось сама не знаю, що хочу... Перше хотіла Поньє, тепер вже думаю про кільця. Що би Ви порадили?
    Хоча, не впевнена, що моя Пані буде хоч десь сидіти, крім моїх ручок:girl_in_dreams:.

16. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А чому перехотіли купувати Поньє? Я його хочу, тому запитую

17. Іруня

Іруня Well-Known Member

Та мені теж ду-у-уже подобається Поньє. А моя мама просто за-кордоном працює в дитячому магазині і казала, що такий слінг ( якщо мені підходить ), то вже би сьогодні купила. Тому я і питаю, що краще...

18. veronka

veronka зла друзя

ну не знаю, у нас і кільця і шарф, то мені Марго в кільцях важко носити і гуляти (зате присипляти-заспокоювати, коли зубки або животик мордують сам раз), для того краще шарф (ми в ньому мандруємо куди-коли-і наскільки хочемо) або поньє)) зважайте, що дітисько швидко росте і набирає вагу...

19. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А в Поньє є якісь вагові обмеження? Я маю на увазі максимальну вагу. І з якого віку його можна використовувати?

20. Іруня

Іруня Well-Known Member

Та, боюсь, що з шарфом, з тими намотками, я собі не дам ради...
    А ще хотіла спитатися про Поньє. Дитині там хоч трохи світу Божого буде видно:girl_haha:? Лямки їй обзор закривати не будуть?

---------- Додано в 10:54 ---------- Попередній допис був написаний в 10:51 ----------

Читала, що від народження ( там ще окремо можна докупити вкладку для новонароджених ) і, вроді, до 18 кг. Але, реально, думаю, з 3-4 місяців.

Статус теми:
Закрита.