Слiнги, Ерго, Кенгуру...

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем natorella, 14 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...

Ага. Або для важкеньких пухлячків.

2. natorella

natorella Well-Known Member

я б сказала від 9 кг і вище

3. Vika

Vika Well-Known Member

4. StarKa

StarKa Member

Недавно Хробак продавала свій по характеристиках такий самий Ленні ламб лиш колір інший - Аврора за 500 грн. Тому думайте )) Але вже якщо і продає то лиш кусочок від нього - порізала))

---------- Додано в 18:11 ---------- Попередній допис був написаний в 18:10 ----------

А вам просто дешевший треба? Чи вам саме Ленні Ламб подобається? Чи саме той колір?

5. Vika

Vika Well-Known Member

хочу якомога дешевше ( бо купляю в таємниці від мужа, він бідака думає що добрий слінг коштує 200грн) і з правильної тканини. я вже знайшла що новий такий ЛЕНІ ЛАМБ коштує 690, щось тоді 600 задорого. як хтось має щось по моіх забаганках то я б купила.

6. kljysochka

kljysochka New Member

а де можна глянути на ті птіци?

7. hrobak

hrobak Well-Known Member

ну, я продавала його за 500, а не за 600, і вважаю шо то за нього не було задорого ) але вже не продаю, лишився тільки відріз 1,8м на сзк або кишеню

подумайте про Лелю, для 2місячної дитини зараз самоє то, і коштує майже так, як думає Ваш муж :) крім того, на форумівці була тернополянка, мала шитий власноруч слінг, чудовий як на мене, продає його за 280 гривень, якщо не помиляюся, він і на важчу дитину буде супер, попитайте Натореллу про той нього)

8. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

На оф сайті (треба клікнути на маленьку картинку і вона збільшиться):
    http://www.didymos.de/shop-php/tuecher/sondermodelle/anzeigen_leinen.php

ліміт, містять 50% льону!

А я після вчорашньої форумівки зробила для себе висновок: тільки Дідімос. :girl_yes2:

9. kljysochka

kljysochka New Member

це точно!!! в мене ті самі враження!!:girl_tender: дякую за посилання:girl_curtsey: а ті пави по структурі такі ж як агава?

10. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Поняття не маю. :confused:
    Я їх тільки в понеділок отримаю, агаву бачила вчора але не рухала руками...

11. natorella

дівчата!!! агава - то джим, то саржеве плетіння
    павліни - то жаккард, він товщий ніж агава, рихліший

12. kljysochka

kljysochka New Member

пасібо!!! вони в посиланні в одному ряді і льону мають по 50% тому я подумала..:shy:
    я люблю жаккарди- вони міцненькі і м"якенькі.. зручні і тримаючі, а це для мене найважніше! як шось зачинає муляти чи тиснути, то шоб він хоч з брюліками був, радості вже 0. ну я так мислю...:rolleyes:
    а мої ромби і ці пави? такі ж?

13. natorella

міцненькі, но нові 50% павліни не м*якенькі нігде в світі))) то треба розношувати
    вони реально спочатку стоять в куточку як поставиш

14. kljysochka

kljysochka New Member

а розношуются довго? ну наприклад з моєю 1,4 річною красунею. правда важимо десь 10 кг. хтіла б шось таке на заміну. колір гарний..він тілесний, чи рожевуватий? я звикла до свого, він м"ягкий. з цим буде тяжче?

15. natorella

тканину треба класти в сушку (так радять знаючі)
    або пропускати через самі кільця
    або крутити коси
    він натурний
    небілений льон

16. StarKa

StarKa Member

В мене якийсь комплекс, чи шо? Стільки різних фоток надивилася павлінів но ні в одному з них не бачу себе.. Він мені нагадує моє дитяче одіяло і всьо.. Якось воно не мій патерн видно. Треба б ще вживу глянути.. Як гуцулянка в своїх нових на наступну форумівку прийде :)

17. natorella

ну наталь. ти зараз в тому стані, шо хочеш сама не знаєш шо))
    не всі патерни всім до душі
    я наприклад не розумію риб, тобто вони прикольні, є дуже гарненькі, але то не мої фігурки. не всі полоси панімаю, амазонас в клітинку, медведики дідіка - то тільки санд (піщані) ше в короткому варіанті одягла б, хмаринки - то ужасужасний, листя не очінь
    абсолютно улюблені - просто джими, жаки, алмазні всі гірасоли, ніно (вже знову платонічно, повна любов пройшла. наразі не хочу), хвилі почали подобатись (також деякі)
    тому не факт шо ти вкуриш їх;)
    павліни я сприймаю лише ювілейні, до речі. усі нео-вінтажні - нєа, набридли, їх стільки було цього року - прям косяками

18. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Ото сиділа я якось в сауні з Наталкою, вона хвасталась, що прикупила бургунд, а я і кажу, що не розумію того патерну. Ні старих, ні нових. І от проходить буквально пару днів і в жж побачила фотку нового релізу. 100% мій шарф - от власне це поєднання колір-малюнок-склад.

19. natorella

екрю - то твоє, ага)))

20. Latane

Latane Well-Known Member

от власне рихлість підкупає...

А індіо льон мені якось тяжко мотати, він чіпляється сам за себе - підтягнути швиденько не вдається, ідеально намотатися також, щоб без єдиної складочки... Хоча вже розношений - м"який, приємно товстенький, тримає - як прибили... А от відчуття в намотці не такі як очікувала, не вистарчає платичності.

---------- Додано в 10:44 ---------- Попередній допис був написаний в 10:32 ----------

Але ж їх реально розносити? до стану пластичності і м"якості?

Наприклад, мох мені на дотик дуже-дуже сподобався!

Статус теми:
Закрита.