Слiнги, Ерго, Кенгуру...

Discussion in 'Діти-квіти' started by natorella, Nov 14, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. мамочка

мамочка Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

от і я саме через причину ваги побоялася носити дитину в кенгурушці. Доня в 5-6 місяців важила 9 кг((( Але на майбутнє: дитину якої ваги витримує кенгуру?

2. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

12 кг, так само як візок :) Тільки візок ше треба винести, і всеодно назад я його несу в Ерго, а візок пхаю.

Додано через 2 хвилини
    Наша дитина теоретично з 6 місяців їсть прикорм, тобто вже 8 місяців. І дуже часто буває що він перебуває 2-3 дні тільки на циці бо більше нічого не хоче. Ну кавальчик печення може погризти часом.

• Подобається Подобається x 2
  3. Katrin

Katrin Well-Known Member

Як людина, яка має кенгуру і слінг, то скажу таке, слінг набагато зручніший за кенгуру і дитині там легше і в мами спина не болить, як від кенгуру. А на майбутнє, я б напевно задумалась про Ерго, ну дуже він сподобався мені, хоча було б добре спочатку попробувати з ним походити.

• Подобається Подобається x 3
  4. Olenka

Olenka Well-Known Member

Багато залежить від кенгуру. З таким кенгуру спина не болить і дитині зручно.
    У Києві дають Ерго на прокат, тобто пару днів носиш, подобається замовляєш собі новий, не подобається - віддаєш...

• Подобається Подобається x 1
  5. Zoryanazirka

В мене такий вживаний 1 раз.. Валяється в шафі. Нам він не пішов, то коли чоловік приніс Ерго (купив сам я навіть не просила) то я теж скептично спочатку віднеслася, але як раз спробувала то вже навіть візочка не виношу!!! Різниця між кенгуру і Ерго - в Ерго дитина СИДИТЬ, а в кенгуру ВИСИТЬ, і все навантаження йде між ніжки.

• Подобається Подобається x 4
  6. Nata

Nata Well-Known Member

Зустріла на прогулянці знайому, ішла з тритижневою дитиною у кенгуру. Дитя таке солодке, спало собі, але я б боялася так скоро кенгуру одягати.
    Я глянула на дитину і вперше відчула, що мій Дмитрик вже великий :).

Додано через 6 хвилин
    Я теж схиляюся до педприкорму. Старший сам собі таку систему догодовування обрав. А менший... просто його столик стоїть біля стола, то дитина може собі часом щось потягнути :)
    Я вважаю так: якщо боїтесь давати дитині зі своєї тарілки, то виключіть із раціону шкідливі продукти. Покажіть дитині приклад що треба їсти.

• Подобається Подобається x 9
  7. levandivka

levandivka З яйцями...

Це питання віри.
    А віра що каже?..

8. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

А ми сьогодні теж гуляли в переносці ерго :). Легко вдягати/знімати, спина і плечі не відчували навантаження, одні тільки ноги замучились :). Пробувала в ерго годувати - непогано виходить :). З першої прогулянки ерго-бейбі мені сподобався :)

• Подобається Подобається x 5
  9. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Це точно. В мене теж така кенгурушка. Система на спині така, що правильно розподіляє нагрузку на спині. Почали носити в ній з 4 м., хоч вона призначена з 1м.

• Подобається Подобається x 1
  10. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Питання до тих хто має Ерго :) який ви замовляли- звичайний чи органік?

11. Zoryanazirka

А яка різниця? Мій чоловік сам пішов і купив і мене не питав. Набридло йому малого постійно на руках таскати, бо він в візку не хоче сидіти

12. Olenka

Olenka Well-Known Member

У мене звичайний. Я думаю звичайного достатньо, переплачувати 150 грн за трохи кращий матеріал - не резенно...

13. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Де можна купити одяг для годування (не через інтернет) і з якого віку можна той Ерго використовувати?
    А ще, маю вдома тільки кенгурушку. Малому майцже 2 місяці. Чи можна його в тій кенгурушці 2-3 години поносити? Чи він вже має сам сидіти?

14. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Це про нас. Ми купили супер Шведський кенгуру, весь наворочений, так i провалявся, мала так в ньому верещала особливо до 4х мiсяцiв. Я її одразу витягала звiдти. В 4-5 мiс. я поносила її троха по хатi i бiльше не могла, бо той вареник був такий тяжкий що мене спина болiла (вiрнiше плечi).

• Подобається Подобається x 11
  15. myla

myla Well-Known Member

Наш малюк також в кенгуру гуляє. Якщо не набридає, то може там і заснути.

Додано через 10 хвилин
    Дівчата, вибачайте, що я ще раз тему прикорму піднімаю, напевне на форумі вже тисячу разів про це говорилось, але фізично не маю можливості сторінки всі перегортати. Я з 5,5 місяців почала малому кашу молочну в якості прикорму давати. Крім того - сік, печене яблучко, пробувала сир давати (тепер думаю, що трохи поспішила). Як ви в 6,5 місяців прикорм даєте: спочатку груди, потім кашу, чи замість одного грудного годування?

16. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

А нам сьогодні Ерго рюкзак прийшов :) вже провели випробовування. Спершу з старшою, все супер, її вага в тому рюкзаку майже не відчувається (порявнюючи з тим якщо її на руках тягати), дуже зручно. З малою трохи страшніше садити, треба буде ще попрактикуватись, хоча їй там подобається , навіть дала тісто замісити поки в рюкзачку сиділа. Перше враження від рюкзачка хороше :).

• Подобається Подобається x 13
  17. Olenka

Olenka Well-Known Member

А ми вчора пробували "позу ззаду" в Ерго. Так не звично, але можна купу всього по хаті зробити, крім їсти готувати: малий потягнув додолу горнятку, яке я тільки 2 дні тому купила :sad:. Хіба руки під лямки класти, але тоді він не хоче там спокійно сидіти...

Last edited by a moderator: Feb 21, 2009
    • Подобається Подобається x 2
  18. Марічка

Марічка Well-Known Member

А ми також з дня на день чекаємо свого...

19. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

http://www.sling.dp.ua/ergo.shtml
    ціна на ерго трохи кусається, але ідея класна

20. Zoryanazirka

І ми купили. Ношу спереду і ззаду, вже не раз писала річ незамінима!

Додано через 5 хвилин
    Я вже якийсь час перестала носитися з візком - тільки гуляли в Ерго. Але зараз літо і дуже жарко, часом приходжу сорочка на животі мокра, і дитині значить теж не дуже комфортно. Та і малий хоче дивитися навколо, а не на мене. Тому зранку ми гуляємо в Ерго, подорозі додому засинаємо на вулиці на циці, вдома я його виймаю і кладу спати, він навіть не будиться. А пообіді гуляємо з візком, і то тільки в позиції лицем до людей, дупцею до мами :)

• Подобається Подобається x 12
Thread Status:
Not open for further replies.