Слiнги, Ерго, Кенгуру...

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем natorella, 14 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...

боюсь, що після останніх "рухів" на форумі на слово слінг і якісь поради вам мало хто ризикне давати :ninja:
    шукайте свою відповідь на Слінгоконсультант або тут

• Подобається Подобається x 3
  2. odree

odree Well-Known Member

в антошці не хороші слінги. нормальний слінг можна , нажаль, купити лише в неті.

3. Nata

Nata Well-Known Member

Такс, я ризикну :) маю слінг з кільцями х Антошки BabySling, вітчизняний :). Як на слінг з кільцями - цілком нормальний, кінці підтягуються і не тікають. Звичайно,то не (не скажу який), але на свої гроші достатньо.
    Якщо хочете чогось кращого, то в магазинах не купите, це однозначно :), стукайте до Наталі-Наторелли, вона скаже де взяти нормального слінга (і не сприйміть за рекламу)

• Подобається Подобається x 5
  4. viltis

viltis Well-Known Member

А ми нарешті випробували наш слінг на вулиці:))) Дівчата, це словами не описати!!! красота...От тільки бачу, що тут всі мають СЗК, а в нас СШ:))) ми Ярчика стовбчиком туди примотуємо.....навіть наш тато нарешті оцінив, яка то полєзна РІЧ!!!! правда, погляди перехожих , то щось .....особливо, коли ми спочатку гуляли ( ну, а я ще й в "драних" джинсах)..а потім за нами татко на машині під"їхав...

Блін, хочу ще:haha: такий голубенький.....Наталя тоді мала .....коли до нас приходила:)

• Подобається Подобається x 3
  5. odree

odree Well-Known Member

я може буду свій сш ось такий продавати (це напевне такий як ви в наторелли бачили, але в неї сзк)

або зроблю сзк. я ще в роздумах, ніяк не можу зважитися.
    а ви сзк хочете?

• Подобається Подобається x 1
  6. viltis

viltis Well-Known Member

Та напевно на літо СЗК, бо мотати на літо --то напевно дуже жарко???

А кольори то точно ті .....Наталя ще тоді підмітила, що під нашу каляску пасувало б:)))і я всі ті бірюзові-голубі-зеленчасті кольори просто обожнюю....А ви собі вже якийсь інший замовили???

7. odree

odree Well-Known Member

в мене вже дитя в слінгу категорично не хоче :sad: тому і в роздумах,
    як надумаю розполовинити на сзк, то дам знати.
    але цей я собі залишу, бо просто закохалася в нього

• Подобається Подобається x 4
  8. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

А ви який маєте??

9. viltis

viltis Well-Known Member

Якщо по кольору, то голубенько-синій, трошки тепліший....а от яка фірма, то краще Наторелли питати, бо ми в неї відкупили...

Просто спочатку мій масік категорично не хотів залізали в слінг в одязі. Тільки тіло д тіла ( я могла максимум мали ліфчик, і то....він радів, коли циця була в максимальній близькості). А то ми навчились брати і слінг,і каляску...і пішли в гості до бабусі, на 4 поверх каляску занесли і вирішили після обіду ще раз піти погуляти, запхали його в слінг:))) і він не протестував, а моментально заснув:)))

• Подобається Подобається x 4
  10. levandivka

levandivka З яйцями...

Цей форум існує для обміну порадами і ОСОБИСТИМ ДОСВІДОМ (не плутати з безкоштовною рекламою)!:bazar:

11. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Я теж купила собі слінг-шарф.:)
    Б/у Дідімос Indio Flamingo - лімітована серія березень 2008р. Чекаю коли "прилетить" ця пташка.:xaxa:
    Носитися активно в шарфі ми навряд чи будемо, хочу ще СЗК з Дідімос Ірис. Може комусь трапиться б/у СЗК чи шарф, дайте знати, будь-ласка.:shy:

З ерго вже не хочеться носитися, бо мала то на руки, то йти нозями хоче, а Ерго досить об*ємний. З СЗК зараз було би зручніше.

• Подобається Подобається x 2
  12. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

А ми неприжились нізчим. Або в мені справа або малому нето. Нам подарили типу Вомбата,але не хоче сидіти,продавати напевно буду

13. Angel

Angel Well-Known Member

порадьте будь-ласка ,якийсь слінг,або шось типу того.....немаю як перечитати всю тему,тому прошу:ninja: мені потрібний слінг для дому шоб всигнути більше справ,шось зварити,прибрати і т.п. заю є якісь з кольцами і без,а шоб шось толком знати то ніц!:8:

14. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Відповідь: Продам/віддам/куплю дитячі речі

дівчата я певно не вмію мотати шарф-кенгуру і в малої від нього синіють ноги. Того хочу спробувати слінга. Підкажіть де оте діло можна спробувати? Щоправда схиляюся до покупки БУ бо новий - то дороге задоволення. Мо в когось вже дітки виросли і вам ото-те щастя не потрібне.
    Мала катастрофічно не любить коляски. А от розглядати все і носитися - саме то шо їй тра.

15. natorella

natorella Well-Known Member

пишіть мені в пп - поки я ві львові, бо поїду знову в ссилку, ніц не пораджу((

16. odree

odree Well-Known Member

надумала. продаю свій сш. ношений дуже мало. випраний один раз. кого цікавить в пп

17. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Вибираю собі слінга, і вагаюсь. Хтось користувався СШ Storchenwiege або Наті?

18. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

Storchenwiege - хороші відгуки в Австрії про них. сама їх не мацала,але чула шо хороші

• Подобається Подобається x 2
  19. kati

kati Well-Known Member

20. natorella

natorella Well-Known Member

я і того маю і того)))
    наті може і бу продавати - ше не наю, бо малому вистачить одного довгого СШ, хоча може залишу про всяк випадок. якшо хочеш - можу дати поносити :y:
    - в андріасі трикотажний СШ, а не шарф-кенгуру. Кенгуру - це метод. а слінга андріася хоче тканого певно. якшо від трикотажу в дитини синіють ноги, то від тканого буде певно гірше. просто треба їй підкоректувати намотку і буде їм гуд. якшо дійсно в адріасі є бажання користуватись слінгом - я можу приїхати і підкоректувати.

Останнє редагування: 6 Травень 2009
    • Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.