Слiнги, Ерго, Кенгуру...

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем natorella, 14 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...

Який слінг вибрати то тільки від вас залежить але кожен із ниж має свої мінуси для вашої ситуації оскільки ви новичок (чи я чось не так зрозуміла) то найпростіший би варіант був би ССК але буже багато новоспечених мам бояться що дитина звідтам випаде, щодо СШ то дуже часто на початках мами невміють сильніше примотати слінг бо бояться задусити дитину і дитина бовтається. Одже у вас зараз найголовніша мета взяти слінг в оренду на пробу і побачити що вам легше бо після пологів в жінки практична не лишається сил щоби щось нове опанувати ви маєте вже хоч трохи вміти мотати СШ чи правильно класти в ССК вже до пологового.
    ==========
    О! дівчата забула сказати сайт
    Слингоконсультант.ру

Сайт «Ассоциации слингоконсультантов»

Проводить перепис всіх слінгомам України. Так що в перед реєструйтеся!
    Карта всех слингомам Украины

• Подобається Подобається x 5
  2. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

ми ССК опанували після місяця спроб і помилок...все мені з першого разу не вдавалося файно вкласти туди маля.з другою лялею,точно буду в слінгах таскати з самого народження..а от з першою:no: намучила її ,поки навчилася правильно мотати...та і зараз деколи здається "шось вона незручно сидить":xaxa:
    вважаю також,після пологів буде важко опановувати ше техніку носіння в слінгу...але беріть обов'язково:clapping:а раптом з перпшої спроби вийде:)

• Подобається Подобається x 2
  3. Ніка

Ніка Well-Known Member

думаю, якщо брати в роддом, то краще СЗК, а не шарф, бо тоді буде не до намотування...
    а в ідеалі було б класно взяти потім трикотажний шарф на перший місяць, але краще в прокат, бо довго його не поносиш!..

• Подобається Подобається x 4
  4. Анута

Анута Well-Known Member

5. Nata

Nata Well-Known Member

Ануто, ото насмішили! З першим квітня!

• Подобається Подобається x 1
  6. odree

odree Well-Known Member

звісно що жарт :) до кінця почитайте

7. Анута

Анута Well-Known Member

рада, що це підняло вам настрій ;)

8. katkas

katkas Well-Known Member

суперовий рюкзак :). Ти молодець! а можеш дати лінк, де викройки взяла. Може знайду, щоб хтось пошив, бо наш татусь ну ніяк на слінги не підписується, але є надія ще долучити до рядів слінготат :xaxa:

9. Машуня Д

Машуня Д Well-Known Member

Скажіть будь-ласка чи можна носити в слінгу з 1 року і до якого віку? Руки вже не витримують. Чи вартує його купляти чи шити? Якшо так то де і скільки коштує? вибачайте що зразу і стільки питань:shy:. Дякую.

10. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

Слінг це така переноска в які носиться дитина із самих перших хвилин її життя і доти поки вона в цьому буде мати потребу (2-3 роки).
    Чи шити чи купляти це вирішувати тільки вам викройок в інеті є повно. А щоб купити по якщо наш нормальний бюджетний слінг з кільцями (ССК) то бесь біля 200-300 грн. Якщо ж слінг-шарф (СШ) то ціни дуже різні і 45 дол. і 66 і навіть 80 це все залежить.
    А де купляти ну тільки через інет або в місцевих слінгоконсультантів бо в магазинах незовсім правельного пошіття слінги

11. klen

klen Well-Known Member

Викройки я підлаштовувала під свою дитину. Відштовхувалася від запису у ЖЖ, там є спільнота по слінгам і рюкзакам, нажаль посилання не зберіглося.
    Я намалювала свою приблизну викройку[​IMG]
    Розміри квадрата залежать від дитини, розмір шлейок від розміру мами(чи папи). Можна звичайно зробити більши ремені і меньше материї для уні версальності. Але зручно коли матерії більше.
    У шлайки я вставляла ватин, у пояс ізолон(у єпіцентрі можна купити). Витачки під попу глибиною 4 см. Ще я під ніжки трикутники з ватіном вставляю мені видається що так краще.
    Питайтеся що ще цікаво:)
    Планується слінгозустріч якщо прийдете то можете в живу подивитися попитатися:)

• Подобається Подобається x 4
  12. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а мене сьогодні в "білій вороні" мабуть за циганку прийняли:xaxa: ми зашли поглянути по чому там памперси і всякі дрібниці...і помітила,що охоронець поглядує за нами,а коли ми зайшли в самий кутній ряд-то пішов за нами:xaxa: думав "шо то за циганка з циганчам за пазухою хоче тут?":xaxa::xaxa::xaxa: так смішно було:xaxa:

• Подобається Подобається x 7
  13. Ольга

Ольга Well-Known Member

а як вибираються розміри в метражу? чи залежить від комплекції мами і віку дитини?

14. katkas

katkas Well-Known Member

Є така "формула". До розміру одягу(нашого українського) приписати 0 і вийде потрібна довжина. Наприклад я ношу 46-48 розмір, і мені якраз добре підходить слінг-шарф 4,6 м(460 см по "формулі"), правда зараз вже користуюся коротким слінгом-шарфом, 4м, для такзваних коротких намоток, мені зараз так зручніше. Але є мами, яким наприклад чим довший слінг тим краще, бо є можливість ще виводити "хвости" слінгу спереду, або навпака зав*язувати за спиною, так для красоти. Бо я раз спробувала слінг-шарф 5,2м, то "замоталась з головою", та ще й хвостики як у павліна звисали. :)

Останнє редагування: 16 Квітень 2009
    • Подобається Подобається x 9
  15. Ніка

Ніка Well-Known Member

комплекція трохи відіграє роль, але все ж більшість залежить від намоток, які обирають. ось тут можна глянути які намотки при якій довжині можливі. я наприклад ношу m(36)-розмір одяг, а шарфи найбільше підходять 4.7 - але то для "найтісніших" намоток (зараз якраз підходить - малого не сильно вдягаю, замотую шарфом і нам двом тепло!), а от на літо думаю переходити на коротші намотки, то там і 4 метри достатньо.
    а для зовсім маленьких мабуть варто брати спочатку більшу довжину.

16. Lebidka

Lebidka Well-Known Member

Ми зав"язуэмо на спину чоловiку, коли катаэмося на велосипедах. :)
    Зручно i безпечно. ;)

17. lapocka

lapocka Well-Known Member

Я рідко саджу малу за спину, в мене тоді важко з відчуттям наших габаритів:xaxa:може це тільки так мені в ерго:confused:

18. Анута

Анута Well-Known Member

я за спиною найчастіше завязувала вдома. іноді на вулицю. Так на вулицю можу пов"язати, якщо десь пішки йдемо і знаю що він десь не стукнеться (наприклад при вході в маршрутку). але на вулицю рідше. а взагалі ми вже ножками топаємо і в слінгу рідко. та і слінг у нас з цупкої тканини, тому влітку не дуже в ньому добре

19. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Знайшла корисну інформацію, може комусь знадобиться

Слінг-шарф - як не замітати "хвостами"!

http://www.youtube.com/watch?v=8MOQxeu0YYE

Ще один ролик - вагітна мама показує, як носить дитину в шарфі.

http://www.youtube.com/watch?v=Pq3sg2ujoZ0

20. Іриска

Іриска Well-Known Member

Дівчатка, цікавить питання- надибала слінги у "Антошці", але не знаю їх якості і загалом чи вони хороші! чи хтось там купував? якщо так, то які саме? і де ще у Львові можна їх купити?

Статус теми:
Закрита.