Слiнги, Ерго, Кенгуру...

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем natorella, 14 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...

іра. обов*язково повертати, примотувати так, шоб не міг вільно крутити. ніс ти повинна бачити і контролювати дихання.

вивчати стелі треба лежачи, а вертикально він має ЛИШЕ крутити по сторонах. попускати плечі не можна, бо тоді навантаження розподіляється так, шо дитина сидить!!!

а десь можна то зовидіти? не знаєш?

2. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Сестра моя щойно повернулась з Німеччини і першим ділом розказала мені, що там стільки мам носять дітей в слінгах, і що співвідношення слінгів до візочків суттєво переважає в сторону слінгів. Казала що слінги різні були, але дуже багато! :girl_in_love:

3. natorella

фотки, фотки де????

4. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Нема :sad: Де їй в голові були фотки слінгів :ed4d70def841dc74b57, добре, що в принципі увагу звернула. Мелочь, а приятно! (с)

5. Анута

Анута Well-Known Member

передача наз. Про сім"ю. Кажуть на їхньому ресурсі можна подивитись онлайн, але я не знайшла

6. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

Знову прошу покритикувати намотку.

а з кільцями зари вже подружилися :) нарешті :)

7. natorella

насть, все добре. навіть дуже добреа чому просиш критикувати? маєш якісь сумніви?

8. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

9. Anastasia

Тут я його дуже швидко мотала, чим менше звертаю увагу на те чи все порозправляла, тим краще виходить примотати, тобто нічого не провисає. Але як добре/міцно примотаю, то личко дуже вже заблизько до моєї шиї, хоча дихає добре і носиком в мене не впирається, то так має бути?
    І ще хвилює розведення ніг і посадка дупки: я так зрозуміла, що якщо буде так як я намотала на цих фото, то проблеми з "сидінням" дупки у слінгу і навантаження на копчик не буде? Бо в мене в дитини і стегно чи бедро (ножка) підтримується слінгом з тою ж силою що й дупця, то так має бути чи дупка має менше притискатись полотном (хоча навряд чи то так можна намотати)?
    І чи варто ще вище примотувати?
    До речі! Забула похвалитись - вже маю слінговставку :) класно так :) дуже вчасно, бо до цього часу гуляли у слінгожилеті від ленеші і я навіть не мерзла! хоча змерзлючка ще та... дитина в слінгу перетворила мене на гарячу жінку :) хоча пронизливий вітер таки добирався і крізь шари слінга...

10. natorella

відмітила (як могла) рівень коліна і рівень попи. все добре - коліна вище попи

попа має також добре притискатись полотном, але - підтримку мають забезпечувати краї полотен. натяг верхнього - притискає спину, натяг нижнього - підтягує кола вище (для цього край нижнього полотнища підгинаємо добре під попу і тоді, коли будемо підтягувати - виходить оте сидіння в гамаку, з добре провислою попою)

11. Anastasia

:) дякую за коментар! Я собі так і відчула що треба поглибше нижній шар під попу підсувати. .
    Так тішуся що візок не треба мити після прогулянки, а то як згадаю як з старшою гуляли по болоту і снігу... мене часто питають чи не важко дитину тарабанити поперед себе, кажу що ні, а сама думаю - от в такий сніг з моїм візком-танком набагато важче було, але ж люди чомусь того не враховують.
    Один раз татко дівчинку років 6-7 на санчатах віз попри нас, то дівча видало з захопленням "дивись, татко, як дитинку несуть. О! Їм навіть візок не потрібний!" отака здогадлива дитина, буде певно хорошою слінгомамою :)
    Ще мене питали чи то я в слінгу чи в кенгуру ношу і скільки це все (тобто ще й куртка) коштує - вже люди трохи знають про слінг, приємно :).
    Лише один раз тітонька переживала, що малий може змерзнути, а так всі лише кажуть що біля мами тепліше.
    Але всеодно носіння в слінгу дитини є для людей досить незвичним явищем :)

12. natorella

була на днях на новій пошті (на новознесенській).
    забирала слінг.
    хлопці мене вже знають(ше би - 2 роки тусуюсь шотижня).
    попросила шоб відкрили посилку - мусіла перевірити шо прислали. там коробка з ленні (має вигляд взуттєвої).
    хлопці жартують - купили мешти на паску)))
    кажу - ні, то шматка дітей носити (повертаю дном до них - там фото мам в слінгах)
    один (років 20-22 десь) каже - то не шматка, то СЛІНГ. думаєте ми такі тупі?
    другий - ви маєте магазин дитячий?
    кажу - ні, я слінгоконсультант
    вони - ооо, прикольно, будемо знати

так приємно

13. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Як мене мучить, що мушу зараз візком користуватись....От тіки шо ходила в центр (ага, наївна, думала хоч там прибирають), бо маю привітати 2-х іменинників.
    Поки через ті сугроби і той лід проштовхала візок, про магазин\з магазину по сходах теж мовчу ( дякую добрим людям , які двері відкривають, притримують) вже не хотілось ні подарунків, ні тусовки, ні нічого......
    Як згадаю минулу зиму - примотала і пішла куда треба. Малий хоче спить, хоче - їсть, хоче головою крутить по сторонам.

14. Ная

Ная Well-Known Member

А ми нині умудрилися з Таюсею в слінгу на санках покататися!))) Якби з візком йшли гуляти,то навіть взяти санки для Софії я б не змогла,а так каталися всі:girl_smile:

15. Galya

Galya Well-Known Member

16. irushka

irushka Well-Known Member

Були в свекрухи на ювілеї, я малого трохи носила, а потім вертикально в СШ примотала. Вся родина вже Матвія в слінгу бачила (правда в СЗК і горизонтально) і всі казали що то "люкс", то я зі спокійною душею собі пообмотувалась і сіла за стіл. О, тут почалось: та він же сидить, та спина викривляється, а мама моя почала примовляти як то їй шкода дитини, коли я його отак мучу (а закатована дитина собі спала спокіно в той час). Я тоді давай пояснювати, що то все ок, спина така має бути, він не сидить і т.д., пояснила все що знала, казала що то не я придумала, що колись жінки теж так носили дітей, а тепер це просто осучаснили і вдосконалили, і в мене була слінгоконсультант і все навчила і показала. Якось всі заспокоїлись зі словами "чого тепер тільки тим дітям не придумають". Але тут прийшли нові гості... Серед них мама 10-місячної дитини і 2-є з медичною освітою. Я вже не мала сили їм пояснювати, то зняла слінг, щоб не хитали головами співчутливо. Я не знаю, дівчата, як ви то витримуєте, але моє оточення звикне до слінга ще не скоро і мені напевно легше не показуватись їм на очі в слінгу, ніж щось доводити.

17. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

о з медиками це легко якщо ви по життю не м'яка особа

18. zetta

zetta Well-Known Member

а я частенько зустрiчаю мам в слiнокуртках) так вони менi подобаються тi мамочки, рiзнокольоровi такi ходять з мацьопством за пазухою супер. Хотiла спитати, дiвчата а скiльки коштуе ерго що з народження?

19. natorella

ерго з народження не дуже зручно
    краще щарф, або слінг з кільцями

20. Nata

Nata Well-Known Member

Це минає, основне впевненість у тому що чинимо правильно. Спокій мами передається навколишнім.
    У мене заготована чергова фраза: "ми радилися із педіатрами, наша лікарка дозволяє нам так носитися", колись прокололася, бо не знала що сусідка дитячий лікар, бовкнула, а вона мені "за двадцять років практики ще такого не бачила". Ну але педіатр погодилася що то дуже зручно і добре для дитини :)
    А взагалі у нас в будинку є кілька хороших лікарів котрі дивляться на нас тільки з усмішками, виявляють невдоволення більше під"їздові бабки, але й тим довелося вже змиритися :)

Статус теми:
Закрита.