Слiнги, Ерго, Кенгуру...

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем natorella, 14 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...

Дівчата, а де можна купити рюкзачок? Новий чи б/у.

2. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

картинка в тему...довго ржала я над нею)

• Подобається Подобається x 7
  3. natorella

natorella Well-Known Member

пишіть в ПП - шо цікавить

4. Galyna555

Galyna555 Well-Known Member

Купила сьогодні слінг з кільцями. На вигляд класний, такий джинсовий з червоною підкладкою.:girl_claping:

Но є величезне АЛЕ...... Коли поміряла, то зрозуміла, що зовсім не вмію ним користуватися:girl_cray:. Дівчата, капець, навіть незнаю шо робити, запхала туди малу (пробувала як "Колибель" і "горизонтальне" положення) щось їй не сподобалось, почала плакати. :girl_devil:

• Подобається Подобається x 2
  5. levandivka

levandivka З яйцями...

З червоною? ТАКого дратівливого-дратівливого кольру..? [​IMG]

6. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

Я думаю що це варто знати тих хто в пошуку свого слінга
    Как перешить неудачный слинг с кольцами
    Выбираем слинг с кольцами в магазине,
    І те як привчити дитину до слінгу
    Как подготовить ребенка к слингу? (вы только что купили слинг и не знаете, с чего начать? Эта статья для вас!

• Подобається Подобається x 6
  7. Galyna555

Яремко, дякую за посилання. Все перечитавши я вияснила, що мій слінг просто не мого розміру, мені потрібно меншого розміру:girl_cool:, от і вся проблема.

А меншого розміру такого нема:girl_cray:. І шити невмію, треба тепер шукати когось щоб допоміг перешити.

І ще одне, щоб зменшити розмір, то потрібно викинути частину паралону з обидвох бортиків (хоча б по 10 см.), я правильно зрозуміла???? Дівчата, прошу допоможіть розібратися...

Для кого дратівливий, а для кого красивий.

• Подобається Подобається x 2
  8. levandivka

levandivka З яйцями...

ТАК Ви його для краси, а не для спокійного ношення дитини купували?

9. Galyna555

І для спокійного ношення дитини і для краси, хіба слінг не має бути щей красивий?

Немає значення чи то слінг, чи то кінгуру, немає такої людини, яка б не вибирала ці речі не тільки по зручності, а й по кольорах. Адже з тим ходити дуже часто прийдеться і треба вибирати, щоб пасувало до гардеробу. Хіба не так???

• Подобається Подобається x 1
  10. Ніка

Ніка Well-Known Member

можу подарувати свій СЗК "Макошь". якщо дуже хочете носити "з паралоном".
    а якщо дуже подобається Вам той, що купили, то якщо тканина цупка, радила взагалі б той паралон викинути. і парити не буде, і зручніше буде! тоді і легше буде його регулювати.
    а взагалі там розміри мало чим відрізняються. я колись дивилась на розмір "s" і "m", то вони відрізнялись у 2-3см. просто паралон заважає нормально відрегулювати і підтягнути слінг.
    взагалі найкраще візуально подивитись, бо жодна картинка Вам не дасть так зрозуміти, як наочний досвід! краще один раз вживу, ніж 10 раз по картинці!
    приходьте на форумівку! допоможемо!

• Подобається Подобається x 5
  11. irys214

irys214 Well-Known Member

Порадьте, що краще купити на вік з 3 міс - слінг, ерго, кенгуру? Ніц в тому не розуміюсь. А з візочком возитись з 6 поверха по 2 рази на день вже замахалась.

12. Ніка

Ніка Well-Known Member

я би радила слінг. або ж є рюкзачки типу ерго (бо сам ерго досить дорого виходить...) але взагалі треба вибирати по власних вподобаннях.
    якщо зацікавитесь слінгами, звертайтесь до мене або до natorella в пп.

13. Galyna555

Я вчора перший раз вийшла на вулицю з слінгом. Пройшлася до арсену і назад, прогулянка зайняла десь пів години, як на перший раз, то, думаю, що нормально.
    Проблема виникла в тому, що не могла правильно вкласти туди дитину, пробувала три рази і щось не получалось, але всежтаки получилося, як мала правильно лягла (принаймі так виглядало, як на малюнках), то зразу відчула, що і мені і їй зручно. Доця зразу заснула і я скоренько на двір... Правда, я трохи переживала щоб мала не прокинулася і не почала плакати, але ні все пройшло просто супер.

