Слiнги, Ерго, Кенгуру...

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем natorella, 14 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Лянка

Лянка Well-Known Member

Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...

Хотіла б спробувати з кільцями.

2. Jane

Jane вєчно в бєгах...

Яка авоська на боцi :ninja: То певно картоплю носити)))
    Бо я так собi думаю, що анi дитинi, анi мамусi така торбинка не буде зручною, бо максимально притиснути дитину до себе, щоби не сповзла, не вийде аж нiяк.
    Краще дивитися, як хочете купити, по дiйсно нешкiдливих та зручних переносках, таких як ерго, май-тай, слiнг з кiльцями або шарф-слiнг, що саме вже для себе визначтесь по вподобаннях (що вам краще носити: бiльш спортивний рюкзак, чи мiцну тканинку, яка гарно обгорта Вас та Вашого малюка).

• Подобається Подобається x 1
  3. Kira Nessis

Kira Nessis Well-Known Member

Я слинго-мама частичная, вернее осознанная, но не ярая.
    Я много читаю и общаюсь с опытными мамочками, которые прошли крым и рым:)
    Поэтому у меня есть всё:

У нас есть коляска Bebecar - шикарная для бабушек и дедушек и малая прекрасно там спит днем.
    Слинг шикарный, вот как потеплеет будем в нем красоваться.
    Ну а самый необходимый в нашей семье - рюкзак manduka (лен).

Рюкзак - это действительно удобно. И выбежать в магазин и по делам и до бабушки добежать и папу отправить с малой гулять, чтоб учились понимать друг друга с полуслова и быть в связке:)
    Именно, благодаря мандуке наш папа научился петь, вернее "мурлыкать", Дуська теперь у нас меломан:)))

• Подобається Подобається x 6
  4. natorella

natorella Well-Known Member

якщо хочете спочатку спробувати, то можу дати "напоносити":) зможете наочно побачити - треба воно або чи ні.

5. Лянка

Лянка Well-Known Member

Було б дуже добре. Бо я власне думаю, чи схоче мала бути в слінгу, чи ні. Викидувати гроші на непотрібну річ якось не хочеться. А можна буде, якщо підійде придбати через Вас потрібний слінг (маю на увазі вибрати тканину, колір)?

6. viltis

viltis Well-Known Member

Ми вже маємо слінг!!!!! Дякуємо Натусі-Натуреллі:))) Малявка в ньому так класно дивиться:)))

Сьогодні будемо вчитись самостійно мотатись:)))

УРРААА!!

• Подобається Подобається x 12
  7. Ная

Ная Well-Known Member

Та я просто так цікавилась,бо таку сумку-кенгуру бачила вперше:) Ми маємо Ерго і мені наразі того більш ніж достатньо,бо моя дитина вже не дуже любить на руках бути,їй би побігати.Але бувають моменти коли без того рюкзака ну ніяк:)

• Подобається Подобається x 3
  8. Ніка

Ніка Well-Known Member

вітаю з новим надбанням!!!
    пам.ятаю, що я не могла натішитись першим слінгом - і спати з ним хотіла!!! :xaxa:
    а ви надвір виходите вже? а то мені тут на районі ще 2 тижні залишилось - може хоч з вами познайомлюсь? :)

9. klen

klen Well-Known Member

Тему повернули. УРА! :)
    А я похвалюся. Пошила собі 2-гий рюкзак в коричнево-зелених тонах(велвет+шерстянка), зараз ще дошиваю куртку-піджак з тогож велвету (у комплект до рюкзака:xaxa:). Правда погода така що у піджаку недуже подефілюєш:ninja:.

• Подобається Подобається x 2
  10. natorella

вітаємо! Фото в студію.:) а щодо піджака - то в нас погода така, що сьогодні зима а завтра літо, то думаю що ви скоро і в комплекті ходитимете.:)

11. Despina

Despina Well-Known Member

Тількищо глянула на ваш рюкзак - :y:, зручно напевно. А Ви у Львові купували, чи замовляли?

12. Kira Nessis

Kira Nessis Well-Known Member

У нас продвинутая тетка в Германии живет. Вот она то и прислала для меня слинг Rubinrot, а для мужа - Mandukа (лен):)

А я видела рюкзак у klen! Она супер-рукодельница! И Настюше в рюкзаке комфортно, и выглядят они с Леной, как одна команда!

Для меня, человека, которому трудно пуговицы пришить, такой "шительный" талант вызывает белую зависть и восхищение:)

• Подобається Подобається x 5
  13. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

як гарно виглядає індіо на цьому чоколядовому чоловікові)))))

[​IMG] [​IMG][​IMG] [​IMG]

Останнє редагування модератором: 27 Березень 2009
    • Подобається Подобається x 8
  14. klen

klen Well-Known Member

Дякую:shy:
    У мене зараз трохи завал з роботою(вже 3 дні зза компа не вилажу) на вихідні може дошию піджак, сфоткаюся нарешті у комплекті і обов"язково викладу, похвалитися:)

15. мамочка

мамочка Well-Known Member

дівчата, треба пораду!!!!
    за пару днів моя подружка народить двійню.
    я сама ні слінгом, ні ерго не користувалася. Що порадите?
    В інтернеті мало інформації про слінги для двійнят....

16. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

це ті самі слінги тільки запихаються двоє дітей. Є різні варіанти носіня двох дітей в слінгу але це все можна побачити в інструкції до слінгу.
    Це вже для старших дітей носіння їх в рюкзаку
    http://community.livejournal.com/slingomamy/tag/
    http://www.storchenwiege.com/differentholds.htm
    О ношении близнецов

Слинг для двойни

Останнє редагування: 27 Березень 2009
  17. Natalya Engy

Natalya Engy Well-Known Member

В інструкції до мого слінг-шарфа є дві намотки для двійнят і до обидвох засорога, що носити так можна короткий час, бо велика нагрузка для мами.
    Я не експерт, але думаю, що то трохи заскладно двох діток примотувати.
    Найкращий варіант - два слінга - мамі і татові. І легко, і всі задоволені. :)

18. klen

klen Well-Known Member

я бачила цей рюкзак коли шукала на свій викройку. в цьому рюкзаку з розведенням ніжок у дітей погано. просто неможливо пошити так щоб на 2-х диток було 40-50см під ніжки.
    Там ще писалося що для 2 найкрашій варіант то 2 труби. На 1 и на 2-ге плече. Для зовсім маленьких напевно то дійсно найкрашій варіант.Кожен у своїй трубі коло своєї циці:)
    Хоча я собі уявити неможу як то з 2-ма справлятися:8:. Мамам 2 треба памятник ставити, а ще ж 3-є буває...

Піджак ще не дошила але викладаю обіцяни фотки рюкзака:)
    [​IMG] збільшена

Останнє редагування модератором: 2 Квітень 2009
    • Подобається Подобається x 6
  19. Іриска

Іриска Well-Known Member

Я дуже хочу купити слінг, щоб взяти його в пологовий...кажуть - дуже виручає! от тому хочу купити наперед...Наторелло чекаю дуже від Вас поради....Що краще купувати - шарф чи з кіляцями і де це можна зробити?

20. natorella

я поки-що в селі.:) багато розказати не можу, бо обмежена в трафіку. Приїду скоро то напишу вам детально що і як

Статус теми:
Закрита.