Слiнги, Ерго, Кенгуру...

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем natorella, 14 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...

нєа, необуль зняв, а чоловічки закріпили

я знаю. тому і буду шукати
    але вже пізніше
    ну і плюс в марічки є 7ка індіо натур-сірого, який потім мені (ай_хоуп_соу) продасться

2. Fish

Fish Well-Known Member

Дякую всім за відгуки про рюкзаки. Стосовно того, що рано - я наразі не збираюся носити, маю слінг з кільцями, думаю, що поки виберу, то і дитина доросте ;). Звичайно, спробувати і той і другий було би найкраще, тільки не знаю, чи буде така можливість. Якщо ще хтось буде мати що написати на цю тему - буду вдячна.

3. natorella

чому ви сумніваєтесь? стукайте і вам відчинять. багато дівчат запитували про рюкзаки, брали на пробу, врешті можна прийти на форумівку - там спробувати
    було би бажання

4. StarKa

StarKa Member

АААА, які чоловічки... Просто блєск...

А я до своїх літніх вертаюся.. Є можливість купити з Росії Ватанай Тібет 3м новий. Він короткий.. Я вагаюся.. Плюс ще пересилка буде коштувати.. (Доречі якщо хтось знає скільки приблизно????)

5. natorella

3 м - легкий, буде як бандероль, гривень 70 може
    але короткий - для чого? для яких намоток? я малих дітей люблю надійно в 3-шарові примотати
    а чого обов*язково тибет? чи ватанай? купа є інших...

6. StarKa

StarKa Member

порадь щось.. легке на літо, і щоб файно легко моталося і продувалося

7. natorella

купа всього, тільки були б гроші

по-перше само не намотається - треба його правильно мотати самому
    по-друге, продуватись буде умовно)
    з зовсім дутих слінгів - індіо (але вони тонкі деякі), хвилі (ті суперово продуваються), ватанаї всі, джими/жаки - вони не сильно цупкі і тонкі (аделаїда недавно писала про те)
    по-третє, гуляти в слінгу по солнцєпьоку - ніззя, перегрів забезпечено. ну і одягатись мінімум - дитину голу, тільки на голову можна косинку

---------- Додано в 10:40 ---------- Попередній допис був написаний в 10:29 ----------

ше згадала - гірасоли всякі - також не товсті, наті жаккарди є досить тонкі 9вони і з льоном є і з шовком) полоски з льоном всякі

8. StarKa

StarKa Member

бюджет нам татко виділив, яко я його вже просто дістала :))

то само собою розуміється, але оскільки досвіду ще не дуже, то хотілося б щоб шарфик ще сам помагав трошки..

це погано? думала що навпаки краще.. ну і з льоном або шовком мабуть був би ідеальний варіант..

---------- Додано в 12:20 ---------- Попередній допис був написаний в 11:22 ----------

ааа, ще згадала, знаю, що Наталя не прихильниця елевіллів, але про caelum he\she, що думаєш?

9. Latane

Latane Well-Known Member

Я таааааак хоооочу індіо натур з льоном 5 розмір і так хочу вже розношений... готова миритися з нерозношеним (сама справлюсь), єдина проблема - ціна на нього (або відсутність потрібної суми у мене)...:girl_cray: І на вторинному ринку ніхто не продає :girl_impossible:

10. StarKa

StarKa Member

Latane, знайшла для вас\для тебе пропозицію. (в пп)

11. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Нема ніц злого, що не виходить на добре. Я до нинішнього дня малого за спину в слінгу не садила. І дарма, як виявилось :) Нині зранку мене чоловік "ощасливив" гостями навечір, а плани в мене були кардинально інші. Ну а до гостей тре готуватись, хоч моя дитина думла інакше :) Прийшлось на ходу освоювати заспинну намотку. ну як на перший раз, то нічого так, особливо, якщо врахувати, що малий трохи боявся. І ще я так зрозуміла, що в мене слінг задовгий для тої справи, чи що (я мотала рюкзак), бо хвости висіли ледь не до п"ят, а після обмотки навколо талії ще раз, то до колін. Пробувала заодно в СЗК посадити за спину, то нічого так, але ненадовго (Ну як конче тре два горнятка помити, то піде)

12. hobbyhorse

hobbyhorse Member

мені нічого не треба... мені нічого не треба.. мені нічого не треба.. хіба би м короткий натур...

13. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

це вам нічого не треба? :

от мені точно нічого не треба:

А нині починаю дуже хотіти коротший шарф :girl_crazy:

14. hobbyhorse

hobbyhorse Member

:) вот - вот.. донечці 3 місяці, а вона вже має 4ри шарфи, 5тий десь вже в дорозі.. :haha:)

15. natorella

наті випустили ліміт недавно
    нові фото
    так мені подобається - ммммм
    [​IMG][​IMG]

16. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Блііііііііііііін!!!!!!!! Я таке хочу!!! :girl_cray: залено-фіолєтОвий!!!
    Я вчора ностальгічно таскала своє чудо 19-кг у індіо.... Діагноз? :girl_crazy:

17. natorella

він сірий з зеленим, то від спалаху так виглядає
    діагноз? нє - то не діагностується

18. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Я від тих хвиль балдію! Шкода, мала можливість лише так поюзати

19. Златка

Златка Well-Known Member

ооо, сіро-зелений - фантастичний :girl_dance:

---------- Додано в 20:35 ---------- Попередній допис був написаний в 19:57 ----------

хоч наті взагалі багаті на такі цікаві візерункові - чого тільки варті їх "бабочки", "стрекозы", "ласточки"...

з останнього що мені до душі припало - то дідік "песочные мишки"[​IMG]

ну і моя слінговихвалялка: минулого тижня Наталя ощасливила мене коротким гірасол-романтик :girl_dance: [​IMG]

20. hobbyhorse

hobbyhorse Member

ооо... я колись ним марила... ))) тільки хотіла 7ку..

Статус теми:
Закрита.