Ніка, дякую за запрошення на форумівку, але почекаю нехай мала ще трохи підросте :). А на рахунок слінгу, то обійдуся своїм, здається що не треба його переробляти, вчора трохи його відрегулювала і здається, що розмір всетаки більш-менш нормальний. Просто треба ще привикнути до слінга, з кінгуру в мене простіше виходило.

Свою старшу малу пробувала поносити по хаті в слінгу, і без проблем її туди запхала, а їй як сподобалось, то шось з чимось:girl_in_love:, не була б вона тільки така тяжка...., а от молодшу доцю, для мене продлематично, може тому, що вона ще дуже малесенька.:girl_in_dreams:?

• Подобається Подобається x 6
  14. Ніка

Ніка Well-Known Member

ну тоді будемо чекати на Вас! :)
    рада, що Вам вдалось вкласти малу. думаю, в Макоші якраз Вам зараз має бути добре, тобто поки дитина ще мала, бо через пару місяців, коли вже не захоче лежати і набере вагу, тоді буде справді важко, оскільки вітчизняні слінги не дуже добре з тим справляються.
    тільки не сприйміть за образу наших вітчизняних слінгів (незалежно від марки), але то справжнє г... колись я ще думала, що вони беруть низькою ціною, але тепер за 330 грн (так Макошь в Знайці коштує) можна купити нормальний польський чи німецький слінг з кільцями з правильної тканини.
    може трохи різко написала про наші слінги, але просто вчора була з однією дівчиною, яка Макошь має, і тому такі враження...її донечці майже півроку, а посадити в слінг нормально не може, тому що тканина не дає нормально підтягнути в кільцях і дитина постійно "вискакує"...
    шкода, що в наших магазинах не продають інших слінгів, бо багато людей просто мучаться з тими, що є, або ж взагалі кидають і забувають...

• Подобається Подобається x 9
  15. Galyna555

16. Ніка

Ніка Well-Known Member

ну...те, що джинсовий мабуть добре, бо цупкий. то буде краще тримати. про те, що бортики парять і через них не зручно підтягати я мовчу...а от те, що там кільця ДУЖЕ маленькі, то зле!!! бо відрегулювати досить великий кусок тканини через такі маленькі кільця майже нереально.але мабуть до вьсого привчаєшся...
    про пошиття - то не пошиття має бути правильне. а тканина правильна, діагонального плетення. якщо тканина нормальна, тоді проблем нема.
    на рахунок розміру, то тільки в українських слінгів є розміри (мабуть економлять на тканині). в інших нема. ну я б радила на розмір більше навіть брати, щоб кінець трохи довший залишався.
    ну ще багато можна писати, але Маркусь не дає...:)

• Подобається Подобається x 4
  17. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Пошитя, як на мене, невдале (хоч і гірше буває), варто його перешити, але мороки буде купа. На фото з тої сторінки [​IMG]
    дитинка розміщена невірно, то як фірма може продавати речі, якщо на сайті фото з НЕВІРНИМ положенням дитини? Це як пропаганда ГВ і фото дитини з дурачком у роті.

18. Coffe13

Coffe13 Well-Known Member

Вам дитина скаже... ми свого часу поміняли одну кенгурушку і один слінг... а виносились 2 роки в третьому, в якого до речі також було
    але це не було нам завадою :girl_smile:

• Подобається Подобається x 3
  19. Galyna555

Я вміщала туди малу за оцими фотографіями http://www.slingokonsultant.ru/instructions/kolybelka.php, тільки в мене чомусь получається, що голівка (макушка) тирчить, тобто її видно, як пхаю як на фото глибше в слінг, то мала плаче. І ручка дитинки теж не під пахою, як тут є, тобто вона нижче, але не так як на фото.
    А взагаті, на цих фото правильно дитина лежить, чи теж не вірне розміщення? Де подивитись, як дитина має лежати (мене цікавлять саме малесенькі дітки)?:girl_in_dreams:

20. Coffe13

Coffe13 Well-Known Member

Дитинка має лежати так, щоб ви з впевненістю могли відпустити руки і при тому дитяті було б комфортно і все...

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.