Слiнги, Ерго, Кенгуру...

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем natorella, 14 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...

Щойно по 1+1 були ті справжні лікарі. Говорили про слінги.
    Якщо чесно - я боялась що буде гірше.
    Трохи стало шкода ту жіночку, котра слінги демонструвала. Вона стільки усього хотіла сказати... Втішило хоч те, що сказали що кенгурушка не надається для носіння дітей, ну в крайньому випадку щоб пененести дитину дуже маленьку відстань.
    Тішить що говорили про профілактику дисплазії :)
    А взагалі, як на мене, самий кращий показник - це щастя та спокій на лицях матусь з малятами у слінгах ;)
    По російськи це наз.умиротворенный (не знаю укр.відповідника, нажаль)

2. natorella

natorella Well-Known Member

найголовніше - ГОВОРИЛИ!
    а якшо про шось говорять, значить будуть і ті, хто дивиться говорити, шукати і виясняти - шо то за штука

3. irushka

irushka Well-Known Member

Щойно мама мені каже: "Шкода, що ти не дивилась, тут така передача йшла про ті твої :girl_devil: слінги! Казали, що НЕ МОЖНА в них носити дитину, яка ще не сидить, що то дуже шкідливо! Щоб ти, Іра, більше малого в то не садила!!!"
    Дійсно шкода, що я не дивилась, бо виходить, що кожен бачить і чує те, що хоче чути. З Анути допису я щось зрозуміла, що там і близько не йшлося про те, що почула моя мама....

4. Анута

Анута Well-Known Member

Воістину "хто що хоче чути -почує". Хто що шукає і як ставиться до життя ;)

Я пропустила початок - може там щось таке звучало.
    Один раз прозвучала фраза від пані в білім халаті з вумним лицем що "все навантаження в дитини на попу і буде викривлення хребта". А! Ще написали що дитину до 3-х місяців носити ТІЛЬКИ! горизонтально (про метод кенгуру для недоношених видно не чули).
    Ну і з поганого ще казали що максимальна допустима вага дитини в слінгу 10 кг, бо більше шкідливо для маминої спини. Таке враження що як дитина важить 10 з половиною, то мама її на руки вже більше ніколи не має права взяти ;)
    Але однозначно казала що слінг краще кенгурушки в плані профілактики дисплазії.
    А от мужик-ведучий реально був у захваті від слінгів - його перло і було видно по обличчю (куча тканин, всякі намотки...)

5. Latane

Latane Well-Known Member

Дівчата! СОС! Я тут в муках вибору вже не перший місяць - індіо льон чи конопля... Може є у Львові - спробувати... хоч раз намотати, а?

---------- Додано в 11:27 ---------- Попередній допис був написаний в 11:24 ----------

так це повтор торішній... Все там скупо, зжато, але хоч щось...

6. hrobak

hrobak Well-Known Member

йолкі. мені срочьно треба ше один слінг. тато посивіє з нами скоро я так бачу :girl_crazy:

7. Adelaida

Adelaida Active Member

Знала би ти, що у мене в голові останній тиждень робиться :) Вже майже десяток "хотілок" є :) Тут і сама посивієш!

8. hrobak

hrobak Well-Known Member

нє, мені від хотілок не сивіється, мене від них плющить :girl_crazy:

9. Adelaida

Adelaida Active Member

Це якщо без урахування вартості :girl_cool:

10. hrobak

hrobak Well-Known Member

я думаю, має бути якась додаткова допомога від держави для слінгоманьяків :girl_yes: тре подати у ВР якийсь документ на розгляд :girl_phone1:

11. veronka

veronka зла друзя

давно з МА в слінгу не ходили, а сьогодні вибрались за покупками - ото щастє, що маю слінга, переживала, що моя скалічена спина не витримає й пів години, але ми з годину проходили й не чути було:girl_dance:

12. Smokky

Smokky New Member

Скажіть чи хтось користується слінгом-трубою, бо мені прислали, а він якийсь завеликий, вони також мають розмір? Чи там хитрощі якісь? :) Такий гарний, щкода якщо буде лежати без діла.

13. natorella

мають розміри. який вам прислали (розмір) і який ваш розмір (одяг, наприклад)?

14. natorella

дитині душно
    так завжди і у всіх
    тому раджу завжди брати слінгоодяг. при знаходженні в приміщенні - ви розстібаєте куртку чи светр, а дитина під тим всім легше одягнута - тому їй не так душно

15. Smokky

Smokky New Member

Знайшла розмір на слінгу - L. А я ношу зараз 40. Треба напевно якось його перешити. Але в якому місці?

16. natorella

тобто ваш розмір який? М?
    перешивати треба там де *усмішка* - шов. там розпороти і зробити вужчим

17. Lingerie

Lingerie New Member

підтримую :girl_crazy:
    А моя мама трохи хвилюється з приводу того,що я гуляю з малою по 2 год. в слінгу майже щодня, думає,що мені важко...А я якраз-таки на спину нагрузки не відчуваю,але от після години прогулянки дуже тяжкість в ногах. Маю схильність до варикозу. Мацьопа важить 11,500кг

18. Latane

Latane Well-Known Member

А ви мацьопу в яких намотках носите?

19. natorella

а яка різниця? якшо мама пише

то намотка тут ні до чого

а навантаження на ноги від намоток не залежить.
    саша мій важив 11 в 6 місяців
    я останній раз я його носила,коли він важив 17 в повному обмундируванні

20. hrobak

hrobak Well-Known Member

мені після того, як я пару разів (коли думала, що слінги нам не потрібні) знесла візок з 4го і підняла знов на 4й, така тяжкість в ногах була, ойой...

Статус теми:
Закрита.