Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем natorella, 14 Листопад 2007.

1. natorella

natorella Well-Known Member

Початок цієї гілки читайте тут. і тут

дам декілька
    посилань, які варто почитати перед тим, як починати вибирати і носити слінги та інші переноски для дітей

посилання на інструкціїдевайси, які роблять комфортним слінгоносіння
    для тих, хто думає в сторону пошитих майстринями рюкзаків, раджу переглянути порівняння

Останнє редагування: 29 Березень 2014
  2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3)

Такс, я так ходжу навколо цієї теми, заглядаю на різні сайти , так воно мені і хочеться і колеться. Я боюся, що не дам собі ради самій добре навчитися мотати, але я би дуже хотіла. От таке питання, які взагалі фірми добрі? Який слінг краще обрати? Я так розумію є якийсь такий для новонароджений, що його простіше мотати, але він лиш до скількись там кілограм і швидко він стане не потрібний, то певно таки краще вже брати такий на довше? Але вони такі різні і ціни теж... От наприклад сайт
    http://www.kangurkowo.pl/category/chusty-tkane-5
    На які фірми можна дивитися?
    В моєї сестри кажись є Nati baby , то польский, по ціні він дешевший, , я його мацала як вони тільки купили, то мені він видався якийсь такий жорсткий, твердий.. Але може то треба було попрати його. Ну і він довжелезний, я то в них заберу його, бо він майже не користований, але хочу таки придивитися, може щось ліпше є, м'якше? Ціни вупше різні, якщо наприклад той наті бейбі коштує 190 зл, то Дідімос 450 зл. Дорогувато, ну але мені наразі не за ціну йде, а за якість, чи варто переплатити, чи воно дійсно настільки краще, от.

3. natorella

Розмір залежить від розміру одягу мами
    Навчити можу по скайпу
    Наті є всякі. Який у сестри?

4. Vittoriya

розмір мами залежить від того, як буде далі :girl_crazy: Наразі з С-ки, тобто 36 я ще не переходила на більший, але хто його зна

от цього я не знаю.. Взнаю

5. Багіра

Багіра Well-Known Member

а від росту? а то я вроді не товста, а слінг потрібен подовше))

6. natorella

Якшо Ска - то 5 розмір

---------- Додано в 18:16 ---------- Попередній допис був написаний в 18:10 ----------

А який в тебе слінг і який розмір?

7. Vittoriya

але там різні фірми мають різні вказники, на дідімосі мені тільки 6тка вискакує, а на інших по метрах, Наті бейбі стандарт 4.6 і максі 5.2 ( в сестри та більша була)

8. natorella

Емммм, вітусь. Шо значить тільки 6ка вискакує?

9. Vittoriya

та тоя просто на тому сайті http://www.kangurkowo.pl/category/chusty-do-noszenia-dzieci-chusty-tkane-didymos дивлюся, вибирала такі слінги, що тільки 6тка була, певно просто то в них так є, вже теперка бачу :girl_crazy: Ну але по закону підлості, ті кольори які мені подобаються є чомусь тільки 6тки у них, треба інші магазини шукати, що ж то за вибір такий..
    І чим реально різняться наприклад той же Дідімос і Наті Бейбі?

10. Almariel

Almariel Well-Known Member

Вітторіє, якщо візьмете 6ку, то вона не буде дуже велика на вас. Це, скажімо так, універсальніший розмір - потім легше продати. Ну і я теж маю розмір С, але мені зручніше з довгими хвостами, а то в 5-ки вже дуже короткі виходять. Єдиний недолік - 6-ка на пару євро дорожча за 5-ку.
    п.с. гляньте на ебеї - можна доволі дешево взяти слінг бу.

11. Vittoriya

це варіант , але я спочатку якось маю оприділитись, бо наразі я як в лісі

12. Orman

Orman Модератор-бомба

13. natorella

Та я знаю). Просто є стііііільки нюансів, шо я описати зможу, коли прийду з роботи

14. Orman

Orman Модератор-бомба

я це і хотіла сказати

15. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

І ще мені підкажіть на що подивитись. Бо дивилась на Дідимос, то там таких цін не зустріла...

16. natorella

До 500 короткий, то або бу або леля

17. Amilada

Amilada Well-Known Member

Мені б/ у підходить. Хіба леля то не ті, що з рушника?

---------- Додано в 07:53 ---------- Попередній допис був написаний в 07:51 ----------

Пробувала ту намотку- робін. Здалось що, від скз воно не відрізняється. Може у Вас які секрети, як з колискою :)

18. natorella

З рушника)
    Секрети - гарно підтягувати ;)

19. Fiancee

Подивилась. З вафельної тканини не сподобались. Але є там і льон-бавовна наче без вафельного плетення. Я добре зрозуміла? Серед них кілька приглянулось.

До всіх написано, що можна використовувати з народження. Проте перший може трохи скользити, то дуже зле?
    Що на них скажете?

20. natorella

Вони добрі, але їх треба файно "розтовкти" перед носінням - прати, сушити, прасувати з відпарюванням

21. Fiancee

Нічого неможливого? :girl_smile: Можна обирати любий? Чи той з віскозою краще не розглядати?