Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем natorella, 14 Листопад 2007.

1. natorella

natorella Well-Known Member

Початок цієї гілки читайте тут. і тут

дам декілька
    посилань, які варто почитати перед тим, як починати вибирати і носити слінги та інші переноски для дітей

посилання на інструкціїдевайси, які роблять комфортним слінгоносіння
    для тих, хто думає в сторону пошитих майстринями рюкзаків, раджу переглянути порівняння

Останнє редагування: 29 Березень 2014
  2. natorella

Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3)

А який то з віскозою?

3. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

4. natorella

нєєєє. таке ше припустимо для довгого шарфа. а короткі мають бути ціпкі. тому тільки льон-бавовна

5. Maksli

Maksli Well-Known Member

Наталь, а з народження можна носити малечу в такому слінгу? і ще, яку намотку найкраще для мацьопи обрати?

6. natorella

Можна. То ідеальний для початку
    Намотки - колиска, кнк з хитрістю, кенгуру

7. Maksli

Maksli Well-Known Member

колиска, кенгуру -зрозуміло
    а то шо ще за хитрощі?

8. natorella

Родиш - покажу

9. Amilada

Amilada Well-Known Member

А я сьогодні як наважилась, як рушила в поліклініку в довгому шарфу! :) Щоправда по кабінетах малого на плечі носила.
    Малий в кнк випрямляє ножки в колінцях, ніби обіймає. То мало таз підкручую, чи нормально?

---------- Додано в 18:49 ---------- Попередній допис був написаний в 17:46 ----------

Чи буважть слизькі шарфи? Чогось мені думається, що то швидше мотати. Ще цікавить, як то в бокових намотках часто змінювати сторону. Тобто часто- це скільки по часу?

10. Orman

Orman Модератор-бомба

2 мотати швидше і розповзається "швидка" намотка швидше

11. natorella

Слизькі набагато ловше мотати
    Не дарма часто зазначають в + до слінга його чіпкість

---------- Додано в 21:55 ---------- Попередній допис був написаний в 21:21 ----------

буває, то широке розведення
    коли під курткою таке роблять - ото люди лякаються

12. La esposa

La esposa Moderator

ой, так хочу свої 5 копійок вставити :girl_crazy:
    пам'ятаєш, ти мене в 5ку мотала, як малий народився, і я не влазилась? з того часу з мене зійшло 14 см в бедрах і майже 10 см в "талії", і та 5-ка далі на мені зав'язується, хоч дитина підросла. Ну але то я просто хвалюся, а сказати хочу ще про таке.
    Є у мене 7-ка. Довжелезна така 7-ка, і я думала, що заплутаюся в ньому і поріжу чи продам. Але! То тааакий кайф - обмотатися і зав'язати спереду (бо зручно), але головне - це хвостииии! довгі, до колін, і на вітрі розвіваються, мммм.... йдеш, прямо як живе втілення волі і свободи, а хвости лопотять на вітрі! не порівняти зі скромно позатикуваними короткими фостиками п'ятірочки :girl_dance: Ні разу не жалію, що маю 7-ку :girl_curtsey:

13. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

в холодну погоду прикривала малому ноги, якраз було дуже зручно)

14. natorella

я не розумію. розмір не залежить АЖ ТАК від того чи виросла дитина
    ти схудла, слінг зав*язується
    і???

то поки росту не набрав, бо коли буде довший, то буде *сидіти* попою на тому вузлі і буде не дуже в кайф
    крім того, виведення вперед фактично стопить намотку, робить її непластичною
    якшо вузол ззаду - б-я люфт в КНХ-ці знайде собі місце до вузла, попхається ніби
    а якшщо є фіксація - всьо, застопориться, і буде висіти

---------- Додано в 23:14 ---------- Попередній допис був написаний в 23:13 ----------

ну але то таке
    мої размишлізми
    хто мене слухає? ))))

15. Maksli

Maksli Well-Known Member

Ок! ждьомссс

16. Almariel

Almariel Well-Known Member

17. Amilada

Чи то я одна слінгмама на В.Великого :) Кожного разу всі зглядають. А нині як прорвало. В поліклініці мене бабка все повчала поки я малого примотувала, що то некорисно так дитині ножки розводити. Ой і добре шо не дівчинка, бо то ж бепліддя може бути. А чого не в калясці. То би було добре ще й запеленати стовпчиком, бо так вертикально може ще й піднімати дитину не можна.
    Малий вже хтів цицю троха вересканив, а не давала, бо саме маршрутка підїзжала. Якась бабця кричить на всю зупинку, аж всі зглянулись: то ж йому не зручно, тебе би в мішок запхали!

18. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

От і ми вчора перший раз вигуляли ерго-рюкзак ,вирішили на Привокзальний перейтись, які були погляди у слід.... і коментарі , я в шоці ,кому яке діло ,дитина весела крутить головою, все розглядає, не плаче, але то ж треба свої " 5 копійок" вставити. уявляю що буде тут в нас в селі)))

19. Popi

Popi Well-Known Member

Я як в селі гуляла в слінгу то думала, що бабця буде в шоці, їй 76. Але ні, вона каже, о то так добре, і за спиною ще носять. В мене бабця в тренді

20. La esposa

La esposa Moderator

мені напевно якось везе, бо здебільшого коментують позитивно або не рухають взагалі. А на всяких неадекватів маю заготовані такі самі неадекватні відповіді: від "Тихо, ви мені дитину збудите/перелякаєте" і "Ви кудись йшли? Ну і йдіть" до зовсім неадекватного рику "На**р!!!" — останнє для тих, що руками зачіпають малого. Але таких випадків за півроку було може п'ять від сили.

а мені нині Наталя тааакий поппінс намотала! :girl_in_dreams:

21. Amilada

То все бабки радянською модою зіпсуті. Де би то хто років 100 тому думав, як же то немовлято, і без візочка. У фартух привязала й рушила. Не дарма коворять, в подолі принесеш. Колись навіть гравюри мала тих років, коли дитятко фартуком примотане, і мама в спеціальній жилетці щоб годуючись прикритись на людях.

---------- Додано в 17:00 ---------- Попередній допис був написаний в 16:44 ----------

А мені вже можна малого в таку намотку, поппінс. Чи то коли дитя сидить